tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2031 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (2031)
Järjestä:
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Yksin matkustava 23. heinäkuuta 2014
breakfast very little varieties.

cleanliness, amazing bathroom, value for $
8
Very pleasant.
Murali V. Pariskunta Malaysia, 22. heinäkuuta 2014
Great staff, great location GREAT HOTEL!

Firnedly staff, clean and new rooms, great location
10
Our stay was fantastic, my wife & i were on the last leg of our honeymoon in Ho Chi Minh City & the staff at Hotel Sanouva really made us feel special - thank you!
Yap S. Liikematkailija Philippines, 21. heinäkuuta 2014
Good service

Near to Ben Thanh Market , Good service and clean
9,3
Stephen B. Yksin matkustava Australia, 12. heinäkuuta 2014
great

staff were great !
10
great hotel clean, friendly,safe,good location,reception was outstanding!good shopping close to everything
Maria L. Pariskunta Sweden, 30. kesäkuuta 2014
Still very good - we keep coming back!

location, friendly staff, nice room
8,3
We have stayed at this hotel before and keep coming back whenever we are in Ho Chi Minh City because it is just great, the location couldn't be better and the staff is very friendly and helpful - they even found some clothing in our room that I had missed by mistake when packing and wrapped them up in a nice little package. We will keep coming back to this hotel for sure.
Christopher C. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 23. kesäkuuta 2014
amazing

friendly staff, breakfast, modern bathroom
9,3
excellent

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Hotel Ho Chi MinhSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone


AS-AGWEB-3C07