tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Rex Hotel Saigon

141 Nguyen Hue Boulevard, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Rex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 286
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2069 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
9,2
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
8,0
Kaikki arvostelut (2069)
Järjestä:
Tauno T. Liikematkailija Finland, 28. syyskuuta 2014
Hyvä hotelli keskellä kaikkea

Sijainti, palvelu, tilat
9,7
Leppoisaa ja luksusolemista maksamatta kuitenkaan tuhottomasti.
Tauno T. Liikematkailija Finland, 1. marraskuuta 2013
Pientä luksusta kohtuuhintaan

Sijaniti, siisteys, palvelu
8
Taattua laatua kohtuuhintaan. Hotelli on keskellä kaikkea mitä matkaustavainen voi tarvita. Sekä ravintolat että shoppailu onnistuu aivan naapurikortteleissa. Suosittelen kaikille, joilla on varaa maksaa hiukan laadusta.
Tauno T. Yksin matkustava Finland, 13. kesäkuuta 2013
Hieno hotelli keskellä kaikkea

sijainti, taso, palvelu
8,7
Pientä luksusta haluavan matkustajan hotelli. Sijainti aivan erinomainen, ostoskadulle on 10 minuutin kävelymatka. Hotelli tasoltaan ehdottomasti keskitasoa parempaa luokkaa ja hinta suhteellisen edullinen tasoon nähden. Aamiainen aivan mahtava ja henkilökunnan palvelutaso todella hyvä. Sopii erinoimsen hyvin sekä lomailuun että pelkästään yöpymiskäyttöön sekä yksin että perheen ja / tai muuan seuran kanssa matkustaville.
Maija J. Pariskunta Finland, 22. joulukuuta 2012
Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta

Hyvä sijainti ja siistit huoneet. Henkilökunta oli erinomaista, hotellissa on hyvä hintalaatu-suhde
8,7
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja huone oli iso ja siisti. Henkilökunta oli hyvin avuliasta. Hotelli oli muuten todella hyvä, mutta hotellin vieressä on iso rakennustyömaa. Rakennustyömaa oli todellinen ongelma, koska siellä tehtiin töitä 24/7 eli myös keskellä yötä!!! Ilman korvatulppia ei pystynyt nukkumaan. Tämä on todella ikävää, koska muuten hotellissa ei ollut mitään moitittavaa.
Hoang T. Pariskunta Finland, 30. kesäkuuta 2011
Kallis mutta sijaintii hyvaa, huonot huoneet + hid

Sijainti
5,7
Satiin hotellin vanhan puolen, kaytavilla Ei ollut ilmaistointi. Huoneet pienia ja huono kuntoinen 5:ksi tahdeksi. Netti on Niin hidas ettei voinut huonessa tyoskennella,Etta piti menna lobbyyn istumaan. Luulis ton hintainen saisi parempaa vastinetta.
Valtteri H. Pariskunta Finland, 13. huhtikuuta 2011
Erinomainen sijainti, siistit huoneet, hyvä palvel

sijainti, siisteys, hyvä palvelu, kuntosali, uima-allas
8,3
loistavalla paikalla oleva rex osoittautui todella hyväksi hotellivalinnaksi. emme joutuneet käyttämään lainkaan takseja, koska kaikki mielenkiintoiset paikat ovat kävelyetäisyyden päässä hotellista. hotellin läheltä löytyy lukuisia loistavia ravintoloita, joissa söimme iltaisin. myös nähtävyydet ja ostospaikat ovat hotellin lähellä. hotellin huoneet olivat siistit ja tilavat. hotellin pavelu oli kaikin puolin hyvää ja asiallista. aulassa kaikki toimi hyvin ja concierge osasi neuvoa missä jotkut ravintolat sijaitsivat. hotellissa tarjottiin aamulla todella kattava aamiainen. hotellista löytyi myös tilava ja moderni kuntosali ja ulkouima-allas kaksitasoisella kattoterassilla. hotelli rex oli kunnostettu kivasti siten, että vanha tyyli oli säilytetty. rexin alakerrrassa oli useita luxuskauppoja.
Ravintolavinkki: Rexin oma kattoterrassi
Teija P. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2011
loistava sijainti

loistava sijainti keskustassa,ostosmahdollisuudet vieressä
7,3
kävelymatkan päässä nähtävyyksiä ja shoppailu helppoa kun markkinapaikka pari korttelin päässä ja useampi ostoskeskus miltei naapurissa. Kattoterassilla nautittiin aamupalasta ja näköalasta. Tarjottiin ensten uudelta puolelta huonetta. Siinä ei kuitenkaan parveketta kuten huonekuvauksessa luvattiin. Minisviittissä sitäpaitsi vain yksi ikkuna sekin sisäpihalle.Lattia luultavasti vasta lakattu,haju sen mukainen. Vaihtoivat mukisematta vanhalle puolelle,jossa isommat huoneet ja kaksi parveketta.
Ravintolavinkki: Kattoterassilla mukava viettää iltaa hyvän musiikin tahdissa.Ruoka ei ehkä aivan hintansa väärti.Mojito hyvä mutta kallis.
Stephen M. Liikematkailija United States of America, 8. joulukuuta 2014
rex hotel is terrible .
2
terrible hotel as very noisy and mgt is less than worthless.
Eric T. Yksin matkustava United States of America, 8. joulukuuta 2014
Outstanding

The hotel is amazing, The staff is fantastic and the food is incredible.
10
I have stayed at Rex on three different occasions and each even better than the last! What a fantastic hotel!
Hong K. Liikematkailija Malaysia, 7. joulukuuta 2014
nice breakfast choice

center location, big & clean room, nice breakfast choice
8

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Rex Hotel Saigon Ho Chi MinhRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - PalvelutRex Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3C07