tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Relax Guest House

143/24-25 Rat-u-thit 200 Pee Rd., Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellin sisätilat Relax Guest House Phuket - Kylpyhuone Relax Guest House Phuket - Hotellin sisätilat Relax Guest House Phuket - Hotellin ulkopuoli Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Aula Relax Guest House Phuket - Aula Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Aula Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone
Relax Guest House Phuket - Pohjapiirrokset Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone Relax Guest House Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 24
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 349 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (349)
Järjestä:
Marika V. Ryhmät Finland, 3. helmikuuta 2013
Hyvä sijainti, ei hissiä

Keskustassa lähellä kaikkea
6,7
Huoneessa pieni wc suihkulla. Siisti huone ja hotelli, joka päivä siivous, joka toinen päivä vaihdettiin pyyhkeet ja lakanat. Ystävällinen henkilökunta, mutta puhuivat ja ymmärsivät heikosti englantia. Äänieristys huoneissa todella huono, kaikki äänet viereisistä huoneista kuului esim. kuoraus. Mutta hyvä hinta/laatu-suhde.
Joachim T. Yksin matkustava Finland, 20. tammikuuta 2013
siisti hotelli lähellä kaikkea

edullinen. Henkilökunta todella ystävällistä.
7,3
Huone 4. kerroksessa, joten ei vanhuksille tai lapsille. Respasta tilattiin 50bhatin minulle kun kysyin missä paikalliset syö. Keskellä homoaluetta, hierontatarjouksia huudellaan ennen kuin pääsee ovesta ulos.
Tuomo L. Yksin matkustava Finland, 17. tammikuuta 2013
hyvä sijainti

hintaan nähden asialliset huoneet
6,3
sijainti loistava jos haluat olla keskellä sykettä, rannallekkin kävely matka. naapurista saa vuokrattua mopoja edulliseen hintaan eli kannattaa vaihtaa päivisin eri rannoille. hiukan käytävän ja pihan melut kuului läpi huoneeseen
Simon G. Ryhmät United Kingdom, 23. marraskuuta 2014
Friendly but simple

Location, friendliness, relaxed!
6,3
Hweeming T. Pariskunta Malaysia, 22. marraskuuta 2014
Strategic location, value for money

The location was very strategic, short walking distance to Bangla Road, Jungceylon and Patong Beach.
7,7
Mochamad F. Yksin matkustava Indonesia, 17. marraskuuta 2014
Feels like home

Clean, Friendly staffs, Comfortable room.
8
It was really like home, the staffs were very nice, friendly and can communicate in English. They would even draw me a map - patiently gave me clear street direction. Its located where near everywhere. Walking distance to the beach, near to Bangla street where the never sleep road. Hot water can function well, The important thing the hotel is clean. For those who have limited budget, its highly recommended.
Jesse B. Yksin matkustava Canada, 15. syyskuuta 2014
backpacking throughout thailand

staff helped me when my credit card was lost. they never woke me up in the mornings when I was hungover. all amenities were close by.
7,7
Comfortable. Good location. Warm shower
Ronald S. Yksin matkustava Indonesia, 24. heinäkuuta 2014
Cozy Hostel in the heart of Patong

Great Location, Cheap Price and Kind Staffs
7,3
I have been staying in this hotel for 4 times already and I always return there hen i go to Patong. Mainly because I rarely find a budget hotel with friendly staffs and great price like this place. Its not a 5 star accommodation, but if you're looking for that kind of service you'll need to find a hotel in much higher room rate anyway.
Yisi L. Ryhmät Australia, 22. toukokuuta 2014
Good stay, good value for money

Great location,
8
Water supply is not very smooth, sometimes water flows really slowly.
Tee H. Yksin matkustava Malaysia, 12. huhtikuuta 2014
convenient location with reasonable prices.

location, prices, cleaning.
7,7
Location nearly by all the attractive place. Bangla road, Jungceylong, beach...

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Relax Guest House PhuketRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - Hotellin sisätilatRelax Guest House Phuket - KylpyhuoneRelax Guest House Phuket - Hotellin sisätilatRelax Guest House Phuket - Hotellin ulkopuoliRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - AulaRelax Guest House Phuket - AulaRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - AulaRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - PohjapiirroksetRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - HotellihuoneRelax Guest House Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A07