tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Kylpyhuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Sviitti Rio Hotel Macau Macao - Hotellin sisätilat Rio Hotel Macau Macao - Aula Rio Hotel Macau Macao - Uima-allas Rio Hotel Macau Macao - Pubi/Aula Rio Hotel Macau Macao - Ravintola Rio Hotel Macau Macao - Kylpylä Rio Hotel Macau Macao - Kylpylä Rio Hotel Macau Macao - Yökerho
Rio Hotel Macau Macao - Kylpylä Rio Hotel Macau Macao - Aula Rio Hotel Macau Macao - Uima-allas Rio Hotel Macau Macao - Kuntosali Rio Hotel Macau Macao - Ravintola Rio Hotel Macau Macao - Palvelut Rio Hotel Macau Macao - Ravintola Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellihuone Rio Hotel Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Rio Hotel Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Rio Hotel Macau Macao - Hotellin ulkopuoli
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 449

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 768 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (768)
Järjestä:
Lai N. Perhe isojen lasten kanssa Hong Kong, 27. lokakuuta 2014
Rio Hotel Macau
8
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Miroslaw G. Yksin matkustava Poland, 24. lokakuuta 2014
OK but price it's too high

Clean And good service
9,3
Piang C. Liikematkailija Malaysia, 17. lokakuuta 2014
Cozy big room and easy access to casinos around

Big room, walking distance to casinos and reasonably good speed internet
8,7
The stay was pleasant and I was upgraded to bigger room. The service is good and I would come back staying there.
Thammaphong I. Liikematkailija Thailand, 7. lokakuuta 2014
Great Location

The location, Staff, and value for money
9
I stayed at Rio Hotel for 3 nights. This hotel is located in the middle of hotel casio such as Sands, Lisboa, and MGM. I was very impressed with the hotel staff especially the bell boy services. Great room sizes and hotel cleanliness. I will stay at this hotel again for my next visit.
Ronald L. Perhe pienten lasten kanssa China, 5. lokakuuta 2014
good indoor pool but need to increase serve hour

location, decoration and view
7,7
suggest to increase serving hour of swimming pool and bar
Mark A. Yksin matkustava Philippines, 5. lokakuuta 2014
big clean rooms

big clean rooms
8,3
it was great. the room was big and clean. nicely furnished
Zachary C. Liikematkailija Macau, 1. lokakuuta 2014
normal

normal hotel
5,3
Zachary C. Yksin matkustava Macau, 30. syyskuuta 2014
nice

nice hotel
8
Wai L. Pariskunta China, 29. syyskuuta 2014
Rio Hotel Macau

wifi ,shower,bed are good
10
Koh C. Pariskunta Malaysia, 27. syyskuuta 2014
Very good location

Location,casino and big room
8,3
This is my fifth in this hotel. Just one word to commend GOOD

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Rio Hotel Macau MacaoRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - KylpyhuoneRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - SviittiRio Hotel Macau Macao - Hotellin sisätilatRio Hotel Macau Macao - AulaRio Hotel Macau Macao - Uima-allasRio Hotel Macau Macao - Pubi/AulaRio Hotel Macau Macao - RavintolaRio Hotel Macau Macao - KylpyläRio Hotel Macau Macao - KylpyläRio Hotel Macau Macao - YökerhoRio Hotel Macau Macao - KylpyläRio Hotel Macau Macao - AulaRio Hotel Macau Macao - Uima-allasRio Hotel Macau Macao - KuntosaliRio Hotel Macau Macao - RavintolaRio Hotel Macau Macao - PalvelutRio Hotel Macau Macao - RavintolaRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - HotellihuoneRio Hotel Macau Macao - Hotellin ulkopuoliRio Hotel Macau Macao - Hotellin ulkopuoliRio Hotel Macau Macao - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3C08