Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kuntosali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 600
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä
4601 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (4601)
Järjestä:
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 27. helmikuuta 2015
Yhden yön vierailu Honkkariin

Sijanti, sijainti ja sijainti
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. tammikuuta 2014
Pikavisiitti Honkkariin

Sänky, sijanti, palvelu check-in lukuunottamatta
6,7
Todella hitaan ja kömpelön check-in jälkeen oli vierailu kaikinpuolin ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jukka L. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2013
Aina yhtä upea H.K

Keskeinen sijainti
8,3
Mainio hotelli hyvien yhteyksien äärellä. Muutamalla kympillä korotin varaamani huoneen executiveen, jolloin checking out 18.00.
Ilmoita tästä arvioinnista
Markku U. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mukava ja iso huone sekä ystävällinen henkilökunta
8
Todella hyvä sijainti. Lyhyt matka rantaan ja lauttarantaan, josta lähtee lautta Hong Kongin saarelle. Lyhyt kävelymatka pääostoskatu Nathan Roadille. Hotellin ympäristössä on paljon hyviä ruokapaikkoja sekä market.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tuukka S. Pariskunta Finland, 11. joulukuuta 2012
En suosittelem paitsii ...

Shoppaajan unelma
5,7
Palvelu usein huonoa, siita kun lahtee kaikki. Vasymys ja kyllastyneisyys nakyy tyontekijoiden kasvoilta. Sijainti hyva jos rakastaa shoppailua ja miksipa ei jotkut rakastaisi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kari N. Pariskunta Finland, 10. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja odottamaammekin paremmat p

Clubin päiväkahvit ja iltacockteil oli oikein mukava välilevähdys kaupungilla kiertelyn jälkeen.
9,3
Kiertelimme ahkerasti päivittäin katsomassa Hong Kongin nähtävyyksiä. Hotelliin oli mukava tulla välillä lepäilemään. Huone oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Palvelu toimi aina erinomaisesti.
Nähtävyysvinkki: Hon Kongin historiallinen museo kannattaa käydä katsomassa. Siellä on osattu tehdä historiasta mielenkiintoista eikä vain täytetty tilaa vanhoilla esineillä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Joie T. Pariskunta Singapore, 3. elokuuta 2015
Bad service attitude and room service

location / cleaniness
7
My stay overall was great . location good . food AROUND hotel good, except for on upon check in. I was waiting for so long for someone to serve at the counter, and overheard a staff name Brian and a group of 3 tourists conversation.Its was so rougly about 11.30 am which i knows its consider early check in, but tourist was asking him to TRY give him a room. Instead of telling this guy ok i will try , he say he cant control he is not the cleaner. WOW. wad a reply when its my turn i told him just upgrade my room to somewhere i can rest. no point arguing and making urself angry. And ask for top up of shampoo on the 3rd day their house keeper came by giving you a used 1/2 bottle.what a joke.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pok M. Liikematkailija Hong Kong, 1. elokuuta 2015
Good location

Being upgraded ! Good location
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Ahmed R. Perhe pienten lasten kanssa Maldives, 30. heinäkuuta 2015
GREAT FACILITIES. RUDE STAFF

The Room, The Food, The Location.
7
The room, the food and the location of this hotel is great. We do not have any complaints whatsoever about how great the facility is. However, the staff do not pay justice to this facility. They are surprisingly rude, poorly trained and insults you right in your face. I would like to highlight 3 instances during the 3 nights we stayed.(1) CHECK IN when we checked in, the staff at the check in counter had a very thick attitude towards us, no greetings, no smiles, just always looking down at his monitor and looking annoyed by our presence. (2) DOORMAN When we called in for a cab driver to go to Disneyland, the doorman "screamed and shouted" at the driver in front of us for waiting for us in their parking space, came back to us and explained it was "lunch hour". We believe he could have been more polite in front of paying guests even though this was hotel policy. (3) CONCIERGE When we went to check out, we left our luggage to be picked up by concierge service, we did not know that the hotel policy required one person to be present when all luggages are cleared from room. When we requested the concierge to get our luggage, his only response in a rude tone was that he cannot help unless we were in the room. when we told we had checked out and didn't have a key card to go to our rooms, he simply repeated what he said before without even giving us an alternative solution to our very obvious problem. Finally, we went up to ge the luggage after getting new key cards done from the reception, i confronted the concierge by asking him if he was having a bad day. and he said "he woke up very early that day at 430am" and that he has a "9 hour shift" and then finally when he realised i might get very upset he said "sorry if i made you feel bad before" in broken English. Which was i think the most honest and candid moment i had with any of the staff at this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chu B. Liikematkailija Hong Kong, 24. heinäkuuta 2015
A great hotel for the business traveller

location, dining facility and customer service
10
overall, a great hotel. Must give credit to the service we got from everybody.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SviittiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Regal Kowloon Hotel, Hong Kong

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B03