Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpyhuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Alue: District 1 Ben Thanh Market Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä
2169 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2169)
Järjestä:
Sami S. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2015
Hyvä sijainti, siisti hotelli

Sijainti, hinta, kunto
8,3
Timo H. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2015
Tyylikäs kompakti hotelli huippupaikalla

sijainti, henkilökunta, huoneen mukavuus
9
Kaikki meni majoittumisen suhteen erittäin hyvin. Henkilökunta oli todella iloista ja avuliasta. Aamupala oli hyvä ja vaihteleva. Huone oli erittäin siisti ja moderni ja sopi meille erittäin hyvin. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla ja sieltä oli helppo tehdä jalan retkiä kaupungin nähtävyyksille.
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Pachara A. Yksin matkustava Thailand, 30. kesäkuuta 2015
Good hotel

Food Staff location
8,7
Shir L. Pariskunta Singapore, 28. kesäkuuta 2015
4D3N - HCMC

Staff Service/ Location/ Value
7,3
Was at HCMC for a relax getaway trip.. Location/ Value: Hotel was located at a good location. Booking rate at $39/night. Good value. Amenities: Hotel provides: Welcome fruits/ mineral water/ hot water kettle/ hair dryer/ towels/ shampoo/body wash/ comb/ toothbrush + paste/ shower cap/ cotton bud/ bedroom slippers/clothes hangers. Would appreciate if hotel can consider putting another roll of toilet paper in case the existing one was being used up. Comfort/ Environment: Bed was ok. Blanket was thin.. it was a little cold and we can only play around with the ac temperature instead. Hotel can consider having 2 additional pillows as the pillows were kinda fluffy and soft.. when lied down it was almost flat on bed. :) the room was not that much of soundproof as we can hear opposite room's alarm clock and travellers talking loudly/shouting. Last but not least: Staff Service: All staff were friendly and able to communicate in english. We would like to compliment the staff there especially Ms Thu. What happened was when we reached the hotel, we felt cheated as we paid VD350000 for the cab fare from airport to hotel. We approached the staff to find out if it was normal. Lucky enough we got the receipt and the cab driver's photo and taxi carplate photo. So the staff there assisted us. Ms Thu goes the extra mile by trying to locate the cab company and hunt down the driver for us. She keep on contact them (like daily basis). We eventually got back our $$ of VD200000 from the driver on the 3rd day of our stay. A very big THANK YOU to you Ms Thu. All in all.. it was a good stay :)
Ysaac J. Ryhmät Philippines, 27. kesäkuuta 2015
Location

Location, Breakfast, Bathtoom
8,3
Worth every penny. It's so close to Ben Than
Ysaac J. Ryhmät Philippines, 27. kesäkuuta 2015
Location

Location, Breakfast, Bathtoom
8,3
Worth every penny. It's so close to Ben Than.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Asiakasarvioita - Sanouva Saigon Hotel, Ho Chi Minh

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

HK-AGWEB-2F07