Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Palvelut The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vastaanotto The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vastaanotto The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kuntosali The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ympäristö The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kokoushuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kokoushuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat
Alue: Legian Huoneiden lukumäärä: 300
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä
4886 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (4886)
Järjestä:
Marko F. Pariskunta Finland, 1. heinäkuuta 2014
Leppoisa pariskuntaloma Legianin sykkeessä.

Loistava henkilökunta, todella siisti hotelli ja sijaitsee Legianin keskeisellä paikalla.
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Miiariitta L. Pariskunta Finland, 31. tammikuuta 2013
Kompakti hotelli, loistavalla sijainnilla

Simppeli huone, siisti ja sijainti hyvällä paikalla
8,3
Erittäin siisti, hyvinpidetty ja mukava hotelli, hyvällä paikalla. Huone pienehkö ja siisti. Vessa ja suihku tilava. Aamupala runsas ja valikoimaa riitti. Allasosasto kohtalainen, 3 päivänä viikossa "allasbileet" jolloin paikalla DJ, joka soitti kohtalaisen kovalla musaa. Hotelliin tultaessa kävellään metallinpaljastimen läpi ja vartija tsekkasi repun. Henkilökunta asiantuntevaa. Discoveryyn, Mataharille etc. sekä rannalle kävelymatka. Myös Diskot lähellä, mutta riittävän kaukana -ettei huoneeseen todellakaan kuulu musan pauhu. Hotelliasukkaista suurin osa oli nuorta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Janne R. Ryhmät Finland, 15. joulukuuta 2012
Siisti hotelli

Suht moderni hotelli
7,3
Ihan suht ok hostelli sisämaassa päin. Huone oli siisti. makeaa vettä suihkussa, aina plussaa. Aamiainen aika perustasoa tämän luokan hotellille, eli ihan hyvää. Huoneet siistejä. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Wifi toimi hyvin.
Yöelämävinkki: Sky Garden kannattaa ainakin tsekata.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jonna P. Yksin matkustava Finland, 24. marraskuuta 2012
Hyvä hotelli, erinomaisella sijainnilla

Ihana katto uima-allas alue
7
Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kutan ravintoloista, yöelämästä ja ostoskaduista!
Ravintolavinkki: Suosittelen lämpimästi Balcony ravintolaa Benesari kadulla. Hyvää ruokaa ja leppoisa tunnelma :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Jonna P. Yksin matkustava Finland, 14. marraskuuta 2012
Erinomainen sijainti, mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mutta ei meluinen
7,7
Hotellin sijainti oli erinomainen, lyhyen kävelymatkan päässä Kutan ravintoloista, yöelämästä ja rannoista, mutta kuitenkin hiljaiset ja viihtyisät huoneet.
Ilmoita tästä arvioinnista
Noora E. Pariskunta Finland, 30. kesäkuuta 2012
Mahtava palvelu, siisteys ja aamupala.
10
Erinomainen sijainti, loistava aamupala, mukava allasalue joskin melko vähän tilaa, siistiä ja ystävällinen palvelu. Ei pahaa sanottavaa kyseisestä paikasta. Voisin suositella tätä hotellia kaikille jotka Balille matkustavat. Kaikki järjestelyt sujuivat hyvin. Alakerrassa mukava kahvila, ravintolat ja kaupat lähellä. Alakerrassa löytyy myös lukuisia pankkiautomaatteja. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Huoneet melko pieniä. Töpseleitä vähän.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara C. Ryhmät New Zealand, 30. elokuuta 2015
Hens weekend getaway

Friendly staff, Starbucks in the lobby, the roof top pool
8
Pleasant stay, pretty noisy place but expected with the location
Ilmoita tästä arvioinnista
Gaurav G. Pariskunta India, 29. elokuuta 2015
Happy customer ( highly recommend)

Staff, spa and HARI
10
Teri ma 101 for the hospitality and the service you offered and specially the reception staff and the spa staff.. This was one of the best holidays we had. We stayed there almost for a week and really really good.. Also a big thanks to the front staff reception (HARI). She really made us come back again to 101.. Me and my wife were really happy... Thanks Happy customer😃😃😃😃
Ilmoita tästä arvioinnista
Shane G. Yksin matkustava Australia, 29. elokuuta 2015
Hotel overbooked, given room in front of the DJ
3,3
I've stayed at the 101 a few times when passing through Kuta but will never do so again. When we arrived we were told the place was overbooked and our booking was not in the system. Admittedly I did not have my Agoda voucher with me as I'd booked it while traveling and had problems with my phone. After I got wifi and extracted the voucher the hotel finally agreed that I did have a booking but they did not have our rooms ready (we arrived at 4 p.m.). After a good hour or so we were given one room, but it was by the pool with pool party in full swing and speakers right by our door blasting some pretty ordinary music. Not what we wanted after a long journey. After another few hours the second room was available but not a twin bed room as booked. A throughly disappointing experience and I will not be back.
Ilmoita tästä arvioinnista
Laurie T. Ryhmät Australia, 29. elokuuta 2015
think again

Location
7,3
average at best
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PalvelutThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VastaanottoThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VastaanottoThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KuntosaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - YmpäristöThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KokoushuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KokoushuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kahvila/KahvilaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KylpyläThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas

Asiakasarvioita - The 101 Bali Legian Hotel, Bali

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01