tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Shogun Suite Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Shogun Suite Hotel Manila - Sisäänkäynti Shogun Suite Hotel Manila - Sisäänkäynti Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Kylpyhuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellin sisätilat Shogun Suite Hotel Manila - Juhlasali Shogun Suite Hotel Manila - Vastaanotto Shogun Suite Hotel Manila - Aula Shogun Suite Hotel Manila - Juhlasali Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone
Shogun Suite Hotel Manila - Aula Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 116
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 2050 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,0
Henkilökunta
6,7
Hotellin kunto/siisteys
6,9
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (2050)
Järjestä:
Ritva K. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2014
Yhden yön yöpymiseen

Lähellä lentokenttää, halvat lentokenttäkuljetukset ja hyvin toimiva netti.
6,7
Viivyimme yhden yön. Lentokenttäkuljetus oli halpa ja toimi loistavasti. Seuraavan aamun aikaisen lennon vuoksi aamupala toimitettiin huoneeseen. Iso ostoskeskus lähellä. Uima-allas katolla mihin piti ostaa erikseen allaspyyhkeet. Aurinkotuoleja ei ollut, vesi oli todella kylmää. Huoneessa ei ollut ikkunoita. Yhden yön yöpymiseen sopiva.
Venla P. Ryhmät Finland, 16. huhtikuuta 2013
Agodasta halvalla

keskeinen sijainti, hyvä palvelu, uima-allas
8,3
Negatiivistä: vietiin pyykkipalveluun pyykit joista puolet oli hävinny ku saatiin takasin. Ja buffet aamiainen hieman yksipuolinen. Mutta loistava palvelu, mukava huone ja uima-allas plussaa!
Kirk A. Pariskunta Philippines, 19. marraskuuta 2014
Overnight stay

the price , the location and the staffs were corcourteous
7,7
Prakan J. Yksin matkustava Thailand, 19. marraskuuta 2014
Good location cheap price

Close to mrt cheap price
6
Good location suitable for transit flight . But should renovate room
Mike S. Yksin matkustava United States of America, 19. marraskuuta 2014
average

location, pool on roof,,, breakfast
6,7
i have stayed here before,,, and it is a good place. not great.. but the one thing I really liked is the staff at the front desk let me use the hotel phone to make calls to a cell phone number,,, there are no pay phones nearby, and I dont have a cell phnone.. the pool on the roof was nice but the guy wanted me to pay 40Pesos to use the jpool...The breakfast is average, I thought the egss were too greasy...but alll considered i would stay there again.
Josette S. Ryhmät Philippines, 16. marraskuuta 2014
its good to stay their

staff performance location and cleanliness
8,3
good
Suzille M. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 8. marraskuuta 2014
disappointed traveller

parking they didn't charge
4
I call for toilet maintenance my companion use it doesn't work I'm so embarrass. And I try use the pool facilities they charge including the towel and you can only use it at 10am when the sun is very hot in manila. Lol I know I pay low price but toilet.? Manila has a lot of food I want to try but with toilet problem in my hotel? Noway I'm going to.
Helen M. Ryhmät Philippines, 6. marraskuuta 2014
Convenient place to stay close to LRT.

Value for money, friendly staff & along the road.
6,7
Quiet place, cheap & affordable & clean.
Richard K. Pariskunta United States of America, 2. marraskuuta 2014
Location was perfect and price reasonable

location, price, and staff
10
My stay was great the location was close to public transportation and malls. The hotel staff was friendly and helpful, free morning breakfast and pool was a bonus.
Ken S. Perhe pienten lasten kanssa Japan, 1. marraskuuta 2014
Good Location dont expect anything more

Good Location only
4,3
Unfriendly staff. And old rooms not so comfy toilets and plain breakfast buffet

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliShogun Suite Hotel Manila - SisäänkäyntiShogun Suite Hotel Manila - SisäänkäyntiShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - KylpyhuoneShogun Suite Hotel Manila - Hotellin sisätilatShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - VastaanottoShogun Suite Hotel Manila - AulaShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - AulaShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - Uima-allasShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A02