tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kylpyhuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Vastaanotto Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Aula Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 51
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 2443 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (2443)
Järjestä:
Esa T. Pariskunta Finland, 24. tammikuuta 2014
Kiva kaupunkihotelli

Ystävällinen henkilökunta, aamupala, siisteys
7,7
Kaisu P. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2013
Paras hotelli koskaan

Henkilökunta, sijainti, huone
10
Aivan mahtava hotelli. En ole koskaan tavannut näin ystävällistä henkilökuntaa. Kun he kuulivat meidän lähtevän aamulennolla ennen aamiaista, he halusivat ehdottomasti pakata meille omat Aamupalat mukaan. Lisäksi saimme ihan loistavia ruokapaikkasuosituksia. Eikä sellaisia kalliita ravintoloita, vaan parin euron hyviä katukeittiöitä. Huone oli todella avara ja siisti, sijainti hyvä. En keksi mitään huonoa sanottavaa.
Johanna H. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
Hyvä hotelli rauhallisella paikalla

Erinomainen palvelu
9,3
Viisi yötä tammikuussa 2013. Rauhalliset yöunet, vaikka huoneessamme oli ikkuna kadulle.
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 1. marraskuuta 2011
Todella ystävällinen ja lämmin palvelu. Erinomaine

Erinomainen sijainti, hyvä palvelu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen aamiainen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 27. lokakuuta 2011
Uusi hotelli, todella ystävällinen palvelu ja erin

Hyvä sijainti, hyvä-hinta-laatusuhde, aamiainen monipuolinen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Jocelyn O. Yksin matkustava Canada, 21. lokakuuta 2014
excellent

Staff very friendly and helpful but the shower in poor condition, leaking, water on the floor. Buffet breakfast very good. This hotel is very clean.
8,7
Monika B. Yksin matkustava Poland, 21. lokakuuta 2014
excelent and comfortable

location , very helpful crew , comfort
10
I stayed in this hotel during my trip in Vietnam...after more than 20h on the way I wantet to have a nice and relaxing before start my trip.Rising dragon palace was amazig choice,clean,nice and helpful crew,good location
Jungho P. Pariskunta South Korea, 17. lokakuuta 2014
Quite and cosy hotel

clean and cosy room
9
The hotel is little bit far from Hanoi train station but once you get there it is convenient to look around. Their breakfast was good. Hot water wasn't that hot, it was just warm. Our room #510 has a small window so could see market, the size of the window was good for me. The room was very cosy, I liked their bed linen. Many tourists visited this hotel for their restaurant in the roof top. We couldn't try their food because we went there late but we heard their foods are good.
Siew H. Ryhmät Malaysia, 14. lokakuuta 2014
Not bad but there are better choice

Friendly stuff, good location, free upgrade for one of the night
8,3
This hotel is slightly off the main street, which is great as the noise level is much lower than those on the main street. However, its about 10-15mins walk to the lake area. not exactly ideal if you're traveling with elderly family. However, it is close to the (hang gai) shopping street. The 1st 2 nights we stayed in a deluxe room, it was really small and crap with not so great furnishing. look rather different from the photo. However the last night, we were upgraded to a bigger room with city view. It was much better! highly advise to pay a little more for the city view room. My other family member was in family room, 1st 2 nights was on the 7th floor. it was a mess because you have to walk through the cleaning cart and dirty mattress to get to your room. The wall paper was peeling and look really dated. The last night they were in 4th floor family room, It doesn't have window. However, the staff are really friendly and the breakfast was good for such a small hotel.
Siew H. Ryhmät Malaysia, 14. lokakuuta 2014
Not bad but there are better choice

friendly stuff, good location, free upgrade for one of the night
8,3
This hotel is slightly off the main street, which is great as the noise level is much lower than those on the main street. However, its about 10-15mins walk to the lake area. not exactly ideal if you're traveling with elderly family. However, it is close to the (hang gai) shopping street. The 1st 2 nights we stayed in a deluxe room, it was really small and crap with not so great furnishing. look rather different from the photo. However the last night, we were upgraded to a bigger room with city view. It was much better! highly advise to pay a little more for the city view room. My other family member was in family room, 1st 2 nights was on the 7th floor. it was a mess because you have to walk through the cleaning cart and dirty mattress to get to your room. and the cleaner was making a lot of noise outside , (it was their resting area) The wall paper was peeling and look really dated. The last night they were in 4th floor family room, It doesn't have window. However, the staff are really friendly and the breakfast was good for such a small hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KylpyhuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - VastaanottoRising Dragon Palace Hotel Hanoi - AulaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Rising Dragon Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3A08