tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong keskusta / Sheung Wan alue, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sohotel Hong Kong - Sisäänkäynti Sohotel Hong Kong - Sisäänkäynti Sohotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Sohotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Sohotel Hong Kong - Sisäänkäynti Sohotel Hong Kong - Aula Sohotel Hong Kong - Aula Sohotel Hong Kong - Vastaanotto Sohotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Sohotel Hong Kong - Vastaanotto Sohotel Hong Kong - Palvelut Sohotel Hong Kong - Palvelut Sohotel Hong Kong - Palvelut Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone
Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Hotellihuone Sohotel Hong Kong - Kylpyhuone
Alue: Hong Kong keskusta / Sheung Wan alue Huoneiden lukumäärä: 37
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 895 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (895)
Järjestä:
Paulus P. Liikematkailija Finland, 29. marraskuuta 2013
Yksi yö viikon reissulla...

edullinen hinta, siiti ja toimiva kokonaisuus
7,7
Lan H. Pariskunta Singapore, 20. syyskuuta 2014
Room too small for two pax

Location still ok
5,3
Room too small for 2 pax but location still ok
Hui D. Liikematkailija Hong Kong, 16. syyskuuta 2014
small room

no no no
5,3
no good
Frederico D. Pariskunta Macau, 7. syyskuuta 2014
Nice and neat

location , service , hygene
8,3
great location and friendly staffs
Rahmat A. Pariskunta Singapore, 31. elokuuta 2014
Good location near to ferry terminal.

Basic small size,good location,friendly and helpful staff.
7,7
Pleasant stay,breakfast served in the room. Easy to go around. MTR and bus stop were near by.
Yan Y. Perhe isojen lasten kanssa New Zealand, 24. elokuuta 2014
Small with black colour's hotel

Convenient location, food around, close to ferry
6
I book a suit room with breakfast. The room don't look like suit's wth a bit noise. I am not going to come back for stay again. Anyway beside these I was ok for our stay
Leong C. Liikematkailija Malaysia, 13. elokuuta 2014
not so good
2,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Jonathan D. Pariskunta Philippines, 10. elokuuta 2014
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable
Mei C. Pariskunta Malaysia, 7. elokuuta 2014
small room, good customer service

good location- walking distance to LKF
4
Maria D. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 6. elokuuta 2014
Review SOHOTEL

Cleanliness, Comfort and Class
7,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - SisäänkäyntiSohotel Hong Kong - SisäänkäyntiSohotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliSohotel Hong Kong - Hotellin sisätilatSohotel Hong Kong - SisäänkäyntiSohotel Hong Kong - AulaSohotel Hong Kong - AulaSohotel Hong Kong - VastaanottoSohotel Hong Kong - Hotellin sisätilatSohotel Hong Kong - VastaanottoSohotel Hong Kong - PalvelutSohotel Hong Kong - PalvelutSohotel Hong Kong - PalvelutSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - HotellihuoneSohotel Hong Kong - Kylpyhuone

Asiakasarvioita - Sohotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A05