Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpyhuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ympäristö Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ympäristö
Alue: District 1 Ben Thanh Market Huoneiden lukumäärä: 53
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä
2178 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2178)
Järjestä:
Sami S. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2015
Hyvä sijainti, siisti hotelli

Sijainti, hinta, kunto
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Timo H. Pariskunta Finland, 5. tammikuuta 2015
Tyylikäs kompakti hotelli huippupaikalla

sijainti, henkilökunta, huoneen mukavuus
9
Kaikki meni majoittumisen suhteen erittäin hyvin. Henkilökunta oli todella iloista ja avuliasta. Aamupala oli hyvä ja vaihteleva. Huone oli erittäin siisti ja moderni ja sopi meille erittäin hyvin. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla ja sieltä oli helppo tehdä jalan retkiä kaupungin nähtävyyksille.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tapio T. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2014
Vietnamilainen makuelämysloma

Siisteys, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta
9,3
Nautinnollinen: Hotellissa otettiin asiakas huomioon, palvelu oli laadukasta ja henkilökunta ystävällistä. Hotelli oli siisti ja hotellihuone rauhallinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jutta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. helmikuuta 2012
Pieni, mutta viihtyisä sekä ystävällinen palvelu.

Ei liikenteenmelua, ystävällinen palvelu, keskeinen sijainti, siisti
8,3
Pienen lapsen ja isovanhempien kanssa vietetty aika Sanouva hotellissa täytti odotuksemme. Hotelli ja huoneet olivat siistit ja nykyaikaiset. Hotellin asiakaspalvelu oli erinomainen ja ystävällinen. Saigonissa emme tarvinneet niinkään isoa tilaa muutaman päivän pysähdyksen vuoksi, mutta kuitenkin huone oli sen verran iso, että sinne mahtui hyvin myös pinnasänky. Aamiainen oli melko vaatimaton. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla ja siitä oli tarvittaessa taksilla helppo lähteä myös vähän kauemmaksikin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jutta A. Ryhmät Finland, 14. maaliskuuta 2010
Siisti hotelli

Ihana ja siisti hotelli. Huone oli melko pieni, mutta todella idyllinen, isot kulmaikkunat. Todella siisti ja nykyaikainen. Nettimahdollisuus.
8,7
Todella siisti ja ihana hotelli. Huone oli ainakin meillä melko pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kuitenkin. Ison kulmaikkunan ansiosta huone oli todella valoisa. Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia!
Ilmoita tästä arvioinnista
Ville O. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2010
Mukava vierailu

Siisti ja puhdas, hyvä sijainti, avulias ja kielitaitoinen henkilökunta
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Piyanuch L. Pariskunta Thailand, 27. heinäkuuta 2015
good place

Location, room, food
9
Everything is good.
Ilmoita tästä arvioinnista
Bee H. Ryhmät Brunei Darussalam, 23. heinäkuuta 2015
Highly Recommeded

Cleanliness, Location and Helpful staffs
8
The staffs from the receptionist to the bellboys and waiter/waitress were extremely helpful and welcoming. The receptionist also helped us in arranging a luxury group tour to cu chi tunnel. We stayed in Twin Bed and Deluxe Double Room. Both rooms and bathrooms were clean and comfy. Breakfast provided by the hotel was amazing. The staffs were kind enough to keep our luggage during our 2 nights trip to Hanoi. Walking distance to most of the tourist attractions, bar, cafes, halal and non halal restaurants or even street foods. Ben Than Market is just around the corner and convenience store is across the hotel. Will stay here again during our next visit.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mery M. Ryhmät Indonesia, 23. heinäkuuta 2015
not recomment
4,7
i dint like that hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Mery M. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 21. heinäkuuta 2015
the room to small and the bed very bad

the location its oke, that all
5,7
because close everywhere
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyhuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - YmpäristöSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ympäristö

Asiakasarvioita - Sanouva Saigon Hotel, Ho Chi Minh

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07