Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel Saigon

133 Nguyen Hue Avenue, District 1, Alue 1 - Keskusta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Kimdo Royal City Hotel
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kuntosali Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Keskusta Huoneiden lukumäärä: 127
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
959 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (959)
Järjestä:
Jussi K. Pariskunta Finland, 27. marraskuuta 2014
Mukava majapaikka

Ystävällisiä ihmisiä, kaikki toimi, sijaintikin hyvä, vaikka tuleva Bulevardi (n) rakennustyömaa vähän haittasi
9
Eipä (suurempia)ongelmia. Vähän harmitti, että jouduin maksamaan vaimoni aamiaisista erikseen, vaikka olin tilannut twin-bed (double-) huoneen. Saamastani Voucherista huomasin, että oli merkitty vain 1 henkilö ja kirjoitinkin heti teille, että olen varannut kahden hengen huoneen, saamatta mitään vastausta teiltä. Vastaus odotti vasta hotellin respassa (lisäveloituksen muodossa). Lisävinkkinä toimintanne parantamiseksi: Ei kannata lähettää varauksen(i) jälkeen viikottain samasta kohteesta tarjouksia, joilla olisi saanut kympin halvemmalla.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tommi L. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2014
Kaupunkimatkailu

Sijainti, henkilökunta, kaikki toimi hyvin
8,7
Keskeinen sijainti lähellä nähtävyyksiä. Huone vastasi kuvausta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Janne K. Yksin matkustava Finland, 10. helmikuuta 2013
hyvä sijainti ja mukava asiakaspalvelu

hyvät ja rauhalliset huoneet ja tasokas aamiainen. englannin osaaminen oli heikkoa.
7,7
Hotelli vastasi odotuksia ja mukava yllätys oli hotellin järjestämä uudenvuoden vastaanotto, jossa itse johtaja seurusteli asiakkaiden kanssa.
Ostosvinkki: vieressä oleva ostoskeskus on ollut vietnamin edullisin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Laura H. Pariskunta Finland, 26. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Aktiivilomailijan lepopaikka
7,7
Hotelli sijaitsi lähellä meren rantaa. Pienen kävelymatkan päässä keskustan ravintolat. Hotellin läheisyydessä monipuoliset palvelut, kuten hieronta, kauneuspalvelut ja retkien myynnit.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lilly W. Yksin matkustava Indonesia, 28. elokuuta 2015
Feel comfortable in Saigon

Very strategic location and easy to access. Room very comfortable.
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Shelley B. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 26. elokuuta 2015
Great stay

Location, staff & breakfast
9,3
Loved the staff, so friendly and helpful, awesome location, brekky buffet is amazing also!
Ilmoita tästä arvioinnista
Eddie A. Pariskunta Indonesia, 23. elokuuta 2015
Nice place, good locations and friendly services

As above
8,7
Would have been better if the Swimming pool is not under repair
Ilmoita tästä arvioinnista
Ngoc T. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 20. elokuuta 2015
great hotel

very clean, friendly staff, reasonable price
9
Nice hotel with reasonable price, helpful staff, i'm very happy to stay there.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wong W. Liikematkailija Singapore, 19. elokuuta 2015
The Bed is not so comfortable

location, staff friendlyness
8
The bed is not comfortable. I can feel the spring when laying down
Ilmoita tästä arvioinnista
Tai V. Perhe pienten lasten kanssa Canada, 14. elokuuta 2015
Good

Location
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KarttaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lähistön nähtävyydetRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Lähistön nähtävyydetRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B06