tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpyhuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2122 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (2122)
Järjestä:
Sami S. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2015
Hyvä sijainti, siisti hotelli

Sijainti, hinta, kunto
8,3
Timo H. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2015
Tyylikäs kompakti hotelli huippupaikalla

sijainti, henkilökunta, huoneen mukavuus
9
Kaikki meni majoittumisen suhteen erittäin hyvin. Henkilökunta oli todella iloista ja avuliasta. Aamupala oli hyvä ja vaihteleva. Huone oli erittäin siisti ja moderni ja sopi meille erittäin hyvin. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla ja sieltä oli helppo tehdä jalan retkiä kaupungin nähtävyyksille.
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Choo K. Yksin matkustava Malaysia, 29. maaliskuuta 2015
Good value for money

the friendly staff, clean rooms, location
9,3
Chye N. Ryhmät Singapore, 11. maaliskuuta 2015
good stay, near to airport

friendly staff, good room, good wifi
7,3
Superb vacation at a good location to many places. Hotel staff and door man was friendly, provide good services, hotel also near airport.
Gaithrie N. Pariskunta Malaysia, 10. maaliskuuta 2015
Value for money!

Room - was clean and of good size. The location is great.
8,3
We were satisfied with the room as it was clean, new and of good size. The location was great. The only tiny setback was the rooms are quite close together and you are able to hear the doors of other rooms slamming sometimes but that was just a tiny setback. Overall definitely value for money.
Erin G. Pariskunta Australia, 8. maaliskuuta 2015
Sanouva

Staff, cleanliness and location
9,7
Great stay! Very friendly, helpful staff and lovely hotel in a very central location

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola


AS-AGWEB-3C06