tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allas Sea Pearl Villas Resort Phuket - Kuntosali Sea Pearl Villas Resort Phuket - Aula Sea Pearl Villas Resort Phuket - Näkymä Sea Pearl Villas Resort Phuket - Aula Sea Pearl Villas Resort Phuket - Kylpylä Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allas Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ravintola Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allas Sea Pearl Villas Resort Phuket - Näkymä Sea Pearl Villas Resort Phuket - Kuntosali Sea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/Terassi Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Näkymä Sea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/Terassi Sea Pearl Villas Resort Phuket - Virkistysmahdollisuudet Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allas Sea Pearl Villas Resort Phuket - Kokoushuone Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Ympäristö Sea Pearl Villas Resort Phuket - Kokoushuone Sea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/Terassi Sea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allas
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 188
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 1573 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
7,2
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1573)
Järjestä:
Olli-Pekka I. Pariskunta Finland, 23. tammikuuta 2015
Luksusta

Pool,Henkilökunta,shuttle bus
9
Hotelli oli kyllä tasokas. Huone jossa oma poreallas parvekkeella ja näkymä yli Patongin.
Marjo L. Pariskunta Finland, 4. tammikuuta 2011
tyylikäs hotelli pariskunnille

tyylikäs hotelli rinteessä
8,3
todella tyylikäs hotelli kukkulan rinteellä, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä patongin keskustasta. hotelli on rauhallisella paikalla ja suosittelemme tätä rauhaa rakastaville matkustajille. hotellilta ei kuitenkaan pääse kävellen keskustaan, koska jalkakäytäviä ei ole ja liikenne kukkulalle on todella vilkas. huone oli siisti ja allasalue vaikutti kivalle. aamiainen oli ok, mutta ei aivan samaa tasoa kuin yleensä viiden tähden hotelleissa. hotellia en suosittelisi liikuntarajoitteisille enkä lapsiperheille korkeuserojen vuoksi.
Ravintolavinkki: jos haluat syödä romattisesti tai muuten vain "hienommin", suosittelen baan rim pa-ravintolaa.
Taavi M. Pariskunta Finland, 31. joulukuuta 2010
Todella mahtava kokonaisuus Phatongin laidalla

Loistava palvelu ja laadukkaat huoneet!
9,3
Kaikkea sitä on nähty mutta tätä todella suosittelen. Huoneet ovat kivoja ja tilavia. Palvelu on todella laadukasta. Aamiainen hyvää ja vaihtuvaa. Hotlalta lähtee pari kertaa päivässä ilmainen kuljetus patongille. Miinus puolena on se että jos poistut hotlalta niin on mentävä taksilla koska pientä autotiepätkää ei uskalla kävellä. Koska paikka on uusi niin toivotaan tulevaisuudessa että rinteeltä pääsee kävellen alas
Ostosvinkki: Yöelämä ja shoppailu on lähellä vaikka itse hotla on todella rauhallisella alueella.
Harpreet B. Pariskunta India, 1. maaliskuuta 2015
Freat hotel

Room, Ambience,cleanliness
8,3
Muhammad M. Pariskunta Singapore, 28. helmikuuta 2015
5-star!!!

Everything!!!
10
Fabulous!!!
Lee J. Pariskunta Malaysia, 27. helmikuuta 2015
Nice Hotel Stay

Amenities, Service, Rooms
7,3
The stay at the hotel was awesome, considering the fact that the hotel took an extra effort to decorate for my wife and i as we are on a honeymoon.. However, the only set back is that the hotel only offered hotel transfer to the airport, though i requested for a cab number.
Diana M. Pariskunta United Kingdom, 24. helmikuuta 2015
Visit Sea Pearl Villas

The landscaping and swimming pools. Breakfast and dining. Staff friendliness and helpfulness.
8
Our stay at the hotel was very good however there were one or two problems which were as follows: The wooden floorboards surrounding the pool had lifted and were in a poor condition. The bedroom and balcony lacked sufficient furniture. The shuttle bus into the town stopped at 8pm which is too early.
Dylan S. Pariskunta Australia, 19. helmikuuta 2015
First Thailand trip :)

Pools, the big pillows and the fettuccine carbonara :) And the happy friendly security guards
9
Our stay was fabolous, but $6aud for a snickers is outrageous, and some of the staff could learn a little more English. Besides that our stay was great, friendly and welcoming. I will recommend this resort to my friends and family and will stay with you if I return. Thanks mel and Dylan
Sharon C. Pariskunta Singapore, 15. helmikuuta 2015
Beautiful, clean and spacious villa

Beautiful and quiet surroundings, spacious villa interior, cleanliness
9
We didn't expect the place to be so huge. For the price we paid, we got a really good deal - a one-room suite which had a kitchen, a living room and a balcony with a jacuzzi tub. The suite was nice, clean, spacious and very comfy. Unfortunately, the jacuzzi tub only had cold water so it was too cold to use. The villa is up a hill so the surroundings' really quiet. But there are shuttle buses every hour that bring you to Patong Beach and Jungceylon. The last pickup back to the hotel is around 8pm. We ordered room service one night and the service was quick and the food was not bad.
Andries J. Yksin matkustava United Kingdom, 13. helmikuuta 2015
Recommended Patong Holiday

Staff hospitality; facilities and value for money!!!
8,7
Absolutely fabulous...

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allasSea Pearl Villas Resort Phuket - KuntosaliSea Pearl Villas Resort Phuket - AulaSea Pearl Villas Resort Phuket - NäkymäSea Pearl Villas Resort Phuket - AulaSea Pearl Villas Resort Phuket - KylpyläSea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allasSea Pearl Villas Resort Phuket - RavintolaSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allasSea Pearl Villas Resort Phuket - NäkymäSea Pearl Villas Resort Phuket - KuntosaliSea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/TerassiSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - NäkymäSea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/TerassiSea Pearl Villas Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetSea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allasSea Pearl Villas Resort Phuket - KokoushuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - KokoushuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/TerassiSea Pearl Villas Resort Phuket - Uima-allasSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - HotellihuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - KylpyläSea Pearl Villas Resort Phuket - RavintolaSea Pearl Villas Resort Phuket - HotellihuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - KylpyhuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - RavintolaSea Pearl Villas Resort Phuket - KylpyläSea Pearl Villas Resort Phuket - Parveke/TerassiSea Pearl Villas Resort Phuket - YmpäristöSea Pearl Villas Resort Phuket - VirkistysmahdollisuudetSea Pearl Villas Resort Phuket - KylpyläSea Pearl Villas Resort Phuket - AulaSea Pearl Villas Resort Phuket - HotellihuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - HotellihuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - HotellihuoneSea Pearl Villas Resort Phuket - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Sea Pearl Villas Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C08