tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone
The Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allas The Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allas The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 46
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 967 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (967)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 22. huhtikuuta 2014
Hotelli mäen päällä

suuret huoneet, näkymä merelle, paljon kukkia ja vehreyttä
6,3
Hotellissa suuret huoneet ja näkymä merelle. Hotelli sijaitsee mäen (oikeasti jyrkän sellaisen) päällä, ei suositella huonokuntoisille. Jos tämä kiipeily ei haittaa niin sitten hotellia voi suositella ja kunto kasvaa:) Pienenä miinuksena oli, että huoneemme oven lähellä meni tie jonka toisella puolella oli naapurihotellin pesula josta kuului öisin kova mörinä.
Ilmari H. Pariskunta Finland, 11. kesäkuuta 2011
Upeat näköalat huoneesta ja ystävällinen palvelu

Mahtavat näköalat huoneesta, maistuva aamiainen, ystävällinen ja korkealaatuinen palveluhenkilökunta
9,3
seaview suitessa suuret huoneet ja hyvin sisustettu. sopivan kokoiset uima-altaat ja hotellin ravintolasta saa hyvää ruokaa, joskin tietysti hieman kalliimpaa kuin kylän ravintoloissa. hotelli sijaitsee jyrkän mäen päällä, joten emme suosittele hotellia välttämättä heikkokuntoisille. tosin mäen päällä sekä alla on taksiasemat, joista pääsee huokealla hinnalla suuntaan jos toiseen. lyhyt kävelymatka kata beachille sekä keskustan palveluiden ääreen. hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, joten erittäin mukava paikka rentoutumiseen.
Ravintolavinkki: Dino Park Mini Golf and Restaurant. Mukava paikka mini golfin pelaamiseen. Ravintolassa laaja ruokalista sekä hienosti sisustetut paikat.
Jarmo K. Yksin matkustava Finland, 2. kesäkuuta 2011
Erinomainen

Henkiläkunta tosi hyvä
9
Upea paikka vaikka tuli vietettyä 1 päivä vain hyvät safkat.
Yöelämävinkki: TaiPai ok
Matti J. Pariskunta Finland, 4. maaliskuuta 2011
Erinomainen hotelli ,mahtavat näkymät.

Hyvä aamiainen,tilavat huoneet
9,3
Todella hyvä ja siisti hotelli.Ainut miinus jyrkkä mäki.
Kimmo H. Ryhmät Finland, 4. lokakuuta 2010
heino paikka

upeat näköalat, tasokkaalle.
8,7
Loistava hienostunut hotelli, mahtavalla näköalalla. hyvä palvelu. upeat isot huoneet mahtavat parvekkeet ja mikä näköala. huoneet varustettu erillisillä suihku ja toilet tiloilla. Altaat ihan kivat baarissa saa nauttia näköalasta ja hyvästä ruuasta. ainut huono seikka oli se että saa olla varustettu hyvällä kunnolla jos aikoo kävellä rannalta takaisin hotellille. Ranta lähellä ja alashan aina pääsee!
Alexis C. Perhe pienten lasten kanssa France, 16. marraskuuta 2014
very good adress to relax

location by the beach nice staff clean room
9,3
Very good location to go to the beach nice swimming pools friendly staff nice environment nice designed building into the bush
Danielle L. Pariskunta Australia, 8. marraskuuta 2014
Had an amazing stay at the Aspasia Phuket

Size and style/presentation of the rooms, beautiful resort with gorgeous views and wonderful staff, the selection and quality of delicious food and beverages
10
Absolutely amazing! Me and partner stayed at the Aspasia for 5 nights whilst in Phuket for a friends wedding. My partner is currently on crutches due to a recent workplace accident so after a long and tiring flight we were feeling pretty average but the minute we stepped out of the cab it felt like we'd walked into paradise, we were made to feel so welcome, comfortable and relaxed from the minute we got there. The resort itself is beautiful to look, great layout and easy to get around. We stayed in the Grand Deluxe Garden view room, it was lovely and spacious, great big shower, gorgeous views. We had buffet breakfasts included and omg the food and was amazing, a selection of fresh friuit, freshly made pastries, fruit juices, fruit salads and jams (pineapple jam rocked my world!!). There was a salad bar, cold meats dumplings & pork buns, noodles and fried rice. And if that wasn't enough there's a hot breakfast menu with a range of sweet and savory dishes that they cook for you on the spot. The banana pancakes w/ maple syrup and whipped banana butter or the eggs Benedict would have to be my favorites but it was all amazing food!! The resort is in a great location, it's not in the thick of things so you don't get hassled by the locals to buy things the minute you walk put your door, but there are plenty of shops, restaurants, ATMs, money exchange cashiers and general stores and beaches around and in even in walking distance from the resort hehe if you don't mind walking up a bit of a hill :) A 30min tuk tuk ride for around $15(Australian) makes for an easy trip into Patong. Would stay here again and will definitely recommend to others.
Piek K. Pariskunta Malaysia, 27. lokakuuta 2014
excellent

delicious breakfast, value for stay, spacious room
9
Joel T. Pariskunta United States of America, 26. lokakuuta 2014
Return Visit

Views,well appointed rooms, helpful staff
9,3
Have been to Phuket many times and this is our 4th stay in Aspasia. We keep coming back due to the stunning views over Kata Beach, a super helpful staff, good food, and proximity to both Kata and Karon beaches. Very large, nicely appointed rooms.
Hans S. Perhe pienten lasten kanssa Netherlands, 24. lokakuuta 2014
Beautiful view

Spaciousness, view, breakfast
7
First impressions of the deluxe room en suite, the little kitchen, the spacious balcony overlooking the sea, the bathroom with jacuzzi were very impressive - but quickly faded upon discovery how badly the place was cleaned (which remained a problem during our stay) and how poorly and unpractically the place was equipped (no hooks anywhere to hang anything on, broken fridge, broken lamps, no adapters available etc.) I have no doubt it was once a fantastic hotel and I am positive it could be again when better managed; it wasn't quite that in October 2011 when I stayed here with my family.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi


AS-AGWEB-3A02