tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Royal Hotel Macao - Hotellihuone Royal Hotel Macao - Hotellihuone Royal Hotel Macao - Hotellihuone Royal Hotel Macao - Sviitti Royal Hotel Macao - Sviitti Royal Hotel Macao - Kylpyhuone Royal Hotel Macao - Kylpyhuone Royal Hotel Macao - Kylpyhuone Royal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Macao - Vastaanotto Royal Hotel Macao - Aula Royal Hotel Macao - Pubi/Aula Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Ravintola
Royal Hotel Macao - Kahvila/Kahvila Royal Hotel Macao - Kokoushuone Royal Hotel Macao - Juhlasali Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Uima-allas Royal Hotel Macao - Uima-allas Royal Hotel Macao - Kuntosali
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 380
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 10123 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,6
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (10123)
Järjestä:
Toni P. Ryhmät Finland, 6. marraskuuta 2012
Hieno hotelli jossa palvelu pelaa

Hyvä palvelu ja keskeinen sijainti. Sopiva majoitus mukavuuden haluiselle reissaajalle.
7,7
Royal Hotel on huoneen ja palvelun osalta erinomainen. Paikalliset nähtävyydet ja kasinot ovat kävely matkan päässä. Heikkoja puolia ovat mitään sanomaton uimallas ja hinta/laatu suhteeltaan kehno aamiainen.
Nähtävyysvinkki: Nähtävyydet kävelymatkan päässä
Jukka M. Yksin matkustava China, 5. lokakuuta 2012
Ystavallinen palvelu

Yksi edullisimmasta paasta oleva hotelli minka loysyn internetin kautta mutta silti ihan hyva hotelli. Sennado square, kasinot (mm. MGM, Lisboa) kavelymakan paassa. Palvely hva ja englannin kielinen.
7,3
Yksi edullisimmasta paasta oleva hotelli minka loysyn internetin kautta mutta silti ihan hyva hotelli. Sennado square, kasinot (mm. MGM, Lisboa) kavelymakan paassa. Palvelu hyva ja englannin kielinen. Ihan suositeltava mesta. Sijainti ehka vahan syrjassa mutta kuten sanoin, kavelymatkan paassa elamasta. Kuntosalia tai uima allasta ei tullut kokeiltua, joten niista en osaa sanoa oikein mitaan. Huoneessa oli ilmainen WiFi mutta se aika ajoin tokki.
Hotelliin liittyvä vinkki: Itsellani ei aamiainen kuulunut hintaan, mutta aivan hotellin vieressa on pieni ravintola mika aukeaa seitsemalta aamulla. Sielta saa hintaan 20-35 HKD:ta ihan jees aamupalasetin.
Pasi J. Pariskunta Finland, 3. toukokuuta 2010
Royal Hotel Macau worth a stay, but...

The hotel is clean and moderately stylish, nothing special though. Reasonably close to the city center casinos. The breakfast was tasty, and the selection was adequately wide.
7,3
This hotel offers reasonable value for money, I consider the price to have been a bit high compared to what you get, but not exceedingly so. I might consider staying there again but would be likely to look for other options first. The free shuttle bus to several of the largest casinos and the ferry terminal is useful and it runs fairly frequently, every 30 minutes.
Jarmo M. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 4. maaliskuuta 2010
kaakkuri

Erinomainen siisti hotelli. Henkilökunta erittäin avulias.
9,3
Janne K. Ryhmät Finland, 21. tammikuuta 2010
Great Value

- Room was spacy, clean and modern. - Location is also good.
9,3
Worth every single penny and more. Location was also good. Not recommended if you are in bad shape though, because the hotel is located near the hill with the lighthouse. Staff were nice and doing their job well. I also enjoyed the breakfast.
Yöelämävinkki: Go visit the best casino in Macau: The Grand Lisboa. It's just few blocks walk from Hotel Royal.
Harri V. Yksin matkustava Finland, 26. lokakuuta 2009
Royal Hotel

- Uima-allas ja sauna - Siisti hotelli ja hyvä palvelu
7,7
Ei mitään valittamista hotellissa, huone siisti ja nettikin toimi moitteetta. Plussaa uima-altaasta, saunasta ja pienestä kuntosalista. Sijainti hieman syrjässä casinoista mutta kävelymatkan päässä. Ja toisaalta ilmaiset shuttlebussit kulkevat säännöllisesti päiväaikaan.
Bernard T. Pariskunta Singapore, 22. marraskuuta 2014
Cheap and good for its price I guess

Staff friendliness, price and cleanliness
7,3
I guess for its price, it is probably good enough for a couple of days' stay. I am particularly happy with its staff who remember your requests and attend to your queries wholeheartedly.
Keng H. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 21. marraskuuta 2014
Good and reasonable price

Hotel is clean and staff is friendly
9
My family enjoyed my stay in royal hotel. We booked 2 rooms and they gave us connecting rooms which was excellent for family. A bit out of town but within 15 mins of walking distance to the Lisboa & Wynn casino, which is the happening places in Macau. The hotel had shuttle bus service too. Overall, a very enjoyable stay!!
Jona L. Pariskunta Philippines, 20. marraskuuta 2014
Good choice

Above average rooms, helpful staff, good location
8,7
I chose this hotel mainly because it had good reviews, and im glad i did. The staff was very helpful, it helped that they were filipinos, made me feel more comfortable. The room we stayed in also had a very nice view of the garden. The location of the hotel is fairly good, we can walk to senado square, the museum and st paul's ruins. Has a free shuttle to macau ferry terminal which we used to get to the casinos and other attractions and to get back home. Wasnt able to try the food though. Overall id say its a good hotel to stay in if you dont want to splurge so much on accomodations. Its not cheap, but has good value for money. Will stay here again. :)
Phui K. Yksin matkustava Singapore, 18. marraskuuta 2014
nice n good service hotel. location is convenient

good customer services staff.
7,3
We have a pleasant stay in this hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - HotellihuoneRoyal Hotel Macao - HotellihuoneRoyal Hotel Macao - HotellihuoneRoyal Hotel Macao - SviittiRoyal Hotel Macao - SviittiRoyal Hotel Macao - KylpyhuoneRoyal Hotel Macao - KylpyhuoneRoyal Hotel Macao - KylpyhuoneRoyal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Macao - VastaanottoRoyal Hotel Macao - AulaRoyal Hotel Macao - Pubi/AulaRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - Kahvila/KahvilaRoyal Hotel Macao - KokoushuoneRoyal Hotel Macao - JuhlasaliRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - Uima-allasRoyal Hotel Macao - Uima-allasRoyal Hotel Macao - Kuntosali


AS-AGWEB-3C06