Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allas Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellihuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellihuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Aula Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piha Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ympäristö Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ravintola Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellihuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allas Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellihuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellihuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Parveke/Terassi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellihuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allas Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piha
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Parveke/Terassi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Kylpyhuone Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ympäristö Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Ympäristö
Alue: Legian Huoneiden lukumäärä: 70

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,4

yhteensä
1040 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,4
Henkilökunta
6,0
Hotellin kunto/siisteys
6,0
Huonemukavuus/taso
6,4
Ruoka/syöminen
5,7
Kaikki arvostelut (1040)
Järjestä:
Sanna P. Pariskunta Finland, 21. tammikuuta 2012
Edullinen hotelli hyvällä paikalla

Halpa,reppureissaajaystävällinen hotelli uima-altaalla ja aamiaisella
7
Hotellin asiakaskunta koostuu etupäässä nuorista reppureissaajista, joten meno on välillä sen mukaista. Hotellissa on läpi yön auki oleva baari ja uima-allas. Huoneita on eritasoisia.Osa huoneista on surkeassa kunnossa. Osassa tuulettimella varustetuissa huoneissa ei ole hyttysverkkoja ikkunoissa, joten huoneissa saattaa olla hyönteisiä ja gekkoja. Ilmainen aamiainen koostuu kahvista,paahtoleivästä ja mehusta,mutta halutessa voi tilata lisäksi muutakin edulliseen hintaan. Henkilökunta on ystävällistä. Hintalaatusuhde on kohdallaan tässä hotellissa.
Ravintolavinkki: Hotellin oma ravintola on erittäin edullinen ja ruokakin on kelpoista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Joona V. Ryhmät Finland, 10. joulukuuta 2011
Halpa ja kiva hotelli

erittäin halpa ja hyvä sijainti
6,3
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla kutaa. Ei ole lähellä legian roadin päätyä missä kaikki discot ja klubit sijaitsevat. Mutta mikäli tekee mieli juhlia niin matka kutalle ei kuitenkaan ole kovinkaan pitkä. Kutan ranta sijaitsee todella lähellä. Ranta toimii sekä uimarantana sekä surffi mahdollisuudetkin ovat. Rannalla on myös monia surffi kouluja ja lautavuokraamoja josta voi laudan ja oppitunnin varata.
Yöelämävinkki: Kuta klubit
Ilmoita tästä arvioinnista
Miranda B. Yksin matkustava Australia, 26. elokuuta 2015
Good location

Location, staff and cleanliness
8,7
Relaxing, comfortable and the staff are always helpful I have stayed in this hotel about 6 times over the last 10 years and it's always been great, I've stayed solo, with my family or with my friends and ive always enjoyed myself
Ilmoita tästä arvioinnista
James B. Liikematkailija Australia, 26. elokuuta 2015
Basic but handy

Cheap cheap cheap
5,7
I only stayed 1 night...it was OK...just. Met some young people from the UK over breakfast that said they loved it and had stayed there before...personally, I only needed a cheap, transit hotel so I could sleep, shower and have a basic (and it was that) breakfast...I got what I paid for. I suppose for some it would seem ideal and an oasis..but not to me. Location was right in the heart of Kuta in one of the major, small backlanes...some might find it hard to find. They have an OK pool and the staff were friendly and pleasant..but then that's what you expect in Bali everywhere. If you're disappointed don't blame me.
Ilmoita tästä arvioinnista
Shu N. Yksin matkustava Japan, 23. elokuuta 2015
You get what you pay for

Cheap, good location, pool
5,3
Wifi doesn't work well, so frustrated. No hot water in the shower room. So many Mosquitos If u don't care about them, I would be nice.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nicholas T. Pariskunta Australia, 15. elokuuta 2015
Hotel SAYANG

value for money location and quiet ares
9
Ilmoita tästä arvioinnista
Monique M. Liikematkailija Australia, 10. elokuuta 2015
d

d
6
c
Ilmoita tästä arvioinnista
Debra M. Ryhmät Australia, 9. elokuuta 2015
Biudget hotel in grear location

location, price, staff
8,7
I have stayed here numerous times (5 times this year in fact) and will return. I choose this hotel as it is near a shop (Kartini shop)run by a Balinese family I have known for many years and allows me to spend lots of time with them. The hotel is basic but very adequate for my needs. Pleasant pool, reasonable priced restaurant (and Bintang). Close to the beach and the nightclub area and numerous restaurants in very close proximity. There is also a 24 hour mini-mart right at the entrance which is very handy (near Kartini shop). Make sure to call into Kartini shop run by Putu and Nyoman and their young girls Emili and Olivia and support a genuine hardworking family. Nyoman also offers tours and transport - I can vouch for his safe driving and reasonable price and he has a lovely new vehicle.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jillian B. Yksin matkustava Australia, 24. heinäkuuta 2015
ok

location
6,7
just ok- the staff were noisy from about 4am but very nice at all times; the pool is tiny and crowded only because not much room around it
Ilmoita tästä arvioinnista
Nalinnipha C. Pariskunta Thailand, 24. heinäkuuta 2015
lowest of the low in Bali

Staff attitude was acceptable. Free pool table was good fun. The highlight of my stay was the departure.
3
- smelled of drains - no hot water - no towels - fan was broken - door didnt lock properly - majorly overpriced - swimming pool was unclean
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allasSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - AulaSayang Maha Mertha Hotel Bali - PihaSayang Maha Mertha Hotel Bali - YmpäristöSayang Maha Mertha Hotel Bali - RavintolaSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allasSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - Parveke/TerassiSayang Maha Mertha Hotel Bali - HotellihuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - Uima-allasSayang Maha Mertha Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliSayang Maha Mertha Hotel Bali - PihaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Parveke/TerassiSayang Maha Mertha Hotel Bali - KylpyhuoneSayang Maha Mertha Hotel Bali - YmpäristöSayang Maha Mertha Hotel Bali - Ympäristö


AS-AGWEB-3A05