tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach

542/1 Patak Road, Karon, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Sugar Palm Resort - Karon Beach
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Sisäänkäynti Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoli Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Aula Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellihuone Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Ravintola Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Uima-allas Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoli Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Palvelut Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Palvelut Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Kuntosali Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Palvelut
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 146
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1395 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (1395)
Järjestä:
Esko N. Yksin matkustava Finland, 1. elokuuta 2010
Rahalle vastinetta

Sijainti erinomainen. Lähellä rantaa ja Karonin palveluja.
8,3
Hotellin sijainti erinomainen. Lähellä rantaa ja palveluita. Kauppa, thaihieronta, pesulapalvelut, skootterin vuokraus, useita ravintoloita, illanviettopaikkoja, ym. lähellä. Liikenteen melu ei häiritse huoneessa, koska hotelli sijaitsee tien päässä. Huoneeseeni ei sisältynyt parveketta, näköalat ikkunasta eivät olleet kehuttavat (toisen rakennuksen seinä). Hotellin ravintolapalveluja en käyttänyt, joten niitä en pysty arvioimaan. Huoneen vuokraan ei kuulunut aamiaista, mutta se ei minua haitannut, koska ympärillä oli lukuisia ravintoloita, joista sai haluamansa aamiaisen edullisesti. Uima-allasalue ihan ok.
Juha T. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2010
Sugar palm lomamatkahotellimme

Hotelli sijaitsee sopivalla etäisyydellä Karon beachin palveluita. Kuitenkin hotellialue on rauhallinen eikä liikenteen melu häiritse. Internetin käyttö on ilmaista ja se on hyvää palvelua. Allas on todella pitkä. siinä pystyy hyvin uimaan vaikkapa matkaa.
8,3
Hotelli on ulkoapäin melko tavanomainen, mutta huoneet ovat todella siistit ja henkilökunta avuliasta. Kiva lisäpalvelu on leffavuokrauspiste josta saa veloituksetta vuokrata elokuvia. Huoneissa on lisäksi dvd-soitin sitä varten. Kaikin puolin hotellista jäi miellyttävä vaikutelma. Saimme huoneen, jossa ei ollut varsinaista parveketta ja se hieman harmitti. Parvekkeella olisi ollut mukava istua iltaisin ja aamuisin. Voin suositella hotellia etenkin pariskunnille. Lapsille allasalue on ehkä hieman virikkeetön.
Mika A. Pariskunta Finland, 13. helmikuuta 2010
Perushyvä

Uusien huoneiden tyyli ihan hyvä
6,7
uudet huoneet olivat ihan hienot tyyliltään. Ongelmia oli WC:n viemäreiden kanssa, niitä auottiin henkilökunnan toimesta useaan otteeseen.
Sonja T. Pariskunta Finland, 5. toukokuuta 2009
Edullinen, mutta hyvä

Keskeinen sijainti, hinta-laatu -suhde erinomainen, ilmainen Internet
7,7
Sijaintina loistava, rauhallinen hotelli, joka sopii niin nuorille, lapsiperheille kuin iäkkäämmillekin. Ilmainen langaton internet -yhteys, sekä internetnurkkaus. Aamiainen ei kuulunut huoneen hintaan.
Lin Z. Yksin matkustava Singapore, 27. elokuuta 2014
Best of the best

Near to beach, quiet, ultra friendly staffs
10
Sugar marina is the best hotel I've ever stayed in Phuket. You can enjoy to the max in this resort even though you don't need to pay much. The room is large and equipped with iMac systems which is connected to the TV. The breakfast comes in a variety of foods. It is next to the pub street but you won't hear any noises here. An awesome resort you can't miss if you come to Karon.
Marc R. Perhe isojen lasten kanssa United Kingdom, 25. elokuuta 2014
Perfect place

Staff, location & rooms.
10
The staff allowed us to book on Agoda whist standing in reception, they even helped us pick the best room and deal. The location is perfect, close to the town and the beach, but also nice and quiet. Breakfast selection was great, really comfortable beds, great pool area. There is some building work at the moment, but it didn't disturb us in the delux rooms, maybe a bit of noise in the superior rooms though. Overall, delighted and would definitely return again; highly recommended.
Yen L. Pariskunta Singapore, 19. elokuuta 2014
Great Stay

Comfortable, Clean, Cheap!
8,7
As compared with other hotels, Sugar has offer a nice and comfortable environment at a rather low fee. We got a free upgrade of the room to pool access room at level 1 which we are able to jump into the pool straight from our balcony!~ The room was nicely decorated with rose petal as I had emailed them that its my honeymoon cum birthday celebration for my hubby. And on my hubby's birthday, we were surprised to see balloons and card in the room after we came back from our island hopping tour. thats a nice gesture. Breakfast is a good spread of buffet. Room is clean, minibar items are free to consume. Location wise is fantastic too, just walking distance away from the beach, and 10 mins walk down to Karon plaza.
Antonius N. Liikematkailija Indonesia, 4. elokuuta 2014
close to beach

close to beach, value for money, close to foods
8
close to beach, value for money, close to foods
Feriyanto F. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 2. elokuuta 2014
SUPERB

all of it
10
Sugar Marina Art is a HEAVEN!
Feriyanto F. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 2. elokuuta 2014
secret paradise hotel

everything
10
This is a really great hotel! i was staying with my family for 3 nights.. i booked the deluxe room with pool view for 2 rooms and 1 superior room.. when i arrive, the staff bring us an ice cream which is what we all need because phuket is always hot.. the more thing is that they give us a free upgraded room that can have a direct access to the pool from our room.. whoah greatttt!! the staff was really helpful and the breakfast was superb. although they are still renovating some room, but the location is great for vacation.. just 5 minutes walk to almighty Karon beach, and close to restaurant and nightlife.. my room was very big and you can eat all items on minibar for free.. i will go back here again..

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach PhuketSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SisäänkäyntiSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - AulaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - HotellihuoneSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RavintolaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Uima-allasSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - KuntosaliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PalvelutSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin ulkopuoliSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilatSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Hotellin sisätilat

Asiakasarvioita - Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach, Phuket

AS-AGWEB-3B01