tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2058 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2058)
Järjestä:
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Han N. Pariskunta Vietnam, 15. syyskuuta 2014
Sanouva review

location, staff performance, room comfort
7,7
Located at central thus good for traffic, staffs are friendly
Frederik C. Pariskunta Netherlands, 15. syyskuuta 2014
Small rooms, NO bathtub, unfriendly staff
6
The room is much smaller than they portray in the pictures. I had the largest (Sanouva Deluxe) at 25sqm, which definitely is measured incl the bathroom - and I still doubt if correct. The staff is very unfriendly; just processing you. Rooms have a dated interior (lots of cheap dark plywood finishing), very low ceilings (I am 186cm and could touch the ceiling when reaching for it!!), insufficient lighting and are not ready for the connected traveller (ample contact points for charging at the right spot, docking station and such). Breakfast was not bad at all even if you are squeezed into a corner behind the reception. I will not go back; there are many better hotels.
Daniel D. Pariskunta United States of America, 2. syyskuuta 2014
great location for quick 1-2 day stay

1- clean shower and restroom, 2- nearby all the night life and restaurants 3-value
8,3
I stayed only 1 night and it was worth it. quick check in, great cozy place to sleep in with exceptional shower and restroom. perhaps the ONLY minor detail would be the Air Con did not work properly upon check in but within 30 min technicican fixed it. Great service
Kar Z. Pariskunta Malaysia, 2. syyskuuta 2014
Central location and very clean

Location , cleanliness and value for money
8,3
Very pleasant one . Centrally located and value for money . Very clean and friendly staff .
Frederik L. Liikematkailija Belgium, 31. elokuuta 2014
nice hotel!

friendly staff, good location, good value for money
7,7
I already stayed several times there, it's a very nice hotel and good location!
Wing S. Liikematkailija Malaysia, 28. elokuuta 2014
nice hotel at good location

friendly staff nice room and goid location
8,7
Always happy. Staff are nice

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Hotel Ho Chi MinhSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone


AS-AGWEB-3A07