Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown, Singapore 058476 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellihuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Kylpyhuone Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin ulkopuoli Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Sisäänkäynti Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Sisäänkäynti Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilat Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilat Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilat
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilat Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pubi/Aula Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pubi/Aula Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pubi/Aula
Alue: Chinatown Huoneiden lukumäärä: 80
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
3740 arviota

Vastinetta rahalle
6,9
Sijainti
8,7
Henkilökunta
6,9
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (3740)
Järjestä:
Terhi V. Pariskunta Finland, 24. huhtikuuta 2013
Hyvä hotelli reppureissaajalle

Hinta kohtuullinen ja sijainti loistava.
6,7
Siisti hotelli Chinatownissa. Kiertelimme Singaporea metrolla ristiin rastiin ja tulimme siihen lopputulokseen että hotellin sijainti oli aivan loistava. Metro on n. 5 minuutin kävelymatkan päässä, samoin kuin People's Park, missä paikalliset lounastavat, pysähtyvät kahville ja ostoksille. Ihan paras paikka ruuanrakastajille! Hotellihuone oli pieni mutta siisti, kaikki tarpeellinen ok sängystä ja suihkusta hiustenkuivaajaan löytyi ja huoneen hintaan sisältyi English Breakfast -tyyppinen aamiainen kahveineen ja paahtoleipineen. Huoneessamme oli ilmastointi eikä öisin kadulta kantautunut sisälle juurikaan melua. Suosittelen! :)
Aino S. Pariskunta Finland, 8. huhtikuuta 2013
Mielenkiintoinen kokemus

Hyvällä paikalla
5,7
Hotelli oli hyvällä paikalla keskellä Chinatownia, kävelymatkan päässä ruokakadulta ja kauppakeskuksesta, MRT asema oli myös ihan kulman takana. Miinuksia hotellista: "Superior" huoneelta odotin enemmän, sillä huone oli tedella pieni, sängystä tuli jouset läpi ja kylppäri oli minimaalinen. Kun kylppärissä laittoi suihkun seinätelineeseen, osui vesi keskelle wc-altaan kantta, eli ei mikään ison ihmisen hotellihuone :D
Chee K. Yksin matkustava Malaysia, 1. heinäkuuta 2015
Rude check-in staff

Location, unique design, price
6,7
I booked the hotel for my uncle and mum visiting from Malaysia. I helped them to check-in to the hotel but the hotel staffs were grumpy and rude. They asked for our documents to look for our booking and couldn't find it. It was a stack of paper, they had to flip over and over. All they had to do was look for my mum's name in the system (agoda.com). As they get frustrated, they asked me whose name was it book under. I presumed it was my name as I used my account. They searched for my name through the pile of papers again to no avail. In the end I spotted my mum's name and told him. Obviously embarrassed by his oversight, he didn't even acknowledge my help. But that's fine. As I collect the room key, I politely thanked the staffs but they didn't even bother to look at me or acknowledge my gesture. So we walked towards the main entrance to look for the room but was shouted at for going to the wrong direction. It was unnecessary to be rude. Decent hotel but poor reception staff. Will not book again.
Rachel H. Pariskunta Australia, 30. kesäkuuta 2015
Okay

Location, location, staff
6,7
Leh C. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 29. kesäkuuta 2015
Convinient location small rooms

Location location! Very near to mrt
7,7
Everything was okay except the very small rooms
Wei S. Liikematkailija Malaysia, 24. kesäkuuta 2015
Nice decoration, value for money

location, cleanliness and good price
9,3
1 night stay and it was fine. Perfect location and easy accessibility to MRT station as well.
Shirley W. Liikematkailija Malaysia, 23. kesäkuuta 2015
Room condition

Location, Clean & Staff
6
I have book single room and would like to highlight as follows:- - The bed a bit hard - Bathroom too small even it is single room. There is no proper place or no place for us to stand and take shower - No cup / glass in the room and also no kettle for us to boil water Since I only stay one night due to business trip, it is still okay but their internet is good. But not for my leisure trip.
Zoe C. Yksin matkustava Singapore, 21. kesäkuuta 2015
Short Stay

Compact design. Uncluttered decor colours. Access to p ublic transport
6,3
It was on a Saturday nigh till Sunday morning. I did nof realise the shops below play disco, traditional to pop music. It was not a restful experience for me.
Eric L. Yksin matkustava France, 21. kesäkuuta 2015
Good location but small and noisy

Location, old-fashion style
5,3
Very little room, bathroom with minimum and very noisy (room on street side)
Jennifer T. Pariskunta Singapore, 13. kesäkuuta 2015
Great location with good food around

Location, good food around that opens till late night, clean bathroom
6,7
It was just a one night staycation, interesting interior hotel lobby, very compact room.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - HotellihuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - KylpyhuoneSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin ulkopuoliSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - SisäänkäyntiSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - SisäänkäyntiSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilatSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilatSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilatSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellin sisätilatSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pubi/AulaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pubi/AulaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pubi/Aula

Asiakasarvioita - Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen, Singapore

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

HK-AGWEB-2D03