Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel Saigon

133 Nguyen Hue Avenue, District 1, Alue 1 - Keskusta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Kimdo Royal City Hotel
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kuntosali Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Keskusta Huoneiden lukumäärä: 127
Ilmainen Wifi

Tarkista hinnat ja saatavuus

Haluamme sinun maksavan alimman mahdollisen hinnan huoneestasi. Jos olet varannut hotellihuoneen Agodan kautta ja voit osoittaa meille, että voisit varata saman huoneen samoiksi päiviksi alempaan hintaan toiselta nettisivulta, annamme varauksen sinulle joko samaan tai alempaan hintaan. Napsauta tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja.
Tulopäivä: öitä: Lähtöpäivä

Lähtöpäivä:

Kalenteri

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 936 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (936)
Järjestä:
Jussi K. Pariskunta Finland, 27. marraskuuta 2014
Mukava majapaikka

Ystävällisiä ihmisiä, kaikki toimi, sijaintikin hyvä, vaikka tuleva Bulevardi (n) rakennustyömaa vähän haittasi
9
Eipä (suurempia)ongelmia. Vähän harmitti, että jouduin maksamaan vaimoni aamiaisista erikseen, vaikka olin tilannut twin-bed (double-) huoneen. Saamastani Voucherista huomasin, että oli merkitty vain 1 henkilö ja kirjoitinkin heti teille, että olen varannut kahden hengen huoneen, saamatta mitään vastausta teiltä. Vastaus odotti vasta hotellin respassa (lisäveloituksen muodossa). Lisävinkkinä toimintanne parantamiseksi: Ei kannata lähettää varauksen(i) jälkeen viikottain samasta kohteesta tarjouksia, joilla olisi saanut kympin halvemmalla.
Tommi L. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2014
Kaupunkimatkailu

Sijainti, henkilökunta, kaikki toimi hyvin
8,7
Keskeinen sijainti lähellä nähtävyyksiä. Huone vastasi kuvausta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Janne K. Yksin matkustava Finland, 10. helmikuuta 2013
hyvä sijainti ja mukava asiakaspalvelu

hyvät ja rauhalliset huoneet ja tasokas aamiainen. englannin osaaminen oli heikkoa.
7,7
Hotelli vastasi odotuksia ja mukava yllätys oli hotellin järjestämä uudenvuoden vastaanotto, jossa itse johtaja seurusteli asiakkaiden kanssa.
Ostosvinkki: vieressä oleva ostoskeskus on ollut vietnamin edullisin.
Laura H. Pariskunta Finland, 26. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Aktiivilomailijan lepopaikka
7,7
Hotelli sijaitsi lähellä meren rantaa. Pienen kävelymatkan päässä keskustan ravintolat. Hotellin läheisyydessä monipuoliset palvelut, kuten hieronta, kauneuspalvelut ja retkien myynnit.
Gerardo B. Ryhmät United States of America, 31. toukokuuta 2015
Worst value for money

Royal Hotel Saigon
2,7
Terrible, dirty, and got scammed with laundry.
Eileen Q. Yksin matkustava Singapore, 31. toukokuuta 2015
Centrally located hotel

Location, price and service
9
Very pleasant stay with helpful staff. Very good rates and centrally located within walking distance to major attractions. Food choices in the vicinity were also good. Hotel room and amenities definitely need an uplift but overall value for money.
Winghau C. Liikematkailija Singapore, 14. toukokuuta 2015
Great

The rooms are big and spacious after the renovation
10
The stay has been enjoyable with very friendy and approachable staffs.
John H. Liikematkailija United States of America, 3. toukokuuta 2015
Clean, spacious room in the heart of District 1

Location, room comfort, free wifi
8,7
This hotel is located in the heart of district one. It's an easy walk to all of the local points of interest as well as bars and restaurants. Room was spacious and reasonably clean. Breakfast was excellent and had a fair amount of variety. Free wifi worked great. I would highly recommend a stay here if you a looking for a reasonably priced hotel in the heart of Saigon.
Kenneth B. Pariskunta Australia, 27. huhtikuuta 2015
Love this hotel, great location

Situated on the new boulevarde close to Opera House and other landmarks, great service with fast check in and check out, and the dining room is great.
8
Kenneth B. Pariskunta Australia, 27. huhtikuuta 2015
Love this hotel

Situated on the new boulevarde close to the Opera House and other landmarks. Rooms are clean and spacious and dining room is great
8

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - NäkymäRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KarttaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lähistön nähtävyydetRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lähistön nähtävyydet


AS-AGWEB-3C06