tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sotogrande Hotel & Resort

Angasil Rd., Mactanin saari, Cebu, Filippiinit 6015 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Ravintola Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Aula Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin sisätilat Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin sisätilat Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone
Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Ravintola Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Kylpyhuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone
Alue: Mactanin saari Huoneiden lukumäärä: 77
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 565 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
6,1
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (565)
Järjestä:
Timo K. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. lokakuuta 2013
Ystävällinen henkilökunta ja mukavat uima-altaat

Henkilökunta, altaat ja ranta
7,3
Mukavaa lomailua pienessä hotellissa. Hotellihuoneet ovat hieman kulahtaneita, mutta ihan siistit. Henkilökunnan ystävällisyys teki vaikutuksen ja joidenkin arvioijien kommentit ryöhkeistä korealaisista olivat huhupuhetta. Aamupalabuffet oli runsas, joskin vaihtelua oli vähän eri aamujen välillä, mutta maha tuli täyteen mukavasti. Hotelli on oikeastaan kolmen hotellin keskus (la mirada, sotogrande, casa mar). Uima-altaat ovat erittäin mukavat ja rantakin pidettiin hyvin puhtaana meriheinästä ja se on hyvin suojaisa kahden aallonmurtajan ansiosta. Pieni miinus hotellihuoneesta siitä, että parvekkeen ovessa on aukko, jonka ilmavirta paukuttaa huoneen ovea yöllä häiritsevästi. Tämäkin korjaantui pitämällä paria kolikkoa kiilamassa ovea karmiin.
Jonne M. Ryhmät Finland, 30. lokakuuta 2012
Hieno ensivaikutelma, huono sijainti mikäli kaipaa

yleisten tilojen siisteys
5,3
alkuun hotelli vaikutti aiva luxukselta. Loppujen lopuksi kokemukset jäivät melko negatiivisiksi. Outoja hotellisääntöjä. Jatkuvasti tuntui, että joku valvoo tekemisiäsi. ravintolasta oli jatkuvasti joku ainesosa lopussa, joten ei saanut mitä halusi. Muutenkin melko kalliit hinnat. lähistöllä ei ole juuri mitään palveluita.
Ong Y. Pariskunta Singapore, 23. syyskuuta 2014
Not recommanded hotel

Sotogrande Hotel & Resort
2,7
Rica V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 11. syyskuuta 2014
So so

Pool is nice
6
It's okay. Nothing special.
Ma R. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 10. syyskuuta 2014
Clean hotel

Simple, clean and nice staffs
7
We just stayed overnight, haven't used the pool, the room is ok, food for breakfast were ok but we ate late already because there are lots of guests and the breakfast venue is really small, we need to wait for other to finish before we had ours.
Mernalyn M. Pariskunta Canada, 2. syyskuuta 2014
just okay

friendly staff, very quite and safe
6
Just alright we dont like there bathroom at all and they give us a bad towels with big holes transporation is not good at all.
Hydie S. Perhe isojen lasten kanssa Canada, 2. syyskuuta 2014
Not a convenient Hotel.

The beach, the pool, gym.
4,3
The hotel is very inconvenient, not a good hotel for a family with teenagers. Very far from shopping areas. Transportation is not convenient, when you need a taxi the front desk will call the taxi and you will pay extra 50.00 pesos for calling them out. Staff very relax, some of them watching TV on their working hours. No ice maker in the building, for the price they should have one in each floor. Food very expensive, no other place to eat but only in their cafe and the restaurant by the swimming close to the beach area. They should have a free shuttle for their guest to and from the airport, like other hotels. Overall our stay is okey since it was our last 3 days in the philippines, we need to chill, relax before our long flight back to Canada. This hotel is good for people who would like to relax and do nothing.
Maria L. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 5. elokuuta 2014
Sotogrande is OK

Early bird promo, Suite Room, Receptionist Jade
8,3
Reception - It was simple and nothing much going around which is OK with me. Receptionist Jade was very accomodating and we liked her very much. Restaurant - Simple as well. Room service is very good by the way. Food serving was good for 2-3 person. Rooms - Deluxe room is very nice. We didn't expect it given the price, but we realized we availed the Early bird promo. Also, the Suite room was very nice and we were happy we get to stay there. Location - Far from the main road and we have no choice but to have the reception call the cab for us for us to be able to roam around.
Samantha C. Pariskunta Philippines, 4. elokuuta 2014
Great accomodation and affordable Hotel

Hotel staff are very kind friendly & accomodating. Our room was clean esp the bathroom and breakfast is also good. Near Shang too if you are joining IM race. ;)
8,7
We stayed at Sotogrande Resort during Ironman weekend. We picked this hotel coz i know it is near ShangriLa (according to the map) but if the side gate of Shang is close, you have to go around and go to the main gate of Shang. Our concern in this hotel is that the location is a little bit far from the main street so you have to call the frontdesk for a cab. Sometimes cab arrive fast But if the hotel is fullybooked you have to wait a lil bit longer. Overall Staff Room Breakfast are all great. Btw, Improve Wifi connection in the room. ;)
Francis J. Ryhmät Philippines, 4. elokuuta 2014
Race Central

Big rooms, reasonable price, near IM 70.3 event
7,3
Bea

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sotogrande Hotel & Resort CebuSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - RavintolaSotogrande Hotel & Resort Cebu - AulaSotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin sisätilatSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin sisätilatSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - RavintolaSotogrande Hotel & Resort Cebu - KylpyhuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - AulaSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - SviittiSotogrande Hotel & Resort Cebu - PohjapiirroksetSotogrande Hotel & Resort Cebu - KuntosaliSotogrande Hotel & Resort Cebu - Kuntosali


AS-AGWEB-3B04