tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel Saigon

133 Nguyen Hue Avenue, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Kimdo Royal City Hotel
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto
Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kuntosali Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Royal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 127
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 863 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (863)
Järjestä:
Tommi L. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2014
Kaupunkimatkailu

Sijainti, henkilökunta, kaikki toimi hyvin
8,7
Keskeinen sijainti lähellä nähtävyyksiä. Huone vastasi kuvausta ja hotellin palvelut toimivat hyvin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
Janne K. Yksin matkustava Finland, 10. helmikuuta 2013
hyvä sijainti ja mukava asiakaspalvelu

hyvät ja rauhalliset huoneet ja tasokas aamiainen. englannin osaaminen oli heikkoa.
7,7
Hotelli vastasi odotuksia ja mukava yllätys oli hotellin järjestämä uudenvuoden vastaanotto, jossa itse johtaja seurusteli asiakkaiden kanssa.
Ostosvinkki: vieressä oleva ostoskeskus on ollut vietnamin edullisin.
Laura H. Pariskunta Finland, 26. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Aktiivilomailijan lepopaikka
7,7
Hotelli sijaitsi lähellä meren rantaa. Pienen kävelymatkan päässä keskustan ravintolat. Hotellin läheisyydessä monipuoliset palvelut, kuten hieronta, kauneuspalvelut ja retkien myynnit.
Lam N. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 9. marraskuuta 2014
poor service
2
I couldnt belived that I spent two night here with a bad impression,with the service and food are terrible,I am strongly recomment not stay at this 4 starts hotel,waste money.......
Gek L. Liikematkailija Singapore, 26. lokakuuta 2014
good location, clean and comfortable

good location, clean room, comfortable bed
9
overall this hotel is good, location quite near Saigon square for fashions clothing, 10 minutes to the big Market for local products. Nearby have local restaurant and café. Also, near to Bitexco Financial Tower, very nice view at 52th floor. One dislike, is construction at main road, traffic very messy. This is because building road and train stations, may take a while to complete the construction.
Sokha U. Liikematkailija Cambodia, 24. lokakuuta 2014
The location under construction area

Clean
5,3
1nght
Thi A. Liikematkailija France, 22. lokakuuta 2014
Good hotel

Good location, in the heart of the city centre
10
Allen Y. Pariskunta Hong Kong, 17. lokakuuta 2014
Hotel environment

Location, staff services and facilities
7
Robert H. Liikematkailija United States of America, 14. lokakuuta 2014
Good price: great location

location, price, friendly staff
7,7
Very good; recommend this place for the price. 15-30 minutes to the airport.
Allen Y. Pariskunta Hong Kong, 13. lokakuuta 2014
The hotel environment -

Location, staff services and facilities
7
Hotel location was very good and used to be easily accessible. But during the entire period of stay of this writer, the hotel itself is being blocked off by construction barrier thus making access to hotel extremely inconvenient. Taxi and other 4-wheel vehicle restricted and unable to come to hotel entrance.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel Saigon Ho Chi MinhRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneRoyal Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C01