tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Palvelut The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vastaanotto The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vastaanotto The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kuntosali The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ympäristö The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kokoushuone
Alue: Legian Huoneiden lukumäärä: 197
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 4568 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (4568)
Järjestä:
Marko F. Pariskunta Finland, 1. heinäkuuta 2014
Leppoisa pariskuntaloma Legianin sykkeessä.

Loistava henkilökunta, todella siisti hotelli ja sijaitsee Legianin keskeisellä paikalla.
9,7
Miiariitta L. Pariskunta Finland, 31. tammikuuta 2013
Kompakti hotelli, loistavalla sijainnilla

Simppeli huone, siisti ja sijainti hyvällä paikalla
8,3
Erittäin siisti, hyvinpidetty ja mukava hotelli, hyvällä paikalla. Huone pienehkö ja siisti. Vessa ja suihku tilava. Aamupala runsas ja valikoimaa riitti. Allasosasto kohtalainen, 3 päivänä viikossa "allasbileet" jolloin paikalla DJ, joka soitti kohtalaisen kovalla musaa. Hotelliin tultaessa kävellään metallinpaljastimen läpi ja vartija tsekkasi repun. Henkilökunta asiantuntevaa. Discoveryyn, Mataharille etc. sekä rannalle kävelymatka. Myös Diskot lähellä, mutta riittävän kaukana -ettei huoneeseen todellakaan kuulu musan pauhu. Hotelliasukkaista suurin osa oli nuorta.
Janne R. Ryhmät Finland, 15. joulukuuta 2012
Siisti hotelli

Suht moderni hotelli
7,3
Ihan suht ok hostelli sisämaassa päin. Huone oli siisti. makeaa vettä suihkussa, aina plussaa. Aamiainen aika perustasoa tämän luokan hotellille, eli ihan hyvää. Huoneet siistejä. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Wifi toimi hyvin.
Yöelämävinkki: Sky Garden kannattaa ainakin tsekata.
Jonna P. Yksin matkustava Finland, 24. marraskuuta 2012
Hyvä hotelli, erinomaisella sijainnilla

Ihana katto uima-allas alue
7
Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kutan ravintoloista, yöelämästä ja ostoskaduista!
Ravintolavinkki: Suosittelen lämpimästi Balcony ravintolaa Benesari kadulla. Hyvää ruokaa ja leppoisa tunnelma :)
Jonna P. Yksin matkustava Finland, 14. marraskuuta 2012
Erinomainen sijainti, mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mutta ei meluinen
7,7
Hotellin sijainti oli erinomainen, lyhyen kävelymatkan päässä Kutan ravintoloista, yöelämästä ja rannoista, mutta kuitenkin hiljaiset ja viihtyisät huoneet.
Noora E. Pariskunta Finland, 30. kesäkuuta 2012
Mahtava palvelu, siisteys ja aamupala.
10
Erinomainen sijainti, loistava aamupala, mukava allasalue joskin melko vähän tilaa, siistiä ja ystävällinen palvelu. Ei pahaa sanottavaa kyseisestä paikasta. Voisin suositella tätä hotellia kaikille jotka Balille matkustavat. Kaikki järjestelyt sujuivat hyvin. Alakerrassa mukava kahvila, ravintolat ja kaupat lähellä. Alakerrassa löytyy myös lukuisia pankkiautomaatteja. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Huoneet melko pieniä. Töpseleitä vähän.
Faizhul Z. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 30. maaliskuuta 2015
TO BE IMPROVISED !!

the only BEST is the location that is suited along the legian shopping streets and there is starbucks within the hotel
6
NOT A PLACE I WILL COMEBACK FOR..we booked total of 4rooms..days before arrival we did call to request for connecting rooms ..we reach hotel lobby at 1030am..since check in only available at 3pm..we hand in all our passport n inform we did request for connecting rooms ..we just went off n inform we willl return later for check in... we return back to the hotel at 430pm for check in and were told only 3 rooms are available for us instead of 4.. omg!! im 6mths pregnant with 1yr old baby n 3yr old toddler whom were cranky as they cant get their shower n their proper sleep since morning and the hotel lobby is stuffy though there is a ceiling fan..i do not felt any wind though..... in regards to the hotels room, the room is so small even for a family of 3 for me... 1st: the room door is super heavy,im not strong to open myself 2nd:the toilet is so small that i have limited space for my toiletries 3rd: the toilet have no extra pipe thus its difficult for me to shower my 1yr old baby in there 4th: everytime we shower, the toilet will get flooded till our front main door 5th:the hot water in the shower isnt working properly..2days we started showering under the cold water instead 6th: we were watching tv and suddenly the tv went off and we were unable to turn it on back 7th:the breakfast area is also hot and stuffy so please this is not my 4star hotel stay
Hoi Y. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 30. maaliskuuta 2015
Friendly Staff, Comfort Room, Good Location

Friendly Staff, Comfort Room, Good Location
8
A bit disappointed cause we request for hot water but nobody send over to us. Other than that, is good to stay.
Salahedin A. Yksin matkustava Libya, 29. maaliskuuta 2015
Clean n nice

rooms nice, clean
7
it was ok but the music so loud day n night so it is for party pepole more than relaxing
Syahira A. Ryhmät Singapore, 27. maaliskuuta 2015
Where the party at!

Location, comfort and security.
9,3
Amazing stay here. 5 mins walk to parties! Tight security which make me feels so safe in this ghetto area. Amazing pool, they have two pool, one is at the rooftop and the other one is near the rooms in level 1. Will be back definitely!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PalvelutThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VastaanottoThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VastaanottoThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KuntosaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - YmpäristöThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KokoushuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KokoushuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KylpyhuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kahvila/KahvilaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Kylpylä

Asiakasarvioita - The 101 Bali Legian Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C08