Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Vastaanotto Silka Far East Hotel Hong Kong - Business Center Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula
Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula
Alue: Tsuen Wan Huoneiden lukumäärä: 240
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
3555 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (3555)
Järjestä:
Ossi S. Pariskunta Finland, 11. marraskuuta 2013
Naimisiin Hong Kongissa

aikainen check in onnistui.. erittäin ystävällinen henkilökunta.. henkilökunta huomioi häämme pienillä yllätyksillä.. :)
8
Olimme erittäin tyytyväisiä Hotellin palveluun joka osalta.. tulemme varmasti uudestaan.. :)
Tapani H. Yksin matkustava Finland, 30. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli mutta kaukana keskustasta

Business / Stop Over -hotelli
7,7
dorsett far east hotellin sijainnilla tsuen wanin kaupunginosassa on sekä hyvät että huonot puolet. hyviin puoliin kuuluu se että lentokentälle on vain 20-25 minuutin matka taksilla. hong kongin keskustaan sen sijaan on yli 30 minuutin matka metrolla (+ 10 minuutin kävely metroasemalle). hotellihuoneet ovat pienet mutta siistit ja hyvin varustellut. henkilökunta on ystävällistä ja läheisyydessä hyvät ostosmahdollisuudet. sijaintinsa vuoksi hotelli ei kuitenkaan ole sovelias varsinaiseen nähtävyyksien bongaamiseen vaan enemmänkin liikematkustamiseen tai shoppailuun.
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 18. maaliskuuta 2011
Ihastuttava hotelli ja ystävällinen palvelu

Sopii kaikentyyppisille matkailijolle jotka eivät pidä ruuhkista.
7
osassa huoneita ei ollut jääkaappeja mikä oli suuri puute. aulassa oli iso taulutelevisio ja ccn uutiskanava joka oli aina päällä tästä plussaa. uima-altaalla ei ollut paljon ihmisiä ja vesi oli kirkasta. sai ottaa aurinkoa rauhassa.
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 25. helmikuuta 2011
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Hyvät sijainti. Metroasema lähellä. Sopii yksin matkustavalle joka haluaa rauhallisen yöpymispaikan
6,3
Taksit eivät välttämättä tunne hotellia joten kannattaa pitää kiinankielinen osoite mukana. Henkilökunta palveli hyvin eikä yöllä kuulunut meteliä. Soveltuu lyhytaikaiseen oleskeluun koska huoneet ovat pieniä.
Joanna M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 21. heinäkuuta 2015
unpleasant stay
3,3
front desk officers not nice, you know that they are talking about you. they laugh at you as if you're not there.
Derek H. Yksin matkustava Canada, 8. heinäkuuta 2015
Improvement

Location is the only thing I like about the hotel
6,7
1) I know most people now have smart phones and use applications like whatsapp and wechat to communicate, but I do need to make a few phone calls some time and there is no reception in my room 1701. My friend couldn't reach me because my cell phone doesn't work in my room. 2) When I checked out, the front desk called the house keeping lady to make sure I didn't consume anything from the fridge in my room. However, it took the house cleaning lady almost ten minutes to confirm there is no charge in my room, I personally think the process took too long.
Tak M. Yksin matkustava Canada, 29. kesäkuuta 2015
room too more

no.
5
Sharena S. Pariskunta Philippines, 24. kesäkuuta 2015
Nice hotel but got issue on cleanliness

Near train station, good breakfast, nice city view
6,7
Bad comments: - Room looks old. - You can hear the noise on the other room. - The towels were a bit smelly. - I also seen a roach inside the room that's why I assumed the room was not properly cleaned. Good comments: - Accessible (train station, mall, commercial area) - Nice breakfast - Approachable front desk staffs - No charge for Early check-in - Room was provided with a phone with 3G which you can carry out of the hotel.
Chau C. Pariskunta Hong Kong, 22. kesäkuuta 2015
The room had a bad smell

baf smell, simple breakfast
7,3
d
Anthony C. Ryhmät Philippines, 22. kesäkuuta 2015
Value for Money

Simple, clean and value for money
5,7
Generally ok. Just needed a simple place to stay, away from downtown hk.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - VastaanottoSilka Far East Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - Palvelut


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B02