tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Shogun Suite Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Shogun Suite Hotel Manila - Sisäänkäynti Shogun Suite Hotel Manila - Sisäänkäynti Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Kylpyhuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellin sisätilat Shogun Suite Hotel Manila - Juhlasali Shogun Suite Hotel Manila - Vastaanotto Shogun Suite Hotel Manila - Aula Shogun Suite Hotel Manila - Juhlasali Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone
Shogun Suite Hotel Manila - Aula Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone Shogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 116
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 2086 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,0
Henkilökunta
6,7
Hotellin kunto/siisteys
6,9
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (2086)
Järjestä:
Ritva K. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2014
Yhden yön yöpymiseen

Lähellä lentokenttää, halvat lentokenttäkuljetukset ja hyvin toimiva netti.
6,7
Viivyimme yhden yön. Lentokenttäkuljetus oli halpa ja toimi loistavasti. Seuraavan aamun aikaisen lennon vuoksi aamupala toimitettiin huoneeseen. Iso ostoskeskus lähellä. Uima-allas katolla mihin piti ostaa erikseen allaspyyhkeet. Aurinkotuoleja ei ollut, vesi oli todella kylmää. Huoneessa ei ollut ikkunoita. Yhden yön yöpymiseen sopiva.
Venla P. Ryhmät Finland, 16. huhtikuuta 2013
Agodasta halvalla

keskeinen sijainti, hyvä palvelu, uima-allas
8,3
Negatiivistä: vietiin pyykkipalveluun pyykit joista puolet oli hävinny ku saatiin takasin. Ja buffet aamiainen hieman yksipuolinen. Mutta loistava palvelu, mukava huone ja uima-allas plussaa!
Garry M. Yksin matkustava United Kingdom, 10. joulukuuta 2014
good hotel

rooftop pool , food, room
8
i only stayed one night but was impressed enough to go back again, but for a few more days next time. food cheap and lots of it..room small but compact, had everything i wanted except coffee/tea making facilities.. but room service can provide there.. no complaints about the hotel..enjoyed my brief stay
Roy G. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 6. joulukuuta 2014
Regular guess

Good location, complimentary wifi and breakfast
7
Air conditioner is good and strong, wifi was not that great. Good location
Spencer R. Yksin matkustava United States of America, 5. joulukuuta 2014
bad bad bad
4
bad service, bad food. service is not good but good location. good service to airport.
Sheryl A. Liikematkailija Philippines, 30. marraskuuta 2014
"We didn't feel completely comfortable"

Hotel is very accessible to shopping malls, bus terminals and some other well-known public spots
5
Not so good. The front desk staff was not that friendly and entertaining. I'm surprised to see our room, I was expecting for a bigger one.. And oh my, they don't have hair dryer! I should have brought mine! lol... The resort was nice though just that and it would have been nicer to have a few more amenities. Nothing special with their buffet breakfast.. I remember, I asked the waiter if they have juice or something.. because I don't drink coffee/tea.. Oh well, I am not sure we would stay there again we didn't feel completely comfortable.
Scott R. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 29. marraskuuta 2014
Mixed purpose stay

Reasonable price for the services available to choose from
8
Ok
Anthony M. Pariskunta United States of America, 29. marraskuuta 2014
Roaches

Close to airport but had roaches
4,3
My wife and I were paranoid that a roach would crawl into one of our ears. We couldn't sleep.
Alfredo J. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 28. marraskuuta 2014
the hotel location is very hard to find..

nothing
3
Sitiveni I. Yksin matkustava Tonga, 25. marraskuuta 2014
not good

nothing
2,3
nothing

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliShogun Suite Hotel Manila - SisäänkäyntiShogun Suite Hotel Manila - SisäänkäyntiShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - KylpyhuoneShogun Suite Hotel Manila - Hotellin sisätilatShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - VastaanottoShogun Suite Hotel Manila - AulaShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - AulaShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - Uima-allasShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - JuhlasaliShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - HotellihuoneShogun Suite Hotel Manila - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A02