Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Riverside Hotel

34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 8146 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
7,1
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (8146)
Järjestä:
Eija L. Pariskunta Finland, 3. toukokuuta 2012
Iso hotelli

Sopii kaikille
7,7
Hieno hotelli hiemen ulkopuolisella sijainnilla. Aamupala oli todellla monipuolinen mutta hotellin runsaiden ruokailijoiden takia todella monet asiat pääsi loppumaan ja niitä sai odottaa kauan pyynnöistä huolimatta. Hotellin kuljetus Shatinin asemalle oli todella hyvä juttu ja paljon käytetty.
Ilmoita tästä arvioinnista
Leena V. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 13. marraskuuta 2011
Rauhallinen hotelli, hieman syrjässä keskustasta

Shuttle bus kulkee 20min välein metrolle
7
Isot, mukavat huoneet ja rauhallinen ympäristö. Hieman sivussa keskustasta, mutta metrolla matkaan kului n. 15min. Aamiainen ei kuulunut huoneen hintaan ja se oli tosi kallis, 18€. Koska yövyimme 3 yötä, saimme yhden aamiaiskupongin yötä kohden/ huone. Hotelliin kirjautumista on aikaisemmin sanottu hitaaksi, mutta me emme odottaneet kuin viisi minuuttia. Lentokentältä pääsee suoraan hotellille bussilla A41.
Ilmoita tästä arvioinnista
Weng C. Yksin matkustava Singapore, 26. toukokuuta 2016
good deal for a nice hotel
6
spacious room, clean and value for money. this is my 2nd stay in this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ho S. Pariskunta Hong Kong, 22. toukokuuta 2016
Good
6
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Cheung C. Pariskunta Hong Kong, 21. toukokuuta 2016
Comfort
5,3
Relax
Ilmoita tästä arvioinnista
So T. Pariskunta China, 21. toukokuuta 2016
Second time come back
5,3
Good quality with fair price
Ilmoita tästä arvioinnista
Wei C. Yksin matkustava Hong Kong, 18. toukokuuta 2016
so far so good
3,7
.
Ilmoita tästä arvioinnista
Leopola L. Yksin matkustava Jamaica, 18. toukokuuta 2016
Home away from home
6,7
Ithe treatment at one of restaurant to my experience was way below the stander of such nice looking lay out.
Ilmoita tästä arvioinnista
Liew L. Yksin matkustava Singapore, 14. toukokuuta 2016
Comfortable and tidy hotel
5,3
Overall the staffs over there spontaneously great the customers and very helpful. Apart from the staff that I met at level 3 where breakfast entry's main door, the lady who is accessing guesses for the breakfast is root and unpolite. Room is perfect, 24 hours wifi service, clean and tidy. Surprisingly Hair dryer is proved too! U are one of my consideration when I travel to Hongkong again. Perhaps I will not meet the lady again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Edwin T. Pariskunta Malaysia, 14. toukokuuta 2016
Not so great hotel
3,3
Disappointed during check in. It was already 2.30pm when I arrived there but my room was not ready yet. Have to wait for another 1 hour for non-smoking room. Fine, came back after 1 hour and to my surprise a smoking room was given instead. It really wasting my precious time just to check in the hotel. Toilet not as clean as some review mentioned here. It has unpleasant smell and the shower is not in good condition where I have to use spoon to tighten the screw. Only all in one shampoo provided in the bathroom. The bedding area is dusty at some corners. I guess the cleaner just clean the easy to reach area. Good thing is there is direct airport bus A41 just nearby the hotel. Thus, go to airport is very convenient for this hotel. Catching a taxi is easy for this hotel as there are many taxi will come in queuing beside the hotel lobby.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Regal Riverside Hotel Hong KongRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - KylpyläRegal Riverside Hotel Hong Kong - AulaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Uima-allasRegal Riverside Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Riverside Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - BuffetRegal Riverside Hotel Hong Kong - BuffetRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Lasten klubiRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatRegal Riverside Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Riverside Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Riverside Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal Riverside Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Riverside Hotel Hong Kong - Kuntoilu ja AktiviteetitRegal Riverside Hotel Hong Kong - Ravintola


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06