tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel Saigon

133 Nguyen Hue Avenue, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Kimdo Royal City Hotel
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kuntosali Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 127
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 853 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (853)
Järjestä:
Tommi L. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2014
Kaupunkimatkailu

Sijainti, henkilökunta, kaikki toimi hyvin
8,7
Keskeinen sijainti lähellä nähtävyyksiä. Huone vastasi kuvausta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Janne K. Yksin matkustava Finland, 10. helmikuuta 2013
hyvä sijainti ja mukava asiakaspalvelu

hyvät ja rauhalliset huoneet ja tasokas aamiainen. englannin osaaminen oli heikkoa.
7,7
Hotelli vastasi odotuksia ja mukava yllätys oli hotellin järjestämä uudenvuoden vastaanotto, jossa itse johtaja seurusteli asiakkaiden kanssa.
Ostosvinkki: vieressä oleva ostoskeskus on ollut vietnamin edullisin.
Laura H. Pariskunta Finland, 26. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Aktiivilomailijan lepopaikka
7,7
Hotelli sijaitsi lähellä meren rantaa. Pienen kävelymatkan päässä keskustan ravintolat. Hotellin läheisyydessä monipuoliset palvelut, kuten hieronta, kauneuspalvelut ja retkien myynnit.
Allen Y. Pariskunta Hong Kong, 17. lokakuuta 2014
Hotel environment

Location, staff services and facilities
7
Robert H. Liikematkailija United States of America, 14. lokakuuta 2014
Good price: great location

location, price, friendly staff
7,7
Very good; recommend this place for the price. 15-30 minutes to the airport.
Allen Y. Pariskunta Hong Kong, 13. lokakuuta 2014
The hotel environment -

Location, staff services and facilities
7
Hotel location was very good and used to be easily accessible. But during the entire period of stay of this writer, the hotel itself is being blocked off by construction barrier thus making access to hotel extremely inconvenient. Taxi and other 4-wheel vehicle restricted and unable to come to hotel entrance.
Maribel D. Liikematkailija Philippines, 11. lokakuuta 2014
EARLY CHECK IN APPRECIATED

Located centrally, value for money and polite stafffs
9,7
My stay was a very comfortable one. I was able to check in early upon seeing me very tired from trip. Teh staff was kind enough to allow me early check in as ealy as 9:00 am, it was totally appreciated
Donald M. Pariskunta United States of America, 5. lokakuuta 2014
inconvience

location
5
poor
Robert H. Pariskunta United States of America, 30. syyskuuta 2014
Good location

Location, price, convenience
7,7
All good: but beds need improvement: they are hard and always 2 beds put together to pretend like a bigger one. Very uncomfortable line down the middle ....
Danilo P. Pariskunta Uganda, 29. syyskuuta 2014
staying at Kimdo Royal Hotel Saigon

Staff very cooperative. Excellent location in downtown. Plenty of choices at breakfast.
7,7
No complains. We enjoyed the stay.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C03