tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel Saigon

133 Nguyen Hue Avenue, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Kimdo Royal City Hotel
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kuntosali Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 127
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 877 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (877)
Järjestä:
Jussi K. Pariskunta Finland, 27. marraskuuta 2014
Mukava majapaikka

Ystävällisiä ihmisiä, kaikki toimi, sijaintikin hyvä, vaikka tuleva Bulevardi (n) rakennustyömaa vähän haittasi
9
Eipä (suurempia)ongelmia. Vähän harmitti, että jouduin maksamaan vaimoni aamiaisista erikseen, vaikka olin tilannut twin-bed (double-) huoneen. Saamastani Voucherista huomasin, että oli merkitty vain 1 henkilö ja kirjoitinkin heti teille, että olen varannut kahden hengen huoneen, saamatta mitään vastausta teiltä. Vastaus odotti vasta hotellin respassa (lisäveloituksen muodossa). Lisävinkkinä toimintanne parantamiseksi: Ei kannata lähettää varauksen(i) jälkeen viikottain samasta kohteesta tarjouksia, joilla olisi saanut kympin halvemmalla.
Tommi L. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2014
Kaupunkimatkailu

Sijainti, henkilökunta, kaikki toimi hyvin
8,7
Keskeinen sijainti lähellä nähtävyyksiä. Huone vastasi kuvausta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Janne K. Yksin matkustava Finland, 10. helmikuuta 2013
hyvä sijainti ja mukava asiakaspalvelu

hyvät ja rauhalliset huoneet ja tasokas aamiainen. englannin osaaminen oli heikkoa.
7,7
Hotelli vastasi odotuksia ja mukava yllätys oli hotellin järjestämä uudenvuoden vastaanotto, jossa itse johtaja seurusteli asiakkaiden kanssa.
Ostosvinkki: vieressä oleva ostoskeskus on ollut vietnamin edullisin.
Laura H. Pariskunta Finland, 26. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Aktiivilomailijan lepopaikka
7,7
Hotelli sijaitsi lähellä meren rantaa. Pienen kävelymatkan päässä keskustan ravintolat. Hotellin läheisyydessä monipuoliset palvelut, kuten hieronta, kauneuspalvelut ja retkien myynnit.
Weng S. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 23. joulukuuta 2014
Hotel is good

Actually location is prime. But just that right now they are constructing the railway which will be ready in May 2015. Once completed, the location will be prime.
5,7
Ok
Thi K. Pariskunta Australia, 8. joulukuuta 2014
Good nights at the Royal Hotel Saigon.

Professional and friendly staff, good location and good value for money of a 4* hotel.
10
At first, we were led into the room . This room was quite large but we felt a bit close-up because the room window was facing high walls outside not streets as we preferred, the room was dark even at about 5pm at that time. Then the hotel manager was kindly to offer us another available room, this room is smaller but looking out from the window, we had lights from surrounding buildings. We felt very comfortable and had three good night staying at this hotel. If we book the hotel in the near future, we probably ask for this room if it is available.
Siew Y. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 7. joulukuuta 2014
Big Room for 3 & 4 pax

Big room, spacious for 3 & 4 pax. Tour desk staff are helpful in assisting us to book the day tour. Good location. Walking distance to the attraction.
7
Great place to stay
Kok K. Liikematkailija Malaysia, 6. joulukuuta 2014
Nice hotel and central location

Location, Cheap and friendly
8,3
Nice hotel and very central location at district 1. However, the construction made us a bit difficultly to travel. Overall, a very reasonable hotel which I will visit again
Per N. Liikematkailija Sweden, 29. marraskuuta 2014
did not make the room

location is good if its not the the street is blocked of from construction. and they don't inform about it
3,3
it was not a great this, they did not even clean the room after the first night so i had not clean towels and the bed was not made.
Elena C. Liikematkailija Philippines, 29. marraskuuta 2014
Worth the price!

Good location, nice staff, good breakfast
9
Ho Chi Minh was worth the trip partly due to the excellent accommodation I experienced at the Royal Kim Do Hotel. The staff are very efficient and the rooms are clean, and I enjoyed the daily breakfast.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C08