tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Alue 1 - Ben Thanh Markkinat, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Ben Thanh Markkinat Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2071 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2071)
Järjestä:
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Rey L. Yksin matkustava Philippines, 8. lokakuuta 2014
substandard

location and staff
6,3
Lisa A. Ryhmät United States of America, 3. lokakuuta 2014
Great and convenient

Breakfast, cleanliness , location
10
Very good
Kate A. Pariskunta Australia, 2. lokakuuta 2014
Excellent hotel & location

Location, bed, staff
9,3
This hotel is located only 1 street behind the Ben Thanh markets with plenty of restaurants & shopping close by. We had the standard room which was big enough for the two of us for 3 nights and all of our luggage (6 bags!) and the bed was very comfortable. The bathroom was also great with a large enclosed separate shower area. The room and hotel was also very clean, the breakfast included was ok but nothing special. We would stay here again. One thing to note was they charge 10% VAT on top of anything you eat in the minibar, we were travelling for 5 weeks and stayed at many hotels and none charged 10% on top for a packet of chips!
Suzanne H. Yksin matkustava New Zealand, 30. syyskuuta 2014
Solo traveller

The location TV had English channels
6
The room for the price was ok. the staff English was very poor. Not very friendly at all.
Heinrich G. Liikematkailija Germany, 21. syyskuuta 2014
Good Hotel in convenient location

Staff, location, breakfast
8,7
I stayed already several times here and as always I was pleased as well this time by the great performance of the staff. They are very friendly, attentive, supportive and with good English skills. The room is clean, well equipped and comfy. The breakfast great and the staff here is very nice as well. The Sanouva hotel is located in district one in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. You get a good value for your money, sure I will come again!
Cathy W. Ryhmät Australia, 20. syyskuuta 2014
Sanouva Hotel

Smoking room with window that opens, next door to ICC Beauty - good foot massage, bed clean and comfortable
5,3
Wasn't a bad place to stay, but nothing to rave over. Food order took a long time

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone


AS-AGWEB-3A06