Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel Saigon

133 Nguyen Hue Avenue, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 1083 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1083)
Järjestä:
Jussi K. Pariskunta Finland, 27. marraskuuta 2014
Mukava majapaikka

Ystävällisiä ihmisiä, kaikki toimi, sijaintikin hyvä, vaikka tuleva Bulevardi (n) rakennustyömaa vähän haittasi
9
Eipä (suurempia)ongelmia. Vähän harmitti, että jouduin maksamaan vaimoni aamiaisista erikseen, vaikka olin tilannut twin-bed (double-) huoneen. Saamastani Voucherista huomasin, että oli merkitty vain 1 henkilö ja kirjoitinkin heti teille, että olen varannut kahden hengen huoneen, saamatta mitään vastausta teiltä. Vastaus odotti vasta hotellin respassa (lisäveloituksen muodossa). Lisävinkkinä toimintanne parantamiseksi: Ei kannata lähettää varauksen(i) jälkeen viikottain samasta kohteesta tarjouksia, joilla olisi saanut kympin halvemmalla.
Tommi L. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2014
Kaupunkimatkailu

Sijainti, henkilökunta, kaikki toimi hyvin
8,7
Keskeinen sijainti lähellä nähtävyyksiä. Huone vastasi kuvausta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Janne K. Yksin matkustava Finland, 10. helmikuuta 2013
hyvä sijainti ja mukava asiakaspalvelu

hyvät ja rauhalliset huoneet ja tasokas aamiainen. englannin osaaminen oli heikkoa.
7,7
Hotelli vastasi odotuksia ja mukava yllätys oli hotellin järjestämä uudenvuoden vastaanotto, jossa itse johtaja seurusteli asiakkaiden kanssa.
Ostosvinkki: vieressä oleva ostoskeskus on ollut vietnamin edullisin.
Laura H. Pariskunta Finland, 26. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Aktiivilomailijan lepopaikka
7,7
Hotelli sijaitsi lähellä meren rantaa. Pienen kävelymatkan päässä keskustan ravintolat. Hotellin läheisyydessä monipuoliset palvelut, kuten hieronta, kauneuspalvelut ja retkien myynnit.
Peter W. Liikematkailija New Zealand, 27. toukokuuta 2016
Good all round
5,3
Good location, staff friendly, rooms clean and functional.
Masyhadi H. Yksin matkustava Brunei Darussalam, 3. toukokuuta 2016
A+
6,3
A+
Michael S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 23. huhtikuuta 2016
Good location
4,3
Hotel has seen better days - but perfect location
Paul C. Pariskunta Vietnam, 22. huhtikuuta 2016
My idea
4,3
Staff not really nice foods not good the room no update really old
Henry Q. Pariskunta United States of America, 21. huhtikuuta 2016
good
6,3
good location,
Kiar C. Yksin matkustava Malaysia, 17. huhtikuuta 2016
loaction perfect
4
location is perfect
1-4/4 arvioinnista
Royal Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lähistön nähtävyydetRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lähistön nähtävyydetRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kartta


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01