tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach

542/1 Patak Road, Karon, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Sugar Palm Resort - Karon Beach
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilat Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoli Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Aula Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Uima-allas Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Leikkikenttä Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Leikkikenttä Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Palvelut Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Palvelut Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Kuntosali
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 146
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1574 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (1574)
Järjestä:
Esko N. Yksin matkustava Finland, 1. elokuuta 2010
Rahalle vastinetta

Sijainti erinomainen. Lähellä rantaa ja Karonin palveluja.
8,3
Hotellin sijainti erinomainen. Lähellä rantaa ja palveluita. Kauppa, thaihieronta, pesulapalvelut, skootterin vuokraus, useita ravintoloita, illanviettopaikkoja, ym. lähellä. Liikenteen melu ei häiritse huoneessa, koska hotelli sijaitsee tien päässä. Huoneeseeni ei sisältynyt parveketta, näköalat ikkunasta eivät olleet kehuttavat (toisen rakennuksen seinä). Hotellin ravintolapalveluja en käyttänyt, joten niitä en pysty arvioimaan. Huoneen vuokraan ei kuulunut aamiaista, mutta se ei minua haitannut, koska ympärillä oli lukuisia ravintoloita, joista sai haluamansa aamiaisen edullisesti. Uima-allasalue ihan ok.
Juha T. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2010
Sugar palm lomamatkahotellimme

Hotelli sijaitsee sopivalla etäisyydellä Karon beachin palveluita. Kuitenkin hotellialue on rauhallinen eikä liikenteen melu häiritse. Internetin käyttö on ilmaista ja se on hyvää palvelua. Allas on todella pitkä. siinä pystyy hyvin uimaan vaikkapa matkaa.
8,3
Hotelli on ulkoapäin melko tavanomainen, mutta huoneet ovat todella siistit ja henkilökunta avuliasta. Kiva lisäpalvelu on leffavuokrauspiste josta saa veloituksetta vuokrata elokuvia. Huoneissa on lisäksi dvd-soitin sitä varten. Kaikin puolin hotellista jäi miellyttävä vaikutelma. Saimme huoneen, jossa ei ollut varsinaista parveketta ja se hieman harmitti. Parvekkeella olisi ollut mukava istua iltaisin ja aamuisin. Voin suositella hotellia etenkin pariskunnille. Lapsille allasalue on ehkä hieman virikkeetön.
Mika A. Pariskunta Finland, 13. helmikuuta 2010
Perushyvä

Uusien huoneiden tyyli ihan hyvä
6,7
uudet huoneet olivat ihan hienot tyyliltään. Ongelmia oli WC:n viemäreiden kanssa, niitä auottiin henkilökunnan toimesta useaan otteeseen.
Sonja T. Pariskunta Finland, 5. toukokuuta 2009
Edullinen, mutta hyvä

Keskeinen sijainti, hinta-laatu -suhde erinomainen, ilmainen Internet
7,7
Sijaintina loistava, rauhallinen hotelli, joka sopii niin nuorille, lapsiperheille kuin iäkkäämmillekin. Ilmainen langaton internet -yhteys, sekä internetnurkkaus. Aamiainen ei kuulunut huoneen hintaan.
Georgia O. Pariskunta United Kingdom, 22. huhtikuuta 2015
Great stay for a great price

Location, Welcoming , Breakfast
8,7
After a tiring journey we arrived at the Sugar Marina Art at about 7.30 am they let us check in early. The beds were comfy, pool great, staff friendly, great Wifi and an amazing breakfast. It also had a good location on the quiet Karon beach near to the Beach and Restaurants with markets all around. Great stay for a good price
Vince W. Pariskunta Malaysia, 13. huhtikuuta 2015
comfortable ,good location and cheap

comfortable ,good location and cheap
9
comfortable ,good location and cheap
Louise S. Pariskunta United Kingdom, 12. huhtikuuta 2015
Lovely stay

Location, room and pool
8,7
Lovely location, very close to the beach and a range of bars and restaurants. The tour arranger was very helpful. The was large and up to s good standard, a few things weren't quite up to par; twin beds pushed together to make s double. The pool is lovely with partial shade.
Nga C. Yksin matkustava Hong Kong, 11. huhtikuuta 2015
Inflexible service and unprofessional staff

location, beach swimming pool
2,3
Since the very first day we booked the room with swimming pool access, the hotel refused our request through the Agoda customer service to upgrade it to Right, we arrived at the hotel at 1pm but then we were told to come back at 2pm which was the official time for check-in. Well when we came back at 2pm, we were the last amongst the crowd of customers to check in. Third, when we checked in our room, the room temperature was set at 27 degree Celsius but we approached the front desk three times and then three times three different technicians came. They tried to fix it but to our dismay it was not working. Three times we were told the temperature would be automatically be adjusted to the right temperature. However, after two hours, the room temperature was still at 28 degree Celsius. How could we stand such steamingly hot room? Then we requested to change our rooms but then they dishonestly refused as they claimed there were no rooms available. Then we logged on a hotel booking website, we found that there was one swimming pool access room available. How dishonest they were. After some negotiation, we checked in the swimming access room next door. Obviously, they were very dishonest.The next day, we went to the restaurant to have our breakfast. I told the manager on duty to pay when we checked out. When we were having breakfast, they approached us three to imply to us to pay for the breakfast. Finally, we had to yield to such pressure and settled the payment in cash.Therefore, the next day , when we had breakfast, we immediately paid for the breakfast.When we checked out, one staff said to us eventually. "Sorry for all the inconveniences!''You know what from the beginning, no one apologised to me until the very last moment in this hotel.
Ng M. Pariskunta Singapore, 4. huhtikuuta 2015
value for money accomondation

clean, converient, centre location
7,7
the stay was good with good, clean and comfort environment.
Yiu C. Yksin matkustava Hong Kong, 24. maaliskuuta 2015
Comfort stay for enjoying, it's valued

Comfort, clean, staff polite
8

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach PhuketSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - AulaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Uima-allasSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - LeikkikenttäSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - LeikkikenttäSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - KuntosaliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3A03