tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kylpyhuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Vastaanotto Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Aula Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 51
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 2421 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (2421)
Järjestä:
Esa T. Pariskunta Finland, 24. tammikuuta 2014
Kiva kaupunkihotelli

Ystävällinen henkilökunta, aamupala, siisteys
7,7
Kaisu P. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2013
Paras hotelli koskaan

Henkilökunta, sijainti, huone
10
Aivan mahtava hotelli. En ole koskaan tavannut näin ystävällistä henkilökuntaa. Kun he kuulivat meidän lähtevän aamulennolla ennen aamiaista, he halusivat ehdottomasti pakata meille omat Aamupalat mukaan. Lisäksi saimme ihan loistavia ruokapaikkasuosituksia. Eikä sellaisia kalliita ravintoloita, vaan parin euron hyviä katukeittiöitä. Huone oli todella avara ja siisti, sijainti hyvä. En keksi mitään huonoa sanottavaa.
Johanna H. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
Hyvä hotelli rauhallisella paikalla

Erinomainen palvelu
9,3
Viisi yötä tammikuussa 2013. Rauhalliset yöunet, vaikka huoneessamme oli ikkuna kadulle.
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 1. marraskuuta 2011
Todella ystävällinen ja lämmin palvelu. Erinomaine

Erinomainen sijainti, hyvä palvelu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen aamiainen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 27. lokakuuta 2011
Uusi hotelli, todella ystävällinen palvelu ja erin

Hyvä sijainti, hyvä-hinta-laatusuhde, aamiainen monipuolinen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Kong Y. Liikematkailija Malaysia, 27. syyskuuta 2014
Average stay....

cleanliness, polite staff, fast check in and check out
6
An average stay, a little less than expectation actually...room was clean but old and too dark for me to work in the room. Design of Bathroom and Toilet a bit strange and not convenient...
Fiona C. Pariskunta Australia, 24. syyskuuta 2014
Wonderful

Staff were great - Vietnamese and Western food delicious - Good shower
8,7
Tina N. Ryhmät Vietnam, 21. syyskuuta 2014
Decent hotel but not the best

Polite and nice staff, Good location. Clean room
6,7
My stay was ok. Room was smaller than i expected. Lighting in the room is not bright enough. When i changed or did my make-up, i had to open all the window to have enough light. However, in this way, people at the houses around can see clearly what i was doing. No privacy. I chose City View room but the hotel is not high enough to have city view room. The view we had was just electricity wires and some houses nearby. That was disappointing. I will only come back here if the price is lower.
Susan G. Pariskunta Australia, 19. syyskuuta 2014
Two oldies.

Fantastic helpful staff, the best rooftop restaurant with unreal food and the cleanliness of our room.
10
Everything we wanted and needed was found at this hotel. We are two oldies travelling by ourselves, we had never been to Vietnam before and the staff were so helpful with all our needs, arranging a cruise to Halong Bay which was the best. The rooftop restaurant is just delightful with the best real Vietnamese food. The price is so good, I booked on line so had no idea what we were getting, we got a great deal.
Sam A. Pariskunta United Kingdom, 15. syyskuuta 2014
A little haven in Hanoi

Friendly, welcoming, top class
10
An absolute fabulous stay, fr welcoming and friendly reception with a free early check in. Always a smile and helpful advice from all staff anytime of day. Food A***. So good we are returning again for 5 days at end of our trip. Thanks

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KylpyhuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - VastaanottoRising Dragon Palace Hotel Hanoi - AulaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Rising Dragon Palace Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3A03