Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Uima-allas Secret Cliff Villa Phuket - Uima-allas Secret Cliff Villa Phuket - Uima-allas
Secret Cliff Villa Phuket - Uima-allas Secret Cliff Villa Phuket - Uima-allas Secret Cliff Villa Phuket - Uima-allas Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone Secret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 84
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä
403 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
6,7
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (403)
Järjestä:
Annika K. Ryhmät Finland, 26. joulukuuta 2014
Hyvä hotelli!

Parasta oli yStävällinen palvelu ja näköala!
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Sari P. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2014
hyvä hotelli karon ja patong beachin välissä

siisteys, näköala
6,3
ehdottomasti kannattaa vuokrata heti skoottori hotellilta, helpottaa liikkumista ja pääsee nopeasti joko karon/kata tai paton beachille
Ilmoita tästä arvioinnista
Kalle-Veikko W. Pariskunta Finland, 20. helmikuuta 2013
Nuorekas hotelli ja hyvä sijainti

Mahtavat maisemat. Siistit huoneet.
8,3
Todella siistit sopivan kokoiset huoneet, mahtavilla maisemilla. Ei voi suositella liikuntarajoitteisille. siivoojat olisivat voineet siivota hieman tarkemminkin, esim. peilit ja ikkunoiden pesu. Suosittelen vuokraamaan skootterin ja sillä pääsee kätevästi ajamaan Karon ja Paton beachille. Venälaisiä oli reilusti, mutta onneksi he olivat "harmittomia".
Ilmoita tästä arvioinnista
Minna I. Yksin matkustava Finland, 13. maaliskuuta 2012
upealla paikalla. simppelit mutta siistit huoneet

upeat auringon laskut partsilta, ystävällinen henkilökunta ja hyvä aamupala!
8,7
hotelliarvostelut saivat epäilemään hotellia, mutta minulla ei ole pahaa sanottavaa. Loistava sijainti, vaikkakin pitää vuokrata skootteri. yhden kerran levis ilmastointi mutta se korjattiin samantien, henkilökunta iloista ja ystävällistä. huoneet siistejä, vähän simppeleitä. hyvä hinta/laatusuhde! suosittelen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Hannah P. Pariskunta New Zealand, 20. elokuuta 2015
Good value for money.

Able to hire motorbike from hotel. Very helpful staff driving us to/from our room up a hill. Good food.
8,3
Good pick up service from the airport though surcharged. Aircon did not work at all the first night so was very uncomfortable but the staff fixed it the next day and was very pleasant after that.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yorina S. Ryhmät Indonesia, 11. elokuuta 2015
good view

good view,,comfort,,good location
7
Nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Tong V. Pariskunta United States of America, 26. toukokuuta 2015
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Ilmoita tästä arvioinnista
Todd H. Pariskunta United States of America, 26. huhtikuuta 2015
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Ilmoita tästä arvioinnista
Koushik A. Perhe pienten lasten kanssa Bangladesh, 20. huhtikuuta 2015
Great

Value of money
8
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Jeerapreeya N. Pariskunta Thailand, 30. maaliskuuta 2015
Good view point

Sea view
5,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - Uima-allasSecret Cliff Villa Phuket - Uima-allasSecret Cliff Villa Phuket - Uima-allasSecret Cliff Villa Phuket - Uima-allasSecret Cliff Villa Phuket - Uima-allasSecret Cliff Villa Phuket - Uima-allasSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - HotellihuoneSecret Cliff Villa Phuket - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Secret Cliff Villa, Phuket

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C03