tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2040 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (2040)
Järjestä:
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Daniel D. Yksin matkustava United States of America, 17. elokuuta 2014
Fantastic hotel for the wallet

Value, Clean, convenient
8,7
Was very pleased with the experience. the room is modern and has new facilities. I was upgraded to a larger room with no additional charge. Great location as well to restaurants and bars.
Heinrich G. Liikematkailija Germany, 17. elokuuta 2014
City Hotel in convenient location

Staff, breakfast, room condition
8
The Sanouva Hotel is central located in district 1 and in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. The staff is very friendly, supportive, attentive and has good language skills. The room is clean and comfortable with everything functioned and equipped to my expectations. A highlight is the shower, with relaxing rainfall and powerful massage functions. The breakfast is great and the staff here friendly and competent as well. You get a good value for your money, sure I will come again!
Carla S. Pariskunta Philippines, 11. elokuuta 2014
excellent food and location

clean, affordable and centrally located
9,7
Over-all stay is excellent. Food is excellent. Location is near in most of the tourist spots. Room is clean.
Kimmy Y. Pariskunta Malaysia, 28. heinäkuuta 2014
Excellent location

Location, Food, Bathroom
8,7
Very very near Ben Thanh. Breakfast was good. Room a little too small but enough for a couple of nights. Luxury looking bathroom
Yksin matkustava 23. heinäkuuta 2014
breakfast very little varieties.

cleanliness, amazing bathroom, value for $
8
Very pleasant.
Murali V. Pariskunta Malaysia, 22. heinäkuuta 2014
Great staff, great location GREAT HOTEL!

Firnedly staff, clean and new rooms, great location
10
Our stay was fantastic, my wife & i were on the last leg of our honeymoon in Ho Chi Minh City & the staff at Hotel Sanouva really made us feel special - thank you!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Hotel Ho Chi MinhSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone


AS-AGWEB-3C03