Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem -alue, Hanoi, Vietnam

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1686 arviota

0 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1686)
Järjestä:
Christian G. Yksin matkustava Australia, 25. toukokuuta 2016
Clean and covenient but...
3,7
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Ilmoita tästä arvioinnista
Damien C. Yksin matkustava Canada, 22. toukokuuta 2016
Good
6
Will come back for sure
Ilmoita tästä arvioinnista
Viet P. Ryhmät Vietnam, 21. toukokuuta 2016
My review
5,7
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Ilmoita tästä arvioinnista
Bui N. Perhe isojen lasten kanssa Vietnam, 15. toukokuuta 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Ilmoita tästä arvioinnista
Bin Y. Pariskunta Vietnam, 3. toukokuuta 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Viet N. Yksin matkustava Vietnam, 3. toukokuuta 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Johanna K. Liikematkailija Namibia, 2. toukokuuta 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
Ilmoita tästä arvioinnista
Mandeep G. Perhe pienten lasten kanssa Vietnam, 29. huhtikuuta 2016
Satisfactory
4
Satisfactory
Ilmoita tästä arvioinnista
Yin S. Ryhmät Malaysia, 29. huhtikuuta 2016
Decent Place
3,7
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Ilmoita tästä arvioinnista
Bich N. Pariskunta Vietnam, 26. huhtikuuta 2016
Nice stay
5,3
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - KylpyhuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - SisäänkäyntiThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatThaison Palace Hotel Hanoi - VirkistysmahdollisuudetThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - KylpyhuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - Ruoka ja JuomatThaison Palace Hotel Hanoi - Ruoka ja JuomatThaison Palace Hotel Hanoi - Ruoka ja JuomatThaison Palace Hotel Hanoi - Ruoka ja JuomatThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - PalvelutThaison Palace Hotel Hanoi - PalvelutThaison Palace Hotel Hanoi - PalvelutThaison Palace Hotel Hanoi - RavintolaThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - HotellihuoneThaison Palace Hotel Hanoi - VirkistysmahdollisuudetThaison Palace Hotel Hanoi - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A06