tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Royal Hotel Macao - Hotellihuone Royal Hotel Macao - Sviitti Royal Hotel Macao - Sviitti Royal Hotel Macao - Kylpyhuone Royal Hotel Macao - Kylpyhuone Royal Hotel Macao - Kylpyhuone Royal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Macao - Vastaanotto Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Uima-allas Royal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Royal Hotel Macao - Ruoka ja Juomat Royal Hotel Macao - Hotellihuone Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Ravintola
Royal Hotel Macao - Hotellihuone Royal Hotel Macao - Kuntosali Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Aula Royal Hotel Macao - Kahvila/Kahvila Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Ravintola Royal Hotel Macao - Vastaanotto
Alue: Macau City Huoneiden lukumäärä: 380
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 10746 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,6
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (10746)
Järjestä:
Mika E. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2015
Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Siisteys, ruoka, hinta
9,3
Hotellissa kaikki pelasi hienosti ja etupäässä filippiiniläinen henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Lobbyssa oli livemusiikkia joka ilta, jossa oli mukava käydä pyörähtämässä parilla ja syömässä hyvää ruokaa.
Toni P. Ryhmät Finland, 6. marraskuuta 2012
Hieno hotelli jossa palvelu pelaa

Hyvä palvelu ja keskeinen sijainti. Sopiva majoitus mukavuuden haluiselle reissaajalle.
7,7
Royal Hotel on huoneen ja palvelun osalta erinomainen. Paikalliset nähtävyydet ja kasinot ovat kävely matkan päässä. Heikkoja puolia ovat mitään sanomaton uimallas ja hinta/laatu suhteeltaan kehno aamiainen.
Nähtävyysvinkki: Nähtävyydet kävelymatkan päässä
Jukka M. Yksin matkustava China, 5. lokakuuta 2012
Ystavallinen palvelu

Yksi edullisimmasta paasta oleva hotelli minka loysyn internetin kautta mutta silti ihan hyva hotelli. Sennado square, kasinot (mm. MGM, Lisboa) kavelymakan paassa. Palvely hva ja englannin kielinen.
7,3
Yksi edullisimmasta paasta oleva hotelli minka loysyn internetin kautta mutta silti ihan hyva hotelli. Sennado square, kasinot (mm. MGM, Lisboa) kavelymakan paassa. Palvelu hyva ja englannin kielinen. Ihan suositeltava mesta. Sijainti ehka vahan syrjassa mutta kuten sanoin, kavelymatkan paassa elamasta. Kuntosalia tai uima allasta ei tullut kokeiltua, joten niista en osaa sanoa oikein mitaan. Huoneessa oli ilmainen WiFi mutta se aika ajoin tokki.
Hotelliin liittyvä vinkki: Itsellani ei aamiainen kuulunut hintaan, mutta aivan hotellin vieressa on pieni ravintola mika aukeaa seitsemalta aamulla. Sielta saa hintaan 20-35 HKD:ta ihan jees aamupalasetin.
Pasi J. Pariskunta Finland, 3. toukokuuta 2010
Royal Hotel Macau worth a stay, but...

The hotel is clean and moderately stylish, nothing special though. Reasonably close to the city center casinos. The breakfast was tasty, and the selection was adequately wide.
7,3
This hotel offers reasonable value for money, I consider the price to have been a bit high compared to what you get, but not exceedingly so. I might consider staying there again but would be likely to look for other options first. The free shuttle bus to several of the largest casinos and the ferry terminal is useful and it runs fairly frequently, every 30 minutes.
Jarmo M. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 4. maaliskuuta 2010
kaakkuri

Erinomainen siisti hotelli. Henkilökunta erittäin avulias.
9,3
Janne K. Ryhmät Finland, 21. tammikuuta 2010
Great Value

- Room was spacy, clean and modern. - Location is also good.
9,3
Worth every single penny and more. Location was also good. Not recommended if you are in bad shape though, because the hotel is located near the hill with the lighthouse. Staff were nice and doing their job well. I also enjoyed the breakfast.
Yöelämävinkki: Go visit the best casino in Macau: The Grand Lisboa. It's just few blocks walk from Hotel Royal.
Harri V. Yksin matkustava Finland, 26. lokakuuta 2009
Royal Hotel

- Uima-allas ja sauna - Siisti hotelli ja hyvä palvelu
7,7
Ei mitään valittamista hotellissa, huone siisti ja nettikin toimi moitteetta. Plussaa uima-altaasta, saunasta ja pienestä kuntosalista. Sijainti hieman syrjässä casinoista mutta kävelymatkan päässä. Ja toisaalta ilmaiset shuttlebussit kulkevat säännöllisesti päiväaikaan.
Joyce K. Ryhmät Malaysia, 31. maaliskuuta 2015
Good sleep

Nice bed, nice toilet and friendly staff
6,7
The hotel facilities are quite good, nice bed and quite spacious. However, it is a bit hard to get taxi at the hotel. You will need to walk down the street to have better chance to get a taxi. I would say the price for this hotel is too expensive. But I think overall the hotel at Macau was expensive.
Joe T. Pariskunta Malaysia, 30. maaliskuuta 2015
Interesting 2 nights stay at Royal

Room Cleanliness.... Front office staffs were very polite an helpful..
8
When we arrived at the airport: We were looking for the free shuttle to the Hotel Royal When we found the counter,, the lady manning it was was more to " selling her own products ( Prepaid cards ) than to assist us in the transport to the Hotel. Later .. when the bus arrived,,, she shouted at another couple who was also waiting for the bus to Royal for not listening to her instructions.Very rude lady... but i dont think its the hotel staffs. Other than this incident.. When we arrive at the hotel.. 1) Room was great and clean. 2) The Front desk was also very helpful 3) Breakfast was OK.. 4) there was also a mini casino at the lobby. 5) WE walked to all major attractions. 6) Restaurants are all walking distance 7) 2 convenience shops just around the corner I guess if the hotel changes the Bus counter operator at the airport.. our trip would have been 9/10.
Lee C. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 29. maaliskuuta 2015
Good Location, Room clean & comfortable.

Good Location, Room clean & comfortable.
8,7
Good Location, Room clean & comfortable.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - HotellihuoneRoyal Hotel Macao - SviittiRoyal Hotel Macao - SviittiRoyal Hotel Macao - KylpyhuoneRoyal Hotel Macao - KylpyhuoneRoyal Hotel Macao - KylpyhuoneRoyal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Macao - VastaanottoRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - Uima-allasRoyal Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliRoyal Hotel Macao - Ruoka ja JuomatRoyal Hotel Macao - HotellihuoneRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - HotellihuoneRoyal Hotel Macao - KuntosaliRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - AulaRoyal Hotel Macao - Kahvila/KahvilaRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - RavintolaRoyal Hotel Macao - Vastaanotto


AS-AGWEB-3B02