Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Vastaanotto Silka Far East Hotel Hong Kong - Business Center Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Ravintola Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula
Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silka Far East Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Hotellihuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Kokoushuone Silka Far East Hotel Hong Kong - Aula
Alue: Tsuen Wan Huoneiden lukumäärä: 240
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
3581 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,0
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (3581)
Järjestä:
Ossi S. Pariskunta Finland, 11. marraskuuta 2013
Naimisiin Hong Kongissa

aikainen check in onnistui.. erittäin ystävällinen henkilökunta.. henkilökunta huomioi häämme pienillä yllätyksillä.. :)
8
Olimme erittäin tyytyväisiä Hotellin palveluun joka osalta.. tulemme varmasti uudestaan.. :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Tapani H. Yksin matkustava Finland, 30. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli mutta kaukana keskustasta

Business / Stop Over -hotelli
7,7
dorsett far east hotellin sijainnilla tsuen wanin kaupunginosassa on sekä hyvät että huonot puolet. hyviin puoliin kuuluu se että lentokentälle on vain 20-25 minuutin matka taksilla. hong kongin keskustaan sen sijaan on yli 30 minuutin matka metrolla (+ 10 minuutin kävely metroasemalle). hotellihuoneet ovat pienet mutta siistit ja hyvin varustellut. henkilökunta on ystävällistä ja läheisyydessä hyvät ostosmahdollisuudet. sijaintinsa vuoksi hotelli ei kuitenkaan ole sovelias varsinaiseen nähtävyyksien bongaamiseen vaan enemmänkin liikematkustamiseen tai shoppailuun.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 18. maaliskuuta 2011
Ihastuttava hotelli ja ystävällinen palvelu

Sopii kaikentyyppisille matkailijolle jotka eivät pidä ruuhkista.
7
osassa huoneita ei ollut jääkaappeja mikä oli suuri puute. aulassa oli iso taulutelevisio ja ccn uutiskanava joka oli aina päällä tästä plussaa. uima-altaalla ei ollut paljon ihmisiä ja vesi oli kirkasta. sai ottaa aurinkoa rauhassa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka Y. Yksin matkustava Finland, 25. helmikuuta 2011
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Hyvät sijainti. Metroasema lähellä. Sopii yksin matkustavalle joka haluaa rauhallisen yöpymispaikan
6,3
Taksit eivät välttämättä tunne hotellia joten kannattaa pitää kiinankielinen osoite mukana. Henkilökunta palveli hyvin eikä yöllä kuulunut meteliä. Soveltuu lyhytaikaiseen oleskeluun koska huoneet ovat pieniä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ka Y. Pariskunta China, 26. heinäkuuta 2015
Room furnitures are dilapidated

convenient, fast, convenient
5,7
the room offered is much smaller than i reserved on the net and is two separate beds instead of one large. The lightning is a bit dim and the furniture is dilapidated , the air con is nosy. For the light switches installed above the front of the bed, it is really annoying becasuse it can be easily turned on/off when i lean on the pillow. Also the two lamps attached on the wall also slight above the front of the bed are complete nuisance. When u yawn and stretch your body , you must hit the lamp.
Ilmoita tästä arvioinnista
Joanna M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 21. heinäkuuta 2015
unpleasant stay
3,3
front desk officers not nice, you know that they are talking about you. they laugh at you as if you're not there.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ying L. Yksin matkustava Hong Kong, 19. heinäkuuta 2015
Worst experience ever.

location
2,7
We have requested for one DOUBLE-BED in the booking section. And upon check-in, the staff told us "yes, your room is equipped with a double-bed". We were disappointed to find out it was actually two twin beds pushed together. We requested to change the room, and of course, the staff told us all other rooms are full-booked. The room is tiny and filthy. The bed sheets were not properly cleaned and smells. I would not recommend this hotel to anyone who would like a comfy stay. Cheaper and better options are everywhere. Plus you will have expects your roommates to be loud, noisy, non disciplined.
Ilmoita tästä arvioinnista
Derek H. Yksin matkustava Canada, 8. heinäkuuta 2015
Improvement

Location is the only thing I like about the hotel
6,7
1) I know most people now have smart phones and use applications like whatsapp and wechat to communicate, but I do need to make a few phone calls some time and there is no reception in my room 1701. My friend couldn't reach me because my cell phone doesn't work in my room. 2) When I checked out, the front desk called the house keeping lady to make sure I didn't consume anything from the fridge in my room. However, it took the house cleaning lady almost ten minutes to confirm there is no charge in my room, I personally think the process took too long.
Ilmoita tästä arvioinnista
Robert T. Pariskunta United Kingdom, 7. heinäkuuta 2015
location for airport, out of the central area

location, price
7,7
This is a hotel out of the main central area of Hong Kong, so not many westerners staying around these parts. We stayed here as its closer to the airport. Hotel rooms are small but cosy, and view from our room was really nice. Breakfast was ok, obviously mostly Chinese food but they had cereals and some basic western food. Price is fair for what you get. Close to metro, so other areas are easily accessible.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tak M. Yksin matkustava Canada, 29. kesäkuuta 2015
room too more

no.
5
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - VastaanottoSilka Far East Hotel Hong Kong - Business CenterSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - RavintolaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - AulaSilka Far East Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - HotellihuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KylpyhuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - KokoushuoneSilka Far East Hotel Hong Kong - Palvelut


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C04