Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Silver Resortel Phuket - Ranta Silver Resortel Phuket - Ranta Silver Resortel Phuket - Ranta Silver Resortel Phuket - Ranta Silver Resortel Phuket - Vastaanotto Silver Resortel Phuket - Hotellin sisätilat Silver Resortel Phuket - Vastaanotto Silver Resortel Phuket - Hotellin sisätilat Silver Resortel Phuket - Ravintola Silver Resortel Phuket - Ravintola Silver Resortel Phuket - Ravintola Silver Resortel Phuket - Ravintola Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone
Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone Silver Resortel Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 33
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 1593 arviota

Rahanarvoinen
8,0
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (1593)
Järjestä:
Harri S. Yksin matkustava Finland, 7. tammikuuta 2013
surkea varustelu taso tulipalon tullessa

sijainti
3,3
toisena yönä hotellissa oli viiden jälkeen aamuyöllä tulipalo ja ei ollut mitään palohälyttimiä, eikä hätäpoistumis teitä. toinen turisti herätti viime hetkellä kun hotelli käytävä oli täynnä savua ja pelastauduin täpärästi. ei koskaan enään tähän hotelliin.
Anja M. Yksin matkustava Finland, 11. helmikuuta 2012
Perushotelli hyvällä paikalla

Hotellissa on maukas aamiainen ja ilmainen internet.
6,3
Hotelli on perustasoa ja henkilökunnan ystävällisyydessä oli suuriakin vaihteluja. Hotelli sopii nukkumiseen ja aamiaisen nauttimiseen, muita aktiviteetteja, kuten uima-allasta hotellissa ei ole. Näkymäni oli myöskin parin metrin päässä vastapäätä olevat muiden huoneistojen ikkunat, joten verhoja joutui pitämään yleensä aina kiinni. Hotelli tuntui kuitenkin turvalliselta, joten pelkoa tavaroiden häipymisestä ei juurikaan ollut. Hotellille tultaessa taksi joutuu tekemään melko pitkän lenkin yksisuuntaisten katujen takia ja tämän takia jäinkin matkasta usein kesken ja kävelin loppumatkan. Kauppoja ja ravintoloita on heti ulosastuttaessa.
Petri J. Ryhmät Finland, 15. joulukuuta 2010
Ystävällinen palvelu

Hotelillila hyvä sijainti, lyhyet etäisyydet rannalle ja ostoskeskuksiin. Myöskään melua ei ollut havaittivissa kadulta.
7,7
Silver Resortel on hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta. Huoneet ovat riittävän tilavat sekä palvelu on hyvälaatuista. Majoituin itse kahdessa eri huoneessa ja kummastakaan ei ollut minkäänlaista näkymää ulospäin, vain viereisen hotellin seinä. Sijainti nostaa arvosanaa huomattavasti, sillä ei tullut hirveästi aikaa sisätiloissa vietettyä. Suosittelen, jos etsii suhteellisen edullista ja sijainniltaan erinomaista majoitusta.
Niklas H. Ryhmät Finland, 16. toukokuuta 2010
Silver

-Hyvä internetyhteys -Hyvä sijainti -Siistit ja tilavat huoneet
7,3
Hotellia voin suositella hyvillä mielin sen sijainnin ja hotellihuoneiden perusteella. Jos tarvitset nopeaa, ilmaista ja luovettavaa internetyhteyttä niin Silver resort on hyvä hotelli. Kaikki palvelut löytyvät hotellin läheisyydestä ja rannalle on lyhyt matka. Televisiokanavia riittää joka lähtöön jos haluaa televisiota katsella. WC on myös hyvä ja siisti. Henkilökunta ei ole ystävällisimmästä päästä, mutta eivät ne töykeitäkään ole. käytävästä kuuluu äänet selvästi huoneeseen, mutta samaan ongelmaan olen muissakin thaimaan hotelleissa törmännyt.
Yöelämävinkki: Seduction yökerho on hyvä paikka jos tanssijalka vipattaa ja etsii kunnon menomestaa.
Jeffrey H. Pariskunta United States of America, 11. heinäkuuta 2014
great place to stay and close to everything

Nice new rooms, elevator, fast internet, clean
9,7
The room I am staying in is basically brand new and shows signs of a recent renovation as does much of the hotel. We have a first floor room facing the front of the hotel. truthfully a higher floor would have been more suitable for a better view but I didn't think of asking for a higher floor. The room is very spacious with a large bed - I think it is two queen or double beds pushed together but either way it is great. Also has a wardrobe, desk, table, and luggage holder. Other in-room amenities are a bolted in safe, nice flat screen, Asian type air conditioner , water heater machine, and hangers. Plenty of plugs for your electronics. Our room has a balcony, large bathroom with tub, and a fridge. All work just fine and look new. Room comes with two free bottles of drinking water and some shampoo, soap,tissues. The hotel staff are friendly and when I come in they give me the key. When I asked for an extra pillow the guy brought it about 5 minutes later. Location is close to the beach and in just the right spot to walk to the shopping mall, bar street, any of the restaurants in town, and of course the beach. Motorcycle parking is available on the side of the hotel. There is a travel agency right in front of the hotel and they sold us a day trip to Racha Island and boat tickets to Phi Phi Island. They sell tickets to whatever you want to do here. TIP - bargain with them. My girlfriend got them to reduce the price of the tickets to Racha Island from 1000b to 800bhat. I can say this hotel is inexpensive and well worth the price. $25 a night is a great price and I would stay here again if I ever come to Patong Beach in the future. If you want to rent a motorbike or a car the hotel can help you or you can walk around and find others to try to comparison shop. My satisfaction with the hotel and staff is very high and I would recommend to anyone wanted a great place to stay in Patong Beach.
Mancharanjit S. Ryhmät Malaysia, 24. kesäkuuta 2014
wonderfull stay

location / rooms / cleanliness
8
perfect stay for 6 of us who travel there for our holidays. good location, near shopping areas and beach, easy access to airport.
Say K. Ryhmät Malaysia, 23. kesäkuuta 2014
satisfied

affordable, close to tourist attraction, friendly staff
8
pleasant
Tang C. Ryhmät Singapore, 18. kesäkuuta 2014
Staff able to communicate well In English.

The tour guide Tom is good. They can accommodate what you want. The beach towel is at the counter. Will go back again
8,3
Good experience as it's near to the beach. Shopping, night life and others also walkable distance
Mohd N. Pariskunta Malaysia, 14. kesäkuuta 2014
Good location,near to patong beach

1. Near to patong beach
7,7
Robert S. Yksin matkustava United States of America, 13. kesäkuuta 2014
Nice and Simple

Great location, good internet, friendly staff
7,3
Nice stay. Simple clean room. No pool or gym. Good staff. Great location. Was overcharged for water though. I thought the plastic bottled water was free. Nope, the glass bottled water was free. Wish I had known ahead of time because the plastic bottled water was expensive.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - RantaSilver Resortel Phuket - RantaSilver Resortel Phuket - RantaSilver Resortel Phuket - RantaSilver Resortel Phuket - VastaanottoSilver Resortel Phuket - Hotellin sisätilatSilver Resortel Phuket - VastaanottoSilver Resortel Phuket - Hotellin sisätilatSilver Resortel Phuket - RavintolaSilver Resortel Phuket - RavintolaSilver Resortel Phuket - RavintolaSilver Resortel Phuket - RavintolaSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - HotellihuoneSilver Resortel Phuket - PalvelutSilver Resortel Phuket - KylpyhuoneSilver Resortel Phuket - KylpyhuoneSilver Resortel Phuket - Palvelut


AS-AGWEB-3C06