Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kuntosali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 600
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 4502 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (4502)
Järjestä:
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 27. helmikuuta 2015
Yhden yön vierailu Honkkariin

Sijanti, sijainti ja sijainti
7,7
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. tammikuuta 2014
Pikavisiitti Honkkariin

Sänky, sijanti, palvelu check-in lukuunottamatta
6,7
Todella hitaan ja kömpelön check-in jälkeen oli vierailu kaikinpuolin ok.
Jukka L. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2013
Aina yhtä upea H.K

Keskeinen sijainti
8,3
Mainio hotelli hyvien yhteyksien äärellä. Muutamalla kympillä korotin varaamani huoneen executiveen, jolloin checking out 18.00.
Markku U. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mukava ja iso huone sekä ystävällinen henkilökunta
8
Todella hyvä sijainti. Lyhyt matka rantaan ja lauttarantaan, josta lähtee lautta Hong Kongin saarelle. Lyhyt kävelymatka pääostoskatu Nathan Roadille. Hotellin ympäristössä on paljon hyviä ruokapaikkoja sekä market.
Tuukka S. Pariskunta Finland, 11. joulukuuta 2012
En suosittelem paitsii ...

Shoppaajan unelma
5,7
Palvelu usein huonoa, siita kun lahtee kaikki. Vasymys ja kyllastyneisyys nakyy tyontekijoiden kasvoilta. Sijainti hyva jos rakastaa shoppailua ja miksipa ei jotkut rakastaisi.
Kari N. Pariskunta Finland, 10. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja odottamaammekin paremmat p

Clubin päiväkahvit ja iltacockteil oli oikein mukava välilevähdys kaupungilla kiertelyn jälkeen.
9,3
Kiertelimme ahkerasti päivittäin katsomassa Hong Kongin nähtävyyksiä. Hotelliin oli mukava tulla välillä lepäilemään. Huone oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Palvelu toimi aina erinomaisesti.
Nähtävyysvinkki: Hon Kongin historiallinen museo kannattaa käydä katsomassa. Siellä on osattu tehdä historiasta mielenkiintoista eikä vain täytetty tilaa vanhoilla esineillä.
John S. Liikematkailija Singapore, 14. toukokuuta 2015
It's ok for 4 Star. I upgraded for executive club

The club level was useful for business
6,7
Being upgraded to executive club level n paying the extras. I was cheated a little. The housekeeping being not honest!! Shampoo n shower gel were not replace . Everyday!! Be careful , the staff maybe keeping for themselves . Bcos , it's the L'occitane brands.
Wenru H. Liikematkailija United States of America, 8. toukokuuta 2015
Expected more but disappointed more

Location location location
6,3
Staff were not helpful.
Dallia N. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 8. toukokuuta 2015
Awesome place to stay

Cozy room, great food, nice bathroom
9,7
overall, we are very satisfied with our 5D4N stay in Hong Kong. The vicinity is good, just a walking distance to MTR Stations. The food are great, we enjoy every breakfast just before we're off for the whole day adventure. And once we get back in our room, it feels like home. I will definitely recommend it to my friends & relatives. Keep up the good vibes Regal Kowloon !!! Hope to be back there soon :)
David A. Liikematkailija United States of America, 7. toukokuuta 2015
Staff at the reception was very rude.

Location only.
4,3
The reception staff was very rude. I was with my disabled wife and 3 suitcases after a 24 hours flight. We asked for close to elevator room, instead she gave a room on the 15th floor that requires to take an elevator to 14th floor and then walk up to 15th floor with all the suitcases. While checking into the hotel nobody approached us to offer any help with the suitcases. We had never been greated while approaching the reception except very sour face of the receptionist. I had experienced the food in this hotel in previous stays and always been served with cold food, specially at the Buffett. The mattress was so hard, like sleeping on the rocks. Except the location this hotel has nothing to offer

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SviittiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Regal Kowloon Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C05