tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sotogrande Hotel & Resort

Angasil Rd., Mactanin saari, Cebu, Filippiinit 6015 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Ravintola Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Aula Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Näkymä Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin ulkopuoli Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin ulkopuoli Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allas Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Kahvila/Kahvila Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Ravintola Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone
Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone
Alue: Mactanin saari Huoneiden lukumäärä: 77
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 654 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
6,1
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (654)
Järjestä:
Timo K. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. lokakuuta 2013
Ystävällinen henkilökunta ja mukavat uima-altaat

Henkilökunta, altaat ja ranta
7,3
Mukavaa lomailua pienessä hotellissa. Hotellihuoneet ovat hieman kulahtaneita, mutta ihan siistit. Henkilökunnan ystävällisyys teki vaikutuksen ja joidenkin arvioijien kommentit ryöhkeistä korealaisista olivat huhupuhetta. Aamupalabuffet oli runsas, joskin vaihtelua oli vähän eri aamujen välillä, mutta maha tuli täyteen mukavasti. Hotelli on oikeastaan kolmen hotellin keskus (la mirada, sotogrande, casa mar). Uima-altaat ovat erittäin mukavat ja rantakin pidettiin hyvin puhtaana meriheinästä ja se on hyvin suojaisa kahden aallonmurtajan ansiosta. Pieni miinus hotellihuoneesta siitä, että parvekkeen ovessa on aukko, jonka ilmavirta paukuttaa huoneen ovea yöllä häiritsevästi. Tämäkin korjaantui pitämällä paria kolikkoa kiilamassa ovea karmiin.
Jonne M. Ryhmät Finland, 30. lokakuuta 2012
Hieno ensivaikutelma, huono sijainti mikäli kaipaa

yleisten tilojen siisteys
5,3
alkuun hotelli vaikutti aiva luxukselta. Loppujen lopuksi kokemukset jäivät melko negatiivisiksi. Outoja hotellisääntöjä. Jatkuvasti tuntui, että joku valvoo tekemisiäsi. ravintolasta oli jatkuvasti joku ainesosa lopussa, joten ei saanut mitä halusi. Muutenkin melko kalliit hinnat. lähistöllä ei ole juuri mitään palveluita.
Elizabeth A. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 4. huhtikuuta 2015
good value for your money

clean, good beach view,inexpensive
8,3
pleasant stay
Yoannah T. Yksin matkustava China, 27. maaliskuuta 2015
Very Nice and Relaxing

Fantastic bed; tasty food and Friendly staff
9,7
Comfortable room and clean beach and pools
Venice A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 27. maaliskuuta 2015
Great stay at Sotogrande

room, swimming pool and food
9,7
It was indeed a relaxing stay at this hotel, a second-to-none experience. We enjoyed the awimming pool, it is safe for kids! The food was great. Staff are also friendly. The room was clean and very comfortable . Surely, I'll come back to this hotel. It's a perfect place for perfect vacation.
Gavin J. Pariskunta Russia, 27. maaliskuuta 2015
Satisfying

Food, accommodation, atmosphere
9,3
This place is a perfect place to unwind as it is far away from the noisy city. I especially liked their food and the beach was so nice. Overall satisfying.
Jesus M. Ryhmät Philippines, 27. maaliskuuta 2015
Great Stay

Huge Rooms, Widest Seaview, Great Value
9,3
It was great. We will come back and recommend this to our friends.
Sao T. Yksin matkustava Macau, 18. maaliskuuta 2015
A complete lie - Never return
2
I already sent an email to customer center requesting to be C/O after 1st night. Hotel called us but no sincerity & nothing was done. We didnt want to ruin our mode for vacation so we just stayed outside whole day for 4 days & only went back to the hotel to sleep. So glad we changed to other hotel at our last night.
Steven N. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 16. maaliskuuta 2015
Steven

View .pool and the staff
7,7
We stayed there twice and enjoyed it both times .
Lauren G. Pariskunta Australia, 9. maaliskuuta 2015
This is not a resort, this is a terrible hotel
4
Sotogrande is not a resort. It is a barely-functioning hotel set in the wasteland of a failed housing development. There are no activities or amenities, the beach is poor, the staff are friendly but unhelpful. There is no shop to buy things. The tennis court is a ruin, the billiards room covered in dust. The food is poor, the room phones broken, in-room safe was completely removable (and we could not open it), and the balcony doors had no locks. Anything worth doing is a 20-60 minute taxi ride away, when they can actually get a taxi to come and collect you, which can often take more than 30 minutes. The transfer that we had arranged from the airport did not arrive. The best I can say is that the room was clean. It is not clear that the management know how to run a hotel. I would not stay here again unless I wanted inspiration for a tropical film.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sotogrande Hotel & Resort CebuSotogrande Hotel & Resort Cebu - RavintolaSotogrande Hotel & Resort Cebu - AulaSotogrande Hotel & Resort Cebu - NäkymäSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliSotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - Uima-allasSotogrande Hotel & Resort Cebu - Kahvila/KahvilaSotogrande Hotel & Resort Cebu - RavintolaSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - HotellihuoneSotogrande Hotel & Resort Cebu - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B05