Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2245 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2245)
Järjestä:
Sami S. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2015
Hyvä sijainti, siisti hotelli

Sijainti, hinta, kunto
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Timo H. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2015
Tyylikäs kompakti hotelli huippupaikalla

sijainti, henkilökunta, huoneen mukavuus
9
Kaikki meni majoittumisen suhteen erittäin hyvin. Henkilökunta oli todella iloista ja avuliasta. Aamupala oli hyvä ja vaihteleva. Huone oli erittäin siisti ja moderni ja sopi meille erittäin hyvin. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla ja sieltä oli helppo tehdä jalan retkiä kaupungin nähtävyyksille.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ilmoita tästä arvioinnista
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Uyen N. Pariskunta Vietnam, 17. tammikuuta 2016
Good place

Location, quality, service
8
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Chang P. Ryhmät Singapore, 15. tammikuuta 2016
Very clean and good hotel

breakfast ...good housekeeping. ...location
9,7
Simple breakfast but nice. Room is very clean. Service staff friendly and security is good.location
Ilmoita tästä arvioinnista
Matthew G. Pariskunta New Zealand, 8. tammikuuta 2016
Nice enough for a short stay, good staff and break

breakfast, staff friendliness, location
6,3
It was fine, the staff were very nice and helped us with most small things like getting tour guides, taxis, etc. There was not anything that made the hotel stand out against the others on this street. The room was tidy, but small. Cups were not provided in the room, nor was the drinking water. Room service was affordable and tasty enough.
Ilmoita tästä arvioinnista
Clement S. Pariskunta Singapore, 4. tammikuuta 2016
Good hotel to start your trip

Central Location, Clean rooms, Near Night shopping street
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02