tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone
The Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allas The Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allas The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 46
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 994 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (994)
Järjestä:
Ari V. Yksin matkustava Finland, 9. joulukuuta 2014
pieni pettymys

arkkitehtuuri,huoneiden koko ja henkilökunta
6,3
agoda mainostaa saunaa tässä hotellissa,sitä ei kuitenkaan ollut joka oli minulle tärkeimpiä kritereitä valita tämä hotelli.Eli ei kannata luottaa kaikkeen mitä mainostetaan.
Tomi S. Pariskunta Finland, 22. huhtikuuta 2014
Hotelli mäen päällä

suuret huoneet, näkymä merelle, paljon kukkia ja vehreyttä
6,3
Hotellissa suuret huoneet ja näkymä merelle. Hotelli sijaitsee mäen (oikeasti jyrkän sellaisen) päällä, ei suositella huonokuntoisille. Jos tämä kiipeily ei haittaa niin sitten hotellia voi suositella ja kunto kasvaa:) Pienenä miinuksena oli, että huoneemme oven lähellä meni tie jonka toisella puolella oli naapurihotellin pesula josta kuului öisin kova mörinä.
Ilmari H. Pariskunta Finland, 11. kesäkuuta 2011
Upeat näköalat huoneesta ja ystävällinen palvelu

Mahtavat näköalat huoneesta, maistuva aamiainen, ystävällinen ja korkealaatuinen palveluhenkilökunta
9,3
seaview suitessa suuret huoneet ja hyvin sisustettu. sopivan kokoiset uima-altaat ja hotellin ravintolasta saa hyvää ruokaa, joskin tietysti hieman kalliimpaa kuin kylän ravintoloissa. hotelli sijaitsee jyrkän mäen päällä, joten emme suosittele hotellia välttämättä heikkokuntoisille. tosin mäen päällä sekä alla on taksiasemat, joista pääsee huokealla hinnalla suuntaan jos toiseen. lyhyt kävelymatka kata beachille sekä keskustan palveluiden ääreen. hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, joten erittäin mukava paikka rentoutumiseen.
Ravintolavinkki: Dino Park Mini Golf and Restaurant. Mukava paikka mini golfin pelaamiseen. Ravintolassa laaja ruokalista sekä hienosti sisustetut paikat.
Jarmo K. Yksin matkustava Finland, 2. kesäkuuta 2011
Erinomainen

Henkiläkunta tosi hyvä
9
Upea paikka vaikka tuli vietettyä 1 päivä vain hyvät safkat.
Yöelämävinkki: TaiPai ok
Matti J. Pariskunta Finland, 4. maaliskuuta 2011
Erinomainen hotelli ,mahtavat näkymät.

Hyvä aamiainen,tilavat huoneet
9,3
Todella hyvä ja siisti hotelli.Ainut miinus jyrkkä mäki.
Kimmo H. Ryhmät Finland, 4. lokakuuta 2010
heino paikka

upeat näköalat, tasokkaalle.
8,7
Loistava hienostunut hotelli, mahtavalla näköalalla. hyvä palvelu. upeat isot huoneet mahtavat parvekkeet ja mikä näköala. huoneet varustettu erillisillä suihku ja toilet tiloilla. Altaat ihan kivat baarissa saa nauttia näköalasta ja hyvästä ruuasta. ainut huono seikka oli se että saa olla varustettu hyvällä kunnolla jos aikoo kävellä rannalta takaisin hotellille. Ranta lähellä ja alashan aina pääsee!
Daniel H. Pariskunta United Kingdom, 16. tammikuuta 2015
Nice hotel with great view

Great views, Friendly and Helpful Staff, Quick Access to Beach
8,3
We stayed in a sea view room which had lovely views over the beach. The room was spacious although in need of some refurbishment. There is a small path down the hill to give quick beach access. We looked a several other beaches when staying on the island and in my opinion Kata Beach is definitely one of the nicer ones. The food was good, although quite pricy so only ate when using the free voucher given. Overall, really enjoyed our stay. With helpful staff and lovely room.
Kim P. Pariskunta Australia, 10. tammikuuta 2015
Room change a debacle - A lot of our time wasted!

Location - easy access to the beach (at low tide) from the back of the Resort. The complimentary 20 minute relaxing massage was very good (meant to be 30 minutes). Breakfast choices were good and the
6
Transfer pre-arranged but not met at pier. Wasted 20 mins searching for driver. Barely an apology & despite the late check in time (after 6pm) we waited for 20 mins with no offer of even a glass of water. The room was ready & we wanted a good shower after 4 days sailing, so not impressed with the wait. Finally in our room when the toilet door jams and my husband was locked in. After 2 phone calls 2 guys arrived & struggled for about 30 mins to free the lock. When the guys destroyed the lock & door jamb they left a mess so I asked them to clean up. I called reception & suggested we change rooms so that they could fix the door. Moving rooms was a debacle. Called reception and a bellboy was apparently “on the way”. She called back later & asked if we were ready to be moved (what did she think we were doing, besides waiting for the bell boy??) After another 10 min. wait we went to reception to be met by the bellboy. We were taken to the far end of the resort & when my husband was about to get in the shower we received a call to say we had been put in the wrong room. Another wait for the bellboy and then we were taken to the other end of the resort. The room was bigger, with a spa, but did not have the ocean view that I really wanted. Instead a view mainly of trees. We ended up sitting down to dinner, at the resort, at 8:40pm! A lot of time wasted. The next day there was no complimentary water left so I called around 8pm & when we returned, around midnight, still no water. Nobody apologised for the debacle the previous night so the next day I spoke to a Manager. The following day housekeeping forgot to make up our room & leave water despite them being next door, and me placing the “Please make up the room” sign on the door. We were out during the day & when we returned to the room later afternoon I had to again follow up water. Didn’t bother getting the room made up. They compensated by allowing a late checkout and gave us a complimentary set dinner at their restaurant
Vera S. Pariskunta New Zealand, 6. tammikuuta 2015
Excellent hotel with great sea view and nice beach

View, excellent staff, excellent breakfast
9
We really enjoyed our stay , great staff , excellent view and great spa -definately the best massage in town. Also breakfast was excellent value and very tasty. Dinner is not good , much better value elseware in restaurants nearby. Would definately come back next year:))
Wai L. Ryhmät Myanmar, 27. joulukuuta 2014
Clean beautiful

room, scenes, swimming pool
8
very fantastic

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi


AS-AGWEB-3C01