Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sea Sun Sand Resort & Spa

254 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Kuuma-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allas Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Kylpylä
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 240
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä
840 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,6
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (840)
Järjestä:
Jouni T. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2015
3 tähteä

Palvelu x3
6
Ilmoita tästä arvioinnista
Tommi K. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 10. maaliskuuta 2013
Mukava ja hyvätasoinen hotelli

Sijainti lähellä rantaa, hyvätasoiset huoneet ja altaat, hyvä aamupala.
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Mika H. Yksin matkustava Finland, 5. tammikuuta 2012
hotelli ei ollut valmis

Jäi kokematta...
6,7
Sain kyllä sea pearl villaksesta huoneen joka oli ok. Ainoastaan vähän pitkällä -- Kuljetus kyl pelas
Ilmoita tästä arvioinnista
Tariq A. Perhe pienten lasten kanssa Pakistan, 30. heinäkuuta 2015
Beautiful Phuket. Beautiful people

Excellent location. Professional and courteous staff. Uninterrupted wifi
9,3
Wonderful. Service was good. Right on patong beach was added advantage.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ng K. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 28. heinäkuuta 2015
We are definately coming back soon

Awesome room great ambience at pool great pathway walking in or out to main lobby
9,7
This place will make u wana go back again & again & again😊 our kids love this place so much, they spent more time in room "busy with jacuzzi" or hours of water play at the pool! Although walking from front desk to room may take a lil distance....n need 3 different lifts to our room...we enjoyed every single step of it. All the greens, flowers or water features actualy makes u feel "it is not far" afterall😁 we hv stayed in other hotels during our previous trips to phuket but this is the only place we stayed that makes us wana go back again and stay at 3S again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chin K. Pariskunta Malaysia, 21. heinäkuuta 2015
GOOD HOTEL

NICE , CLEAN , LOCATION
6
VERY NICE HOTEL
Ilmoita tästä arvioinnista
Shuai C. Pariskunta China, 20. heinäkuuta 2015
Stay Review

1. Interesting and engaging activities every Mon, Wed and Fri. 2. Beautiful and taken away view. 3. Friendly and humorous staff.
8,7
It is one of the best hotels I ever stayed among the few hotels among the countries I went for. Great and prompt assistance was provided by the staff when I encountered problems. We really enjoyed our stay here. However, we found our room D106 rather dim in its lighting which we thought it could be improved.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohamed K. Yksin matkustava India, 19. heinäkuuta 2015
Very nice

Good room service
9,7
Very peaceful
Ilmoita tästä arvioinnista
Xiaohui C. Ryhmät Malaysia, 15. heinäkuuta 2015
Pleasant stay, will definitely go back again

helpful staff, clean room and nice view
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Ngo M. Yksin matkustava Vietnam, 25. kesäkuuta 2015
Smelly from garden, staffs not well train

Quiet,
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sea Sun Sand Resort & Spa PhuketSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - HotellihuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Kuuma-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KylpyläSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KylpyläSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KylpyläSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KylpyläSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KuntosaliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KuntosaliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KuntosaliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - AulaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KokoushuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - KokoushuoneSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - JuhlasaliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RavintolaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RavintolaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RavintolaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RavintolaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RavintolaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - NäkymäSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - NäkymäSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - YmpäristöSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Uima-allasSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - NäkymäSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - NäkymäSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - NäkymäSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Pohjapiirrokset

Asiakasarvioita - Sea Sun Sand Resort & Spa, Phuket

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05