Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh City, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Kylpyhuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Buffet Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Business Center Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Kuntosali
Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellin ulkopuoli Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Kokoushuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone
Sijainti: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2008 arviota

Rahanarvoinen
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/Taso
8,6
Ruoka/Syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (2008)
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Gladys G. Yksin matkustava Philippines, 5. huhtikuuta 2014
Very pleasant!

good location, friendly and helpful staff especially those in the morning shift; immediately given a room upon early check-in
8,7
Sanouva has clean and quiet rooms. We were immediately brought to our room upon check-in at around 11am. Front desk staff are fluent in english, friendly and helpful. We were allowed to check out at 1pm and had our luggages left at the front desk for safekeeping while we whiled away our time around the city till we left at 9pm for the airport. Will surely recommend thid hotel to my friends and officemates.
Jennifer S. Pariskunta United States of America, 3. huhtikuuta 2014
Nice place good location

Well equipped clean rooms, wifi and easy to find.
8
We had a nice stay split between 3 days (the first two night then one more after a visit to Mui Ne). It was comfortable, quiet, clean and had a nice buffet breakfast.
Darrell S. Yksin matkustava Singapore, 31. maaliskuuta 2014
Relaxing

Cleanliess, quiet, centrally located
6,7
Nga N. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 24. maaliskuuta 2014
An average hotel. Very basic. Nothing special.

Location
5,7
Reception staff were unfriendly. We dialled reception from our room and they quickly answered our question and hung up even though we haven't finished. We had to call several times to get our answers. We were told by one girl that we get 5 complimentary pages of printing (for our flights). Then when we we printed, another girl was going to charge us so I complained and we got it free. Breakfast was very basic toast -bacon & eggs, baked beans, Vietnamese congee and fried rice. Nothing special. We stayed in the sanouva deluxe room. Room has windows. The bathroom was clean but the shower screen had this huge sticker which said 'get naked!' Really weird but must be their Art Deco ??? Bed sheets were not soft and fluffy like other placs we stayed. An typical 3 star hotel. Good enough.
John C. Pariskunta United States of America, 9. maaliskuuta 2014
A truly excellent place at reasonable rates!

Incredibly skilled and friendly staff, great breakfasts, and good rates.
10
Excellent!! A young, smart, friendly staff; a very nice room that was modern and clean; really good breakfasts; close to all the major attractions and lots of good restaurants and street food; and all at very reasonable rates!
Carol M. Yksin matkustava United States of America, 18. helmikuuta 2014
Excellent hotel for a good price

Price, comfort, location
9,3
I have stayed at this hotel several times. It is excellent--great location, friendly staff, good price, comfortable and clean accommodations.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - KylpyhuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Business CenterSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh City - KuntosaliSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellin ulkopuoliSanouva Hotel Ho Chi Minh City - KokoushuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C04