Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road (Tsuen Wan Station Exit B), Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 3729 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (3729)
Järjestä:
Ossi S. Pariskunta Finland, 11. marraskuuta 2013
Naimisiin Hong Kongissa

aikainen check in onnistui.. erittäin ystävällinen henkilökunta.. henkilökunta huomioi häämme pienillä yllätyksillä.. :)
8
Olimme erittäin tyytyväisiä Hotellin palveluun joka osalta.. tulemme varmasti uudestaan.. :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Tapani H. Yksin matkustava Finland, 30. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli mutta kaukana keskustasta

Business / Stop Over -hotelli
7,7
dorsett far east hotellin sijainnilla tsuen wanin kaupunginosassa on sekä hyvät että huonot puolet. hyviin puoliin kuuluu se että lentokentälle on vain 20-25 minuutin matka taksilla. hong kongin keskustaan sen sijaan on yli 30 minuutin matka metrolla (+ 10 minuutin kävely metroasemalle). hotellihuoneet ovat pienet mutta siistit ja hyvin varustellut. henkilökunta on ystävällistä ja läheisyydessä hyvät ostosmahdollisuudet. sijaintinsa vuoksi hotelli ei kuitenkaan ole sovelias varsinaiseen nähtävyyksien bongaamiseen vaan enemmänkin liikematkustamiseen tai shoppailuun.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 18. maaliskuuta 2011
Ihastuttava hotelli ja ystävällinen palvelu

Sopii kaikentyyppisille matkailijolle jotka eivät pidä ruuhkista.
7
osassa huoneita ei ollut jääkaappeja mikä oli suuri puute. aulassa oli iso taulutelevisio ja ccn uutiskanava joka oli aina päällä tästä plussaa. uima-altaalla ei ollut paljon ihmisiä ja vesi oli kirkasta. sai ottaa aurinkoa rauhassa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 25. helmikuuta 2011
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Hyvät sijainti. Metroasema lähellä. Sopii yksin matkustavalle joka haluaa rauhallisen yöpymispaikan
6,3
Taksit eivät välttämättä tunne hotellia joten kannattaa pitää kiinankielinen osoite mukana. Henkilökunta palveli hyvin eikä yöllä kuulunut meteliä. Soveltuu lyhytaikaiseen oleskeluun koska huoneet ovat pieniä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Man Y. Pariskunta Hong Kong, 8. helmikuuta 2016
Value for money

Location, value for money,
6,7
Room rate is Really cheap~ the bed is small . Bathroom is small. Everything is ok . If u are looking for a place to sleep only . I recommend it to u~
Ilmoita tästä arvioinnista
Lam Y. Pariskunta Hong Kong, 8. helmikuuta 2016
A stay beyond expectation.

Price, cleanliness and staff friendliness.
7,7
Generally, it was a nice experience. However, a major downside about the room concerned the flat TV. At first, it looked like a normal flat TV which seemed to be good. Yet, as I plugged my own USB drive to the USB port on the TV set in order to play my own favourable films, it failed me. It took me quITE a while to learn that the function of the USB port had been disabled after I had had a word with the front desk staff. This is the major downside about the room I stayed at. Otherwise, I would have rated it as a 4-star hotel. Please kindly take my advice that the USB function should be enabled for all good sakes.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lam Y. Ryhmät Hong Kong, 7. helmikuuta 2016
Silka Far East review

Price
8,3
A nice stay at a very reasonable price.
Ilmoita tästä arvioinnista
Siang W. Yksin matkustava Malaysia, 22. tammikuuta 2016
first to stay in a hotel providing free smartphone

free smartphone to use, cleanliness, free shutter bus to Mong Kok
7,7
first to see hotel providing free smartphone for guest use without any charges on call and data.
Ilmoita tästä arvioinnista
Charmian Y. Pariskunta Singapore, 19. tammikuuta 2016
Dirty, small, rude staff

Location, cellphone that could be borrowed out
3,3
This is the worst hotel I have ever stayed in my life. We stayed in the premium rooms for 2 nights. Firstly, walls of the rooms were peeling off, there rusts everywhere in the bathroom, a weird stench, bedsheets looked dirty with patches of stain. Secondly, the rooms are not soundproof, at around 10.45pm the room beside us had like several people talking so loudly that we could hear their conversation so clearly. So we called the receptionist, 5-10 minutes later there was a knock on our door, the lady asked us what's the problem, so we explained to her again. Her reply to us was: THEY (referring to the room next door) ARE TALKING IN THE ROOM, WE CANNOT DO ANYTHING! What kind of hotel is this?!?! 3 star?! They don't live up to it. The only good things were the location (10 mins from MTR), close to food, the cell phone which could be borrowed. Besides these, everything else were minuses! Will never ever go back again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wen H. Liikematkailija China, 31. joulukuuta 2015
good

clean, quiet, good service
10
good location
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - VastaanottoSilka Far East Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - PalvelutSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetSilka Far East Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetSilka Far East Hotel Hong Kong - Lähistön nähtävyydetSilka Far East Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetSilka Far East Hotel Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetSilka Far East Hotel Hong Kong - Palvelut


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B08