Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kuntosali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 600
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä
4570 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (4570)
Järjestä:
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 27. helmikuuta 2015
Yhden yön vierailu Honkkariin

Sijanti, sijainti ja sijainti
7,7
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. tammikuuta 2014
Pikavisiitti Honkkariin

Sänky, sijanti, palvelu check-in lukuunottamatta
6,7
Todella hitaan ja kömpelön check-in jälkeen oli vierailu kaikinpuolin ok.
Jukka L. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2013
Aina yhtä upea H.K

Keskeinen sijainti
8,3
Mainio hotelli hyvien yhteyksien äärellä. Muutamalla kympillä korotin varaamani huoneen executiveen, jolloin checking out 18.00.
Markku U. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mukava ja iso huone sekä ystävällinen henkilökunta
8
Todella hyvä sijainti. Lyhyt matka rantaan ja lauttarantaan, josta lähtee lautta Hong Kongin saarelle. Lyhyt kävelymatka pääostoskatu Nathan Roadille. Hotellin ympäristössä on paljon hyviä ruokapaikkoja sekä market.
Tuukka S. Pariskunta Finland, 11. joulukuuta 2012
En suosittelem paitsii ...

Shoppaajan unelma
5,7
Palvelu usein huonoa, siita kun lahtee kaikki. Vasymys ja kyllastyneisyys nakyy tyontekijoiden kasvoilta. Sijainti hyva jos rakastaa shoppailua ja miksipa ei jotkut rakastaisi.
Kari N. Pariskunta Finland, 10. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja odottamaammekin paremmat p

Clubin päiväkahvit ja iltacockteil oli oikein mukava välilevähdys kaupungilla kiertelyn jälkeen.
9,3
Kiertelimme ahkerasti päivittäin katsomassa Hong Kongin nähtävyyksiä. Hotelliin oli mukava tulla välillä lepäilemään. Huone oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Palvelu toimi aina erinomaisesti.
Nähtävyysvinkki: Hon Kongin historiallinen museo kannattaa käydä katsomassa. Siellä on osattu tehdä historiasta mielenkiintoista eikä vain täytetty tilaa vanhoilla esineillä.
Chu B. Liikematkailija Hong Kong, 4. heinäkuuta 2015
Great stay for all business travelers

location, service and entertainment places
10
overall, this is a great hotel, the rooms are large, the buffet is great and service is good. The location of the hotel is excellent as it is close to all amenities
Chu B. Liikematkailija Hong Kong, 1. heinäkuuta 2015
A great hotel for the business traveler

location, closeness to mtr and nightlife spots
10
overall, a good hotel for the business traveller. It is located in an area that is close to mtr services, entertainment places and great dining areas
Ting T. Liikematkailija Malaysia, 27. kesäkuuta 2015
Hotel location is nice

clean, comfortable, convenient
7,3
It's quite a comfortable stay in this hotel. I will back again if I visit to HK again.
Beng H. Liikematkailija Malaysia, 27. kesäkuuta 2015
Bad check-in experience

Location, location, location
5,7
I had a unpleasant experience while checking-in into the hotel. I arrived with my wife at the hotel at 3.00pm and during check-in I requested for a King size bed. Was told that I have to pay an extra HKD100+ per night to upgrade. But when I told the front-desk staff that I do not wish to pay for the upgrade as all hotel do not charge extra for bed preference, I was told that there is no room available and was told that the room can only be ready at 4:30pm. Asked her why there are no rooms available as the time already passed 3:00pm, she gave the reason that there are guest requesting for late check-out. We then waited at the lobby (standing as the only 2 chairs located at the lobby were occupied). At around 3:30pm, we approached another personnel at the front-desk again to check-in. This time the personnel just check us in with a King size bed without any hassle at all. We were pretty upset about the whole incident but as my stay is only 2 nights and most of my time will be attending business meeting outside, we did not lodge any complaint to the management there. We noticed that MOST of the FRONT DESK staff DO NOT know how to smile and don't sound friendly at all. Will I recommend friends to stay at REGAL KOWLOON? Ans: A BIG NO!!!!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SviittiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Regal Kowloon Hotel, Hong Kong

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

SG-AGWEB-6A06