Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonesia 80361

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,5

yhteensä 1119 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,5
Henkilökunta
6,1
Hotellin kunto/siisteys
6,1
Huonemukavuus/taso
6,4
Ruoka/syöminen
5,7
Kaikki arvostelut (1119)
Järjestä:
Sanna P. Pariskunta Finland, 21. tammikuuta 2012
Edullinen hotelli hyvällä paikalla

Halpa,reppureissaajaystävällinen hotelli uima-altaalla ja aamiaisella
7
Hotellin asiakaskunta koostuu etupäässä nuorista reppureissaajista, joten meno on välillä sen mukaista. Hotellissa on läpi yön auki oleva baari ja uima-allas. Huoneita on eritasoisia.Osa huoneista on surkeassa kunnossa. Osassa tuulettimella varustetuissa huoneissa ei ole hyttysverkkoja ikkunoissa, joten huoneissa saattaa olla hyönteisiä ja gekkoja. Ilmainen aamiainen koostuu kahvista,paahtoleivästä ja mehusta,mutta halutessa voi tilata lisäksi muutakin edulliseen hintaan. Henkilökunta on ystävällistä. Hintalaatusuhde on kohdallaan tässä hotellissa.
Ravintolavinkki: Hotellin oma ravintola on erittäin edullinen ja ruokakin on kelpoista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Joona V. Ryhmät Finland, 10. joulukuuta 2011
Halpa ja kiva hotelli

erittäin halpa ja hyvä sijainti
6,3
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla kutaa. Ei ole lähellä legian roadin päätyä missä kaikki discot ja klubit sijaitsevat. Mutta mikäli tekee mieli juhlia niin matka kutalle ei kuitenkaan ole kovinkaan pitkä. Kutan ranta sijaitsee todella lähellä. Ranta toimii sekä uimarantana sekä surffi mahdollisuudetkin ovat. Rannalla on myös monia surffi kouluja ja lautavuokraamoja josta voi laudan ja oppitunnin varata.
Yöelämävinkki: Kuta klubit
Ilmoita tästä arvioinnista
Lay T. Yksin matkustava Malaysia, 30. maaliskuuta 2016
Good location for flight transit
6
Good location to place to eat and seaside. Many hotels and travel agent nearby. The hotel rate is inclusive of continental breakfast. One of the cheapest of all the hotels that I have ever stayed. The staffs are extremely friendly and helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jan M. Yksin matkustava Denmark, 29. maaliskuuta 2016
J
5
You get what you pay for.
Ilmoita tästä arvioinnista
Robert L. Yksin matkustava Australia, 28. maaliskuuta 2016
room
5,3
I think it needs some painting room good clean by staff for wont you get is ok 4 your money
Ilmoita tästä arvioinnista
Tuqiang Z. Yksin matkustava New Zealand, 23. maaliskuuta 2016
Garden, breakfast, swimming pool, staff
5,3
It is a great money for value hotel: great price with great garden, reasonable room, nice swimming pool, shops surounded, 10-min walk to the nice beach, helpful staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Shahira R. Pariskunta Malaysia, 17. maaliskuuta 2016
Poor accommodation
3
1) bedsheet looks dirty didn't change 2) mosquitoes all over inside the room 3) dirty floor 4) dirty bathroom 5) shower very slow Overall didn't expect from what i see pictures from Agoda
Ilmoita tästä arvioinnista
Linda C. Yksin matkustava Australia, 16. maaliskuuta 2016
Nice hotel

Location
6,7
Nice but aircon not working,staff were helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Andrew H. Yksin matkustava Australia, 15. maaliskuuta 2016
Disgusting
1,7
One of the worst hotels I've ever stayed out anywhere in the world. I booked the best room that they had and they gave me the worst room they had. They advertised a flat screen tv and my tv was a 30yr oldTV that was smaller than my tablet with only static. The included breakfast was an absolute joke consisting of two barely edible pieces of stale toast and a tiny bit of fruit. When I complained about the room they blamed Agoda for the mistake, it wasn't till I show them my booking on my phone until they admitted fault. In short you be better off sleeping on the beach than in this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohd H. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 14. maaliskuuta 2016
Just Ok
4,7
No iron provided. 1st night staying, our blanket is kinda wet, we ask from the receptionist for a new set of blanket but amazingly they have NO extra blanket available... Staff is friendly, but not the woman at the reception on my day arriving there. She looks like she don't want to be there that particular night. Look for another hotel next time. But at least, the stay worth the money for me.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allasSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - AulaSayang Maha Mertha Hotel Bali - PihaSayang Maha Mertha Hotel Bali - YmpäristöSayang Maha Mertha Hotel Bali - RavintolaSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allasSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - Parveke/TerassiSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliSayang Maha Mertha Hotel Bali - PihaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Parveke/TerassiSayang Maha Mertha Hotel Bali - KylpyhuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - YmpäristöSayang Maha Mertha Hotel Bali - Ympäristö


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05