tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Business Center The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vastaanotto The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Palvelut The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kuntosali The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja Juomat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ympäristö The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kokoushuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kokoushuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja Juomat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilat The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sisäänkäynti The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sisäänkäynti The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Palvelut The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Ravintola The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellihuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allas The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kylpyhuone The 101 Bali Legian Hotel Bali - Aula
Alue: Legian Huoneiden lukumäärä: 197
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 4267 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (4267)
Järjestä:
Marko F. Pariskunta Finland, 1. heinäkuuta 2014
Leppoisa pariskuntaloma Legianin sykkeessä.

Loistava henkilökunta, todella siisti hotelli ja sijaitsee Legianin keskeisellä paikalla.
9,7
Miiariitta L. Pariskunta Finland, 31. tammikuuta 2013
Kompakti hotelli, loistavalla sijainnilla

Simppeli huone, siisti ja sijainti hyvällä paikalla
8,3
Erittäin siisti, hyvinpidetty ja mukava hotelli, hyvällä paikalla. Huone pienehkö ja siisti. Vessa ja suihku tilava. Aamupala runsas ja valikoimaa riitti. Allasosasto kohtalainen, 3 päivänä viikossa "allasbileet" jolloin paikalla DJ, joka soitti kohtalaisen kovalla musaa. Hotelliin tultaessa kävellään metallinpaljastimen läpi ja vartija tsekkasi repun. Henkilökunta asiantuntevaa. Discoveryyn, Mataharille etc. sekä rannalle kävelymatka. Myös Diskot lähellä, mutta riittävän kaukana -ettei huoneeseen todellakaan kuulu musan pauhu. Hotelliasukkaista suurin osa oli nuorta.
Janne R. Ryhmät Finland, 15. joulukuuta 2012
Siisti hotelli

Suht moderni hotelli
7,3
Ihan suht ok hostelli sisämaassa päin. Huone oli siisti. makeaa vettä suihkussa, aina plussaa. Aamiainen aika perustasoa tämän luokan hotellille, eli ihan hyvää. Huoneet siistejä. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Wifi toimi hyvin.
Yöelämävinkki: Sky Garden kannattaa ainakin tsekata.
Jonna P. Yksin matkustava Finland, 24. marraskuuta 2012
Hyvä hotelli, erinomaisella sijainnilla

Ihana katto uima-allas alue
7
Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kutan ravintoloista, yöelämästä ja ostoskaduista!
Ravintolavinkki: Suosittelen lämpimästi Balcony ravintolaa Benesari kadulla. Hyvää ruokaa ja leppoisa tunnelma :)
Jonna P. Yksin matkustava Finland, 14. marraskuuta 2012
Erinomainen sijainti, mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mutta ei meluinen
7,7
Hotellin sijainti oli erinomainen, lyhyen kävelymatkan päässä Kutan ravintoloista, yöelämästä ja rannoista, mutta kuitenkin hiljaiset ja viihtyisät huoneet.
Noora E. Pariskunta Finland, 30. kesäkuuta 2012
Mahtava palvelu, siisteys ja aamupala.
10
Erinomainen sijainti, loistava aamupala, mukava allasalue joskin melko vähän tilaa, siistiä ja ystävällinen palvelu. Ei pahaa sanottavaa kyseisestä paikasta. Voisin suositella tätä hotellia kaikille jotka Balille matkustavat. Kaikki järjestelyt sujuivat hyvin. Alakerrassa mukava kahvila, ravintolat ja kaupat lähellä. Alakerrassa löytyy myös lukuisia pankkiautomaatteja. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Huoneet melko pieniä. Töpseleitä vähän.
Firman N. Liikematkailija Indonesia, 26. marraskuuta 2014
Great and strategically located hotel but bad wifi

Location, price, atmosphere
8,3
I love this hotel at first sight, here is my review. Pros: - Warm reception and kind staffs - Very strategic location - Cool rooftop pool and bar - Room price is affordable - There are a lot of cafes, restaurant, and convenience store nearby. Cons: - The body soap and shampoo liquid smells weird. I thought I smell bad sewage. Bring your own soap and shampoo. - Very poor wifi, it's nearly unusable. Luckily at starbucks at the ground floor, there is a free high speed unlimited wifi - Small bathroom Additional note: - A little bit loud at night, they play loud music at the rooftop and I can still hear it from my room at 2nd floor. But it's ok with me. - Breakfast is ok, not bad not good. - This hotel is probably not suitable for those who prever calm atmosphere
Teh P. Pariskunta Malaysia, 24. marraskuuta 2014
Strategic location

Location wise, cleanliness, reasonable price
7,7
Overall satisfied
Ahmad R. Ryhmät Singapore, 23. marraskuuta 2014
great hotel with awesome pools!

location, price, pools
9,3
Chyntia C. Pariskunta Indonesia, 23. marraskuuta 2014
Noisy, unclean room

Location
5
I stayed here for 5 nights, all i can say is the room is so noisy.. Its due to the room thats close enough to the sky pool or bar or whatever is that... They think that all the occupants in the hotel wants to have 'party' all night in their own room, actually we were so annoyed by that coz we felt like we have our own 'live music' in the room. Other that the noish stuff, the service is bad. They should change our bed cover and bed sheet everyday, but we noticed in the third night that they never change ours from the beginning, until i complained to the housekeeping and they changer it in the next day.. And we spotted many dirts in the bathroom.. Euw

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Business CenterThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VastaanottoThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PalvelutThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KuntosaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - YmpäristöThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KokoushuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KokoushuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SisäänkäyntiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SisäänkäyntiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PalvelutThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KylpyhuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - AulaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - HotellihuoneThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Uima-allasThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RavintolaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PalvelutThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KylpyläThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hotellin sisätilatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja JuomatThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Ruoka ja Juomat

Asiakasarvioita - The 101 Bali Legian Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A08