Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Vanhat korttelit, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kylpyhuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Ravintola Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Vastaanotto Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Aula Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Lasten klubi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone
Alue: Vanhat korttelit Huoneiden lukumäärä: 51
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä
2568 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (2568)
Järjestä:
Markku H. Yksin matkustava Finland, 21. marraskuuta 2014
Erinonaine, hinta lastu suhde 10

Henkilö kunta, huone, sijainti
10
Mukava kokemus, sänky ja vuode vaatteet erittäin hyvät
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa T. Pariskunta Finland, 24. tammikuuta 2014
Kiva kaupunkihotelli

Ystävällinen henkilökunta, aamupala, siisteys
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Kaisu P. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2013
Paras hotelli koskaan

Henkilökunta, sijainti, huone
10
Aivan mahtava hotelli. En ole koskaan tavannut näin ystävällistä henkilökuntaa. Kun he kuulivat meidän lähtevän aamulennolla ennen aamiaista, he halusivat ehdottomasti pakata meille omat Aamupalat mukaan. Lisäksi saimme ihan loistavia ruokapaikkasuosituksia. Eikä sellaisia kalliita ravintoloita, vaan parin euron hyviä katukeittiöitä. Huone oli todella avara ja siisti, sijainti hyvä. En keksi mitään huonoa sanottavaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Johanna H. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
Hyvä hotelli rauhallisella paikalla

Erinomainen palvelu
9,3
Viisi yötä tammikuussa 2013. Rauhalliset yöunet, vaikka huoneessamme oli ikkuna kadulle.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 1. marraskuuta 2011
Todella ystävällinen ja lämmin palvelu. Erinomaine

Erinomainen sijainti, hyvä palvelu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen aamiainen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kaarina H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 27. lokakuuta 2011
Uusi hotelli, todella ystävällinen palvelu ja erin

Hyvä sijainti, hyvä-hinta-laatusuhde, aamiainen monipuolinen
10
Kokonaisuutena hotelli oli hintansa väärti. Sijainti oli Vanhassa kaupungissa. Jonkin verran häiritsi oleskeluni aikana viereinen rakennustyömaa. Sain kuitenkin vaihdettua huoneeni hiljaisempaan. HUoneet olivat tilavat, raikkaat ja uudenoloiset. Hotellin kautta sain vaihdettua rahaa ja myös mm. Hanoin City Tourin.Suosittelen lämpimästi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Munkong F. Pariskunta Malaysia, 22. elokuuta 2015
Service quality

Staff service / breakfast/location
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Jen L. Pariskunta United States of America, 10. elokuuta 2015
I recommend this hotel

1) the room was excellent. On our first night there, the staff even put rose petals on the bed. 2) the hotel room was very clean 3) the staff was friendly and gives accurate information
9
Ilmoita tästä arvioinnista
Lindy T. Pariskunta Australia, 9. elokuuta 2015
Find better value for money elsewhere

Front desk service, Location
7
My partner and I stayed at Rising Dragon Palace Hotel for one night in August 2015. We had also stayed at another Old Quarter Hotel during the same trip. Overall the hotel was not bad. However I feel that there are much better hotels for the same price in the area. We were given a room on the 2nd floor that was quite noisy as it was right beside the lift and could hear everything from the front lobby. Upon entering the room we discovered that the safe was not working, the bathroom exhaust fan was not working and there was no hand towel provided. We told the front desk staff about this and they were very apologetic and promised to fix these problems before we returned. When we got back after dinner the exhaust fan was fixed but they workers had lefts screws and dust all over the floor. The safe was still not working and there was no hand towel provided (1 out of 3 problems fixed). One good thing was that they provided a takeaway breakfast for us when we told them that we had to leave early to catch a train. Other than this the staff were lovely and the room was decent.
Ilmoita tästä arvioinnista
Arnold H. Pariskunta United States of America, 6. elokuuta 2015
Thank you!

Breakfast buffet, very comfortable bed and helpful staff.
9,3
Wonderful.....wish we could have stayed longer.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KylpyhuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RavintolaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - VastaanottoRising Dragon Palace Hotel Hanoi - AulaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Lasten klubiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02