Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpyhuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ympäristö Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ympäristö
Alue: District 1 Ben Thanh Market Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä
2187 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2187)
Järjestä:
Sami S. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2015
Hyvä sijainti, siisti hotelli

Sijainti, hinta, kunto
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Timo H. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2015
Tyylikäs kompakti hotelli huippupaikalla

sijainti, henkilökunta, huoneen mukavuus
9
Kaikki meni majoittumisen suhteen erittäin hyvin. Henkilökunta oli todella iloista ja avuliasta. Aamupala oli hyvä ja vaihteleva. Huone oli erittäin siisti ja moderni ja sopi meille erittäin hyvin. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla ja sieltä oli helppo tehdä jalan retkiä kaupungin nähtävyyksille.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ilmoita tästä arvioinnista
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Lavinia S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 17. elokuuta 2015
Small but capable staff

The location, cleanliness and staff are the ones that give it the scoring..m
9
Fantastic and friendly staff. Able to assist with requests n queries. Good job
Ilmoita tästä arvioinnista
Nick S. Yksin matkustava Australia, 12. elokuuta 2015
Great value

Comfortable clean quiet rooms. Excellent location. Very helpful staff
8,3
Stayed 2 nights August 15. Stayed here previously in 2010. Hotel is in great location. Small hotel with adequate sized rooms which are well furnished and comfortable, excellent shower. Both times I have stayed here have had front facing rooms and had no concern with traffic noise. I have no concerns recommending this hotel, excellent mid range option.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rosita M. Pariskunta Malaysia, 11. elokuuta 2015
Delux Room with city view

good location, clean, friendly staffs
8,7
Satisfactory. Stay was just perfect. Hotel is just located next to Ben Thanh market and Saigon Square so it's perfect for shopping. Room was on the 9th floor facing the road but the windows are sound proof so you will not be disturbed by the ongoing traffic outside. The room was very clean and quite spacious and big more than what I expected. So overall everything was good and yes I will recommend this hotel to others if someone is visiting Ho Chi Minh.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jonathan S. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 3. elokuuta 2015
Second time there and will do it again

Clean, comfortable, affordable
8,7
It was our second time at this hotel. The room is worth the price - it was clean and comfortable. It's just a few mins walk from Ben Thanh market, and 10-15 mins walk from other famous attractions. Recommended.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ympäristö

Asiakasarvioita - Sanouva Saigon Hotel, Ho Chi Minh

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03