tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Aspasia Hotel

1/ 3 Laem Sai Road, Kata, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone
The Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allas The Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allas The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Kylpyhuone The Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi The Aspasia Hotel Phuket - Hotellihuone
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 46
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 980 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (980)
Järjestä:
Ari V. Yksin matkustava Finland, 9. joulukuuta 2014
pieni pettymys

arkkitehtuuri,huoneiden koko ja henkilökunta
6,3
agoda mainostaa saunaa tässä hotellissa,sitä ei kuitenkaan ollut joka oli minulle tärkeimpiä kritereitä valita tämä hotelli.Eli ei kannata luottaa kaikkeen mitä mainostetaan.
Tomi S. Pariskunta Finland, 22. huhtikuuta 2014
Hotelli mäen päällä

suuret huoneet, näkymä merelle, paljon kukkia ja vehreyttä
6,3
Hotellissa suuret huoneet ja näkymä merelle. Hotelli sijaitsee mäen (oikeasti jyrkän sellaisen) päällä, ei suositella huonokuntoisille. Jos tämä kiipeily ei haittaa niin sitten hotellia voi suositella ja kunto kasvaa:) Pienenä miinuksena oli, että huoneemme oven lähellä meni tie jonka toisella puolella oli naapurihotellin pesula josta kuului öisin kova mörinä.
Ilmari H. Pariskunta Finland, 11. kesäkuuta 2011
Upeat näköalat huoneesta ja ystävällinen palvelu

Mahtavat näköalat huoneesta, maistuva aamiainen, ystävällinen ja korkealaatuinen palveluhenkilökunta
9,3
seaview suitessa suuret huoneet ja hyvin sisustettu. sopivan kokoiset uima-altaat ja hotellin ravintolasta saa hyvää ruokaa, joskin tietysti hieman kalliimpaa kuin kylän ravintoloissa. hotelli sijaitsee jyrkän mäen päällä, joten emme suosittele hotellia välttämättä heikkokuntoisille. tosin mäen päällä sekä alla on taksiasemat, joista pääsee huokealla hinnalla suuntaan jos toiseen. lyhyt kävelymatka kata beachille sekä keskustan palveluiden ääreen. hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, joten erittäin mukava paikka rentoutumiseen.
Ravintolavinkki: Dino Park Mini Golf and Restaurant. Mukava paikka mini golfin pelaamiseen. Ravintolassa laaja ruokalista sekä hienosti sisustetut paikat.
Jarmo K. Yksin matkustava Finland, 2. kesäkuuta 2011
Erinomainen

Henkiläkunta tosi hyvä
9
Upea paikka vaikka tuli vietettyä 1 päivä vain hyvät safkat.
Yöelämävinkki: TaiPai ok
Matti J. Pariskunta Finland, 4. maaliskuuta 2011
Erinomainen hotelli ,mahtavat näkymät.

Hyvä aamiainen,tilavat huoneet
9,3
Todella hyvä ja siisti hotelli.Ainut miinus jyrkkä mäki.
Kimmo H. Ryhmät Finland, 4. lokakuuta 2010
heino paikka

upeat näköalat, tasokkaalle.
8,7
Loistava hienostunut hotelli, mahtavalla näköalalla. hyvä palvelu. upeat isot huoneet mahtavat parvekkeet ja mikä näköala. huoneet varustettu erillisillä suihku ja toilet tiloilla. Altaat ihan kivat baarissa saa nauttia näköalasta ja hyvästä ruuasta. ainut huono seikka oli se että saa olla varustettu hyvällä kunnolla jos aikoo kävellä rannalta takaisin hotellille. Ranta lähellä ja alashan aina pääsee!
Dwayne W. Pariskunta United States of America, 7. joulukuuta 2014
Good staff, good breakfast, good room, good stay

breakfast buffet, grounds are well maintained and clean, friendly staff.
8
Stayed at the Aspasia during the first week of December and had a great stay. The room is more spacious than I expected as well as clean and modern. We stayed in room number 4 which is not in the main hotel and was more like a condo. The room was equipped with a kitchen which was setup with utensils etc. in case you wanted to do your own cooking while there. Staying here felt comfortable as though I was living in an apartment versus staying in a hotel. As I did not go into any of the rooms in the main hotel itself I cannot compare it to what was avaiable there. Our room had a large balcony that had a great view of the ocean with plenty of room to lounge and enjoy the sunrises and sunsets. The only slight negative I experienced was with the house keeping which was hit or miss (miscount at the mini bar, no toilet paper one day, no wash cloths for a few days). Except for the toilet paper I didn't make an issue of it with the management and these issues would not prevent me from staying there again. The breakfast buffet was great and I'm glad I got the package that included breakfast. It was always well stocked and clean and organized and the restaurant itself is open air with a view of both the pool and the ocean which made for a nice atmosphere. The staff was great and helpful and I never saw a sad face the entire time I was there. The Kata Beach is in walking distance, about five minutes down a steep hill, which then translates into a steep walk up hill on the way back. All in all a good stay for couples.
Irtezaul K. Yksin matkustava United States of America, 1. joulukuuta 2014
Too many stairs, I am too old for stairs.

Really can't think about three best things. The hotel staff was courteous, the language barrier was difficult to over come. Had no hot water in the shower, asked but I do not think they understood.
4,7
Average, not what I expected, breakfast was good. Two complimentary dinner was nothing to write home about it. I stayed there a year and half ago, liked it. Not this time. No hot water in the shower, the basins where one shaves needs to be upgraded, first room 1431 the basins in the bathroom were cracked, water would not flow through. Had to stop because water was over flowing. Second room 2007, again no hot water in the shower, water would not go through the basins. I informed the staff, while they were courteous, I knew they did not understand English.
Elena T. Pariskunta Singapore, 22. marraskuuta 2014
Good Stay but not Fantastic

Views & Room size
7
Beautiful view as we were located on the top floor. However, there was no sunset or sunrise kind of view. Think our balcony or the hotel was in between angles. Aspasia is located on the top of a hill. So you need to climb up some steep path when coming back on foot. Bathtub was not in a working condition. The water for the tub and kitchen was reddish, so guessing the inner tubes were rusty. We had a complimentary 30m massage at the spa which was good! I may not stay there again as there were a couple more hotels that looked rather enticing.
Rebecca M. Pariskunta United Kingdom, 21. marraskuuta 2014
Lovely hotel

The view, the pool, the staff
8,7
Lovely stay

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Aspasia Hotel PhuketThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/TerassiThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - HotellihuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Kuuma-allasThe Aspasia Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Aspasia Hotel Phuket - Parveke/Terassi


AS-AGWEB-3A05