tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Silka Far East Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Silka Far East Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Silka Far East Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Vastaanotto Silka Far East Hotel Hong Kong - Vastaanotto Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Business Center
Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kylpyhuone
Alue: Tsuen Wan Huoneiden lukumäärä: 240
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 3417 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (3417)
Järjestä:
Ossi S. Pariskunta Finland, 11. marraskuuta 2013
Naimisiin Hong Kongissa

aikainen check in onnistui.. erittäin ystävällinen henkilökunta.. henkilökunta huomioi häämme pienillä yllätyksillä.. :)
8
Olimme erittäin tyytyväisiä Hotellin palveluun joka osalta.. tulemme varmasti uudestaan.. :)
Tapani H. Yksin matkustava Finland, 30. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli mutta kaukana keskustasta

Business / Stop Over -hotelli
7,7
dorsett far east hotellin sijainnilla tsuen wanin kaupunginosassa on sekä hyvät että huonot puolet. hyviin puoliin kuuluu se että lentokentälle on vain 20-25 minuutin matka taksilla. hong kongin keskustaan sen sijaan on yli 30 minuutin matka metrolla (+ 10 minuutin kävely metroasemalle). hotellihuoneet ovat pienet mutta siistit ja hyvin varustellut. henkilökunta on ystävällistä ja läheisyydessä hyvät ostosmahdollisuudet. sijaintinsa vuoksi hotelli ei kuitenkaan ole sovelias varsinaiseen nähtävyyksien bongaamiseen vaan enemmänkin liikematkustamiseen tai shoppailuun.
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 18. maaliskuuta 2011
Ihastuttava hotelli ja ystävällinen palvelu

Sopii kaikentyyppisille matkailijolle jotka eivät pidä ruuhkista.
7
osassa huoneita ei ollut jääkaappeja mikä oli suuri puute. aulassa oli iso taulutelevisio ja ccn uutiskanava joka oli aina päällä tästä plussaa. uima-altaalla ei ollut paljon ihmisiä ja vesi oli kirkasta. sai ottaa aurinkoa rauhassa.
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 25. helmikuuta 2011
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Hyvät sijainti. Metroasema lähellä. Sopii yksin matkustavalle joka haluaa rauhallisen yöpymispaikan
6,3
Taksit eivät välttämättä tunne hotellia joten kannattaa pitää kiinankielinen osoite mukana. Henkilökunta palveli hyvin eikä yöllä kuulunut meteliä. Soveltuu lyhytaikaiseen oleskeluun koska huoneet ovat pieniä.
Dolores C. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 23. helmikuuta 2015
Nice hotel

Location, staff, cleanliness
7,7
Comfortable, peaceful
Po Y. Yksin matkustava Hong Kong, 19. helmikuuta 2015
One night only

Location good, small room, free wifi
5,7
Room small and a little old but clean. Basic amenities available. Free wifi in room. Location convenient. Staffs' attitude just ok except a housekeeper is good. If you are easy to be woke up by sunlight, the curtain cannot help. Plan to try their breakfast but turn out did not because no one serve me when I go inside and the food did not attract me.
Maryam S. Liikematkailija South Africa, 14. helmikuuta 2015
Front desk staff are poorly trained

Rooms are clean, the hotel is located centrally.
4
Rooms are extremely tiny. Bedding supplied is of poor quality and does not provide adequate warmth. The heating in the hotel is poor as we froze and had to turn off our central heating controls. Breakfast offered old pancakes requiring heating. The hotel required cash of 300 Hong Kong dollars when checking in in spite of you having paid the entire bill ahead of time. I finished my trip early by two days and the hotel refused to refund me my two days remaining. This I find dishonest and I feel cheated by such poor conduct. I would not recommend this hotel since it seems taking your money is all that they are good at.
Charine Y. Pariskunta Malaysia, 10. helmikuuta 2015
Good location and good service staff

location, good and helpful staff
7,7
Overall ok
Sen M. Pariskunta Malaysia, 8. helmikuuta 2015
value for money

good location, near mtr n easily access to restaurant n shops
7,7
Overall great. There is even a small surprise gift given from the hotel management on my birthday itself!!! I think that is just very thoughtful and sweet of the hotel.
Man L. Yksin matkustava Hong Kong, 7. helmikuuta 2015
room very small

near Tsuen Wan city center
6,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiSilka Far East Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiSilka Far East Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiSilka Far East Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - VastaanottoSilka Far East Hotel Hong Kong - VastaanottoSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A01