tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Lantau saari, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kylpylä Silvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allas Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kuntosali Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kokoushuone Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kylpylä Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kylpylä Silvermine Beach Resort Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Silvermine Beach Resort Hong Kong - Parveke/Terassi Silvermine Beach Resort Hong Kong - Ravintola Silvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allas Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kylpylä Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellihuone Silvermine Beach Resort Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Ympäristö Silvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allas Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pubi/Aula Silvermine Beach Resort Hong Kong - Vastaanotto Silvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allas Silvermine Beach Resort Hong Kong - Ravintola Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kylpyhuone Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kylpyhuone Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Silvermine Beach Resort Hong Kong - Parveke/Terassi
Alue: Lantau saari Huoneiden lukumäärä: 128

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 1653 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
7,7
Henkilökunta
7,1
Hotellin kunto/siisteys
6,8
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (1653)
Järjestä:
Stefan K. Pariskunta Finland, 20. tammikuuta 2013
hyvä sijainti ihanan ja edullisen laivamatkan pääs

omatoimimatkailija joka tottunut liikkumaan ja järjestämään asiansa itse
7
Hotelli kauniissa lahdelmassa lyhyen(n.30 min.)laivamatkan päässä kaupungin pilvenpiirtäjien juurelta. Rauhallinen sijainti. Hotellihuone oli siisti,melkolailla perustasoa. Ruoka aika edullista,mutta meikäläisten makuun mautonta. Aamiaisbuffetissa monenlaista syötävää,ehkä kuitenkin enemmän itä-aasian ruokiin tottuneille. Henkilökunta täkälaiseen tapaan ystävällistä ja työote "rentoa". Hotellin edessä terassit ja hiekkaranta jossa mukava uida ja oleskella,kun vuodenaika sopiva.
Jouni K. Yksin matkustava Finland, 2. joulukuuta 2011
Nuhjuinen

Ystävällinen palvelu, sauna
4,3
Rauhallinen paikka, ystävällinen palvelu. Aamiainen kehno, uima-allas suljettu. Ranta vieressä. Käytävän ja rappusten likaiset kokolattiamatot pisti silmään.
Jenna J. Pariskunta Finland, 12. helmikuuta 2011
ok hotelli, lantaun saarella

Matkailija, joka ei halua yöpyä Hongonkin kaupungin vilinässä
5,7
Yövyimme yhden yön hotellissa kentojen välillä. Ajattelimme, että hotelli on lähempänä lentokenttää kuin ns. hong koogin keskustan hotellit. Lentokentältä hotellille kulkeminen osoittautui kuitenkin hankalaksi (suora bussiyhteys kulkee vain muutaman kerran päivässä) ja päädyimme käyttämään taksia. Keskutaan kulkeminen olisi ollut helpompaa hyvillä juna- ja metro yhteyksillä. Hotelli oli vähän ränsisitynyt ja ummehtunut. Kesällä sijaitsi olisi ollut hankalista kulkuyhteyksistä huolimatta hieno. HOtellin ymppäristössä hienot ja jylhät maastot ja hiekkaranta. ALueelta on myös lauttayhteyskeskustaan.
Reetta N. Pariskunta Finland, 25. joulukuuta 2010
Hyva hotelli ja ystavallinen palvelu

Lauttasatama kavelymatkan paassa, rauhallinen sijainti, loytyy helposti
7,7
Hotellille oli helppo loytaa lentokentalta (hotellille on suora bussiyhteys, ja myos busseja vaihtamalla paasee perille, jos suoran yhteyden aikataulut eivat itselle sovi). Hotellilta on n. 10min kavelymatka lauttasatamaan, josta paasee edelleen keskustan puolelle. Lantaun saarella on helppo liikkua busseilla ja yhteydet ovat hyvat. Bussiasema on lauttasataman vieressa, joten sekin on lahella. Hotelli on perussiisti vaikka vahan vanhanaikaisen nakoinen. Henkilokunta on ystavallista ja avuliasta. Hotellin aamiainen on myos hyva.
Kristal K. Yksin matkustava Finland, 16. tammikuuta 2010
Hotelli arvio

Ihana sijainti, kaunis näköala sekä ystävällinen henkilökunta :)
7,7
Olisin toivomut että aamiainen olisi alkanut jo 6.30 .. Aikaisille lennoille lähtijät eivät muuten ehdi aamiaisesta juurikaan nauttimaan,
Hotelliin liittyvä vinkki: Kaunis ranta + auringonnousu :)
Marjaana H. Ryhmät Finland, 6. kesäkuuta 2009
rento rantahotelli

-todella auttavainen ja ystävällinen henkilökunta -loistava sijainti meren rannalla -hyvät yhteydet muualle Hong Kongiin lautalla ja bussilla Erinomainen hinta-laatusuhde
9
Saimme todella kivan huoneen merinäkymin- kannattaa maksaa muutamana hintaero. Hotellin vastaanoton ja ravintolan henklilökunta oli todella aurinkoinen ja huomaavainen. Meri oli vain muutamien kymmenien metrien päässä hotellista: Siisti, kunnon pitkä ranta. Etäämmälle oli laitettu haiverkot suojaksi sekä rannalla päivysti useita hengenpelastajia uimareiden tuvallisuutta. Hotellilla oli myös oma siisti uima-allas, jos ei halua uida meressä. Suosittelen hotellia ihan kaikille, se sopii myös lapsiperheille. Lähellä, samalla Lantaun saarella sijaitsevat myös Big Buddhan patsas ja Hong Kongin Disney World. Hong Kong on enemmänkin edustettuna kaupunkilomakohteena, mutta mikäpä sen rennompaa,kuin päättää esim. tiiviit ostospäivät auringossa merenrannalla luonnonhelmassa, ennen lentoa kotiin. Kannattaa yöpyä useampikin päivä: hotellin vieressä on pyörävuokraamoita ja Lantaun saarelta löytyy paljon luontopolkuja ja nähätvyyksiä. Silvermine Beach hotellin hinta-laatusuhde on kohdallaan, suosittelen lämpimästi. Marjaana H Finland
Ravintolavinkki: Paikallinen Roma- ravintola, oli hieno kokemus! Edullisesti maukas 3 aterian meny kävelymatkan päässä lauttasataman tuntumassa, suosittelen !
Jason P. Perhe pienten lasten kanssa Canada, 12. lokakuuta 2014
Overpriced, inconvenient, extra costs

view from restaurant, quiet, pool
5,7
Overall, our stay was ok, not great. The mediocre experience started when we had to wait 1 hour to get a blue taxi from the airport to the resort. This is the only option to get there. There aren't enough blue taxis servicing the island, the cab driver told us. The resort itself is grossly outdated, from the 80s and well-used. Everything's basic except the price; we felt ripped off. We chose this resort as a middle point to Disney but now I realize we should've chosen a hotel to the East of Disney. The hotel staff were ok but not very friendly. We went to the pool which was ok, but we had to go to the pool attendant to ask for towels and then ask for a cushion for the lounge chair. Right after we got these things, she put a sign up saying there's no lifeguard on duty and we'll be swimming at our own risk, and she walked away. 30 minutes later, she returned. She didn't seem interested in her job. When we tried to have dinner, they said we couldn't order off the menu: they only had a BBQ buffet every Saturday for 50 USD each person. Our kids were very hungry and tired, but they wouldn't budge. No room service either until after 10pm. We had to wander the back streets looking for food. The place felt deserted. Breakfast was included for 2 adults only so they wanted to charge us for our 2 daughters (5 and 7); we negotiated to pay for one (10 USD). Again, our daughters together don't eat 10 USD worth of food. The food supplied was low quality, like a cheap, budget guesthouse. Half of the chaffing dishes were empty (not used) and the others had basic, bland food. Coffee was dispensed from a machine, not brewed fresh. Lastly, WiFi was not free. We'd have to pay 13 USD for a day if we wanted to use WiFi. Incredible! We paid 165 USD for one night, off season and they still want to charge for WiFi. We will not return to this hotel.
Cornelio D. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 11. lokakuuta 2014
Best Experience of a City Getaway

Sunrise near the Beach resort, Accessible to Market, Cozy and enjoyable Healthy moment
8
Tessa W. Yksin matkustava United States of America, 10. lokakuuta 2014
Not worth the money

Close to the beach
4
It's says it's a resort but it's a hotel at best. It's close to the beach, which is nice but unfortunately this beach is polluted. I saw a few dead fish and garbage floating in the water. The hotel itself is run down. Don't expect your room to be cleaned during the day. They say free wifi, it's not. They charged 100 HKD to use their wifi for a day. It's not easy to get to from the airport, so I wouldn't choose this place for a quick trip. With the exception of a few people, most of the staff were not very friendly. The only good thing was that I requested an early check-in and they had a room ready for me when I arrived. This place would be ok if they didn't charge so much. If they want to actually be a resort they really need to change the way they do things.
Francesco M. Liikematkailija Italy, 7. lokakuuta 2014
its ok

location
6,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - KylpyläSilvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allasSilvermine Beach Resort Hong Kong - KuntosaliSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilvermine Beach Resort Hong Kong - KokoushuoneSilvermine Beach Resort Hong Kong - KylpyläSilvermine Beach Resort Hong Kong - KylpyläSilvermine Beach Resort Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetSilvermine Beach Resort Hong Kong - Parveke/TerassiSilvermine Beach Resort Hong Kong - RavintolaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allasSilvermine Beach Resort Hong Kong - KylpyläSilvermine Beach Resort Hong Kong - HotellihuoneSilvermine Beach Resort Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetSilvermine Beach Resort Hong Kong - YmpäristöSilvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allasSilvermine Beach Resort Hong Kong - Pubi/AulaSilvermine Beach Resort Hong Kong - VastaanottoSilvermine Beach Resort Hong Kong - Uima-allasSilvermine Beach Resort Hong Kong - RavintolaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilvermine Beach Resort Hong Kong - KylpyhuoneSilvermine Beach Resort Hong Kong - KylpyhuoneSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSilvermine Beach Resort Hong Kong - Parveke/TerassiSilvermine Beach Resort Hong Kong - KuntosaliSilvermine Beach Resort Hong Kong - PihaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Ravintola


AS-AGWEB-3C03