tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpyhuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2085 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (2085)
Järjestä:
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Soon H. Yksin matkustava Singapore, 11. joulukuuta 2014
very good hotel

food,location,staff
9,3
Very happy
Audrey N. Pariskunta Singapore, 6. joulukuuta 2014
Comfortable stay

Cleanliness, Location, Staff service
9,3
We stayed for 1 night but it was a pleasant experience. The desk provided help in getting around. The hotel itself is centrally located which made it easier to get around. The wifi was stable. Overall,I would return to this hotel if I visit HCMC again.
Marco B. Pariskunta Australia, 5. joulukuuta 2014
Staff were great. Hotel location is excellent.

Location , staff , cleanliness
7,3
Had a great couple of days with staff very helpfull
Maria V. Yksin matkustava Philippines, 1. joulukuuta 2014
Wonderful experience

awesome staff, location, value for money
9,7
It was my first time to visit Vietnam and I stayed in this hotel for my entire trip. Thank you for making my trip an enjoyable one! The staff were very courteous and always willing to help. The location was great as well. Shopping and entertainment are just within walking distance. I did have connection issues with the wifi but overall, everything was just wonderful!
Debbie A. Pariskunta Australia, 28. marraskuuta 2014
central location

staff helpfulness and central location
8,7
Barry H. Pariskunta New Zealand, 26. marraskuuta 2014
Satisfied Customer

Staff, Location, Presentation
9
We had a great stay in Sanouva. The staff could not be faulted, Hotel clean & tidy with a reasonable sized room. Breakfast was excellent. Recommend this hotel to anyone.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula


AS-AGWEB-3C02