tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kylpyhuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Vastaanotto Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Aula Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 51
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 2379 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (2379)
Järjestä:
Esa T. Pariskunta Finland, 24. tammikuuta 2014
Kiva kaupunkihotelli

Ystävällinen henkilökunta, aamupala, siisteys
7,7
Kaisu P. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2013
Paras hotelli koskaan

Henkilökunta, sijainti, huone
10
Aivan mahtava hotelli. En ole koskaan tavannut näin ystävällistä henkilökuntaa. Kun he kuulivat meidän lähtevän aamulennolla ennen aamiaista, he halusivat ehdottomasti pakata meille omat Aamupalat mukaan. Lisäksi saimme ihan loistavia ruokapaikkasuosituksia. Eikä sellaisia kalliita ravintoloita, vaan parin euron hyviä katukeittiöitä. Huone oli todella avara ja siisti, sijainti hyvä. En keksi mitään huonoa sanottavaa.
Johanna H. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
Hyvä hotelli rauhallisella paikalla

Erinomainen palvelu
9,3
Viisi yötä tammikuussa 2013. Rauhalliset yöunet, vaikka huoneessamme oli ikkuna kadulle.
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 1. marraskuuta 2011
Todella ystävällinen ja lämmin palvelu. Erinomaine

Erinomainen sijainti, hyvä palvelu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen aamiainen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 27. lokakuuta 2011
Uusi hotelli, todella ystävällinen palvelu ja erin

Hyvä sijainti, hyvä-hinta-laatusuhde, aamiainen monipuolinen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Elaine V. Pariskunta Canada, 19. elokuuta 2014
Love the name

location, staff, pillow
8
Good
Dathne T. Pariskunta Singapore, 15. elokuuta 2014
Flawless Stay

Comfortable and Clean room, Great service, Great Location
9,7
Undeniably the best service I've gotten during my trip, the staff were fluent in English and were always able to render quality service to us. They gave us great travel tips and ensured that we got onto "scam-free" cabs whenever we leave the hotel. After a night's stay, we were able to leave our luggage under great care of the staff while we set off for Halong Bay. After we came back for a second night at Rising Dragon Palace, we were told that the hotel had an overbooking issue BUT they resolved it immediately on the spot by transferring us to a suite in its sister's hotel, and we even had a staff to bring us to that hotel by a cab. Would definitely stay here again when I visit Hanoi in future! :)
Arturo H. Pariskunta Mexico, 12. elokuuta 2014
Weekend in Hanoi & Halong Bay

Service, Location, and Convenience
8,7
Hung P. Pariskunta United States of America, 4. elokuuta 2014
Nice Hotel in Quiet Location

location, friendliness, comfort
10
Excellent! Only gripe is the way the shower is designed. It's always like a small flood on the bathroom floor after a shower!
Mijung K. Pariskunta South Korea, 3. elokuuta 2014
It is clean, reasonable price n the staff are nice

It is clean, reasonable price n the staff are nice
8,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KylpyhuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - VastaanottoRising Dragon Palace Hotel Hanoi - AulaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Rising Dragon Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3C03