tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kuntosali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 600
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 4476 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (4476)
Järjestä:
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 27. helmikuuta 2015
Yhden yön vierailu Honkkariin

Sijanti, sijainti ja sijainti
7,7
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. tammikuuta 2014
Pikavisiitti Honkkariin

Sänky, sijanti, palvelu check-in lukuunottamatta
6,7
Todella hitaan ja kömpelön check-in jälkeen oli vierailu kaikinpuolin ok.
Jukka L. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2013
Aina yhtä upea H.K

Keskeinen sijainti
8,3
Mainio hotelli hyvien yhteyksien äärellä. Muutamalla kympillä korotin varaamani huoneen executiveen, jolloin checking out 18.00.
Markku U. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mukava ja iso huone sekä ystävällinen henkilökunta
8
Todella hyvä sijainti. Lyhyt matka rantaan ja lauttarantaan, josta lähtee lautta Hong Kongin saarelle. Lyhyt kävelymatka pääostoskatu Nathan Roadille. Hotellin ympäristössä on paljon hyviä ruokapaikkoja sekä market.
Tuukka S. Pariskunta Finland, 11. joulukuuta 2012
En suosittelem paitsii ...

Shoppaajan unelma
5,7
Palvelu usein huonoa, siita kun lahtee kaikki. Vasymys ja kyllastyneisyys nakyy tyontekijoiden kasvoilta. Sijainti hyva jos rakastaa shoppailua ja miksipa ei jotkut rakastaisi.
Kari N. Pariskunta Finland, 10. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja odottamaammekin paremmat p

Clubin päiväkahvit ja iltacockteil oli oikein mukava välilevähdys kaupungilla kiertelyn jälkeen.
9,3
Kiertelimme ahkerasti päivittäin katsomassa Hong Kongin nähtävyyksiä. Hotelliin oli mukava tulla välillä lepäilemään. Huone oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Palvelu toimi aina erinomaisesti.
Nähtävyysvinkki: Hon Kongin historiallinen museo kannattaa käydä katsomassa. Siellä on osattu tehdä historiasta mielenkiintoista eikä vain täytetty tilaa vanhoilla esineillä.
Andrea C. Liikematkailija Italy, 2. toukokuuta 2015
Value for money

Location, bedroom size, comfort
7,7
Paras C. Liikematkailija India, 30. huhtikuuta 2015
arrogance about what?

clean, fine location and decent price
5
I have stayed at this hotel for about 5 nights,..that is 1 night for 5 trips..and simply because , i choose not to try out something new..but am surely going to look for another one the next time..the front office staff barring a couple of people behave in the most arrogant and impolite manner..they cease to learn..the manager whom.i requested for a late check out was however the one who was an exception and addressed me with great honor and politeness..barring her , i dont think any of the front office staff should be working in a 4 star property..the concierge/bell staff do not show any interest in helping out with the luggage while checking in or checking out..is it a lodge?? i came with two suitcases and when asked why theuly didnt even come to open the gate, they said we come for people carrying more than 2 suitcases..their claim was soon busted coz while checking out i had 3 trolleys and i was left to fend for myself while boarding the airport express shuttle bus..the entire staff simply needs to learn that this is a service industry and they cant keep behaving like this in case they want a regular flow of customers...u might be havin a good tine right now but such behaviour will soon make sure u will not have it for a long time
Edcon G. Liikematkailija Canada, 26. huhtikuuta 2015
Location beats services

Location, price, convenience
7
THe hotel is located at the prime area of Hong Kong, and Tsim Sha Tsui East is a very great spot for tourists to find food and a lot of shopping. But it appears that the hotel is way too busy and crowded and not enough staff to serve the customers. At check-in, there were only 2 ppl there at the front desk while over 10 people were lining up for check-in. The saddest thing is that you want to get valet parking but the Concierge told you their parking is full, without even telling you other options... while you were staying in their hotel. Ridiculous!
Andy C. Pariskunta United States of America, 24. huhtikuuta 2015
Policy problem

Location, food and service
8,3
The hotel generally is good, good location, good breakfast. However, I have reserve a Room with one queen or king size bed. But when we check in, the front desk said because the hotel is full, can only give us a room with two full size bed. I have reserve the room four months ahead, why they will put us in a low priority. That make me a little disappointed.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!


AS-AGWEB-3C07