tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kuntosali
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 600
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 3905 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (3905)
Järjestä:
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. tammikuuta 2014
Pikavisiitti Honkkariin

Sänky, sijanti, palvelu check-in lukuunottamatta
6,7
Todella hitaan ja kömpelön check-in jälkeen oli vierailu kaikinpuolin ok.
Jukka L. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2013
Aina yhtä upea H.K

Keskeinen sijainti
8,3
Mainio hotelli hyvien yhteyksien äärellä. Muutamalla kympillä korotin varaamani huoneen executiveen, jolloin checking out 18.00.
Markku U. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mukava ja iso huone sekä ystävällinen henkilökunta
8
Todella hyvä sijainti. Lyhyt matka rantaan ja lauttarantaan, josta lähtee lautta Hong Kongin saarelle. Lyhyt kävelymatka pääostoskatu Nathan Roadille. Hotellin ympäristössä on paljon hyviä ruokapaikkoja sekä market.
Tuukka S. Pariskunta Finland, 11. joulukuuta 2012
En suosittelem paitsii ...

Shoppaajan unelma
5,7
Palvelu usein huonoa, siita kun lahtee kaikki. Vasymys ja kyllastyneisyys nakyy tyontekijoiden kasvoilta. Sijainti hyva jos rakastaa shoppailua ja miksipa ei jotkut rakastaisi.
Kari N. Pariskunta Finland, 10. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja odottamaammekin paremmat p

Clubin päiväkahvit ja iltacockteil oli oikein mukava välilevähdys kaupungilla kiertelyn jälkeen.
9,3
Kiertelimme ahkerasti päivittäin katsomassa Hong Kongin nähtävyyksiä. Hotelliin oli mukava tulla välillä lepäilemään. Huone oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Palvelu toimi aina erinomaisesti.
Nähtävyysvinkki: Hon Kongin historiallinen museo kannattaa käydä katsomassa. Siellä on osattu tehdä historiasta mielenkiintoista eikä vain täytetty tilaa vanhoilla esineillä.
Kathy T. Liikematkailija South Africa, 19. syyskuuta 2014
Easy access for business

transport, wifi access, space
7,7
Very good stay, easy to access to and from the AWE for business purposes
Taranjit K. Liikematkailija Malaysia, 18. syyskuuta 2014
Horrid Room Service

Location, Concierge Staff, View (albeit it is a short walk)
6,7
all ok, except - room service is terrible. traces of dirt is all over and not properly cleaned. in fact, tea cup spoons are not washed or replaced.
Boosaraporn K. Pariskunta Thailand, 15. syyskuuta 2014
Good location, only take 5 minutes to the city cen

Location
7,3
Good as always
Wai L. Perhe pienten lasten kanssa China, 14. syyskuuta 2014
feeling disappointed

the room is tidy and pretty good, one has harbour view
6,7
I know this hotel because I was The Hong Kong Polytechnic University student, feeling that the location is good. And I also had my IELTS exam in this hotel. That's why I chose this hotel for my relatives. However, the service of this hotel was not the same as my expectation. When I checked in there at 3 pm, the staff told me I can only get 1 room, and told me another room can be available after 1 hour. I feel disappointed about this. I went there with auntie, uncle and also children. We need to rest and no room provided was not acceptable. More, I got stuck in the lift that night and they rescued us in about 30 minutes. It won't happen in my house but it happened in this hotel. What makes angry is that they did not have any explaination until i checked out this hotel. And said it was because a comb was dropped to the lift and make this happened. That' s all. I can not accept this kind of explaination and feel disappointed what they had handled this.
Ocari P. Pariskunta Venezuela, 14. syyskuuta 2014
It was good like always

The great about this hotel is the location. Bed is hard and usually uou must do big lines for checking in or checking out. Towels were smelly
7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kylpyhuone


AS-AGWEB-3C06