Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Banana Leaf Hotel

223/5-7 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Kathu, Patong, Phuket, Thaimaa 83150

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 191 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
7,9
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (191)
Järjestä:
Anni I. Ryhmät Finland, 17. elokuuta 2014
2 tyttöä reppureissulla

Sijainti, Hinta, Ranta
8,3
Hyvä sijainti. Lähellä baarikatua ja rantaa, mutta kuitenkin sen verran matkaa ,että melu ei kuulu.
Ilmoita tästä arvioinnista
Janne J. Yksin matkustava Finland, 25. maaliskuuta 2013
Edullinen siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Siistit huoneet, hyvä sijainti ja halpa hinta
7,7
Ulkoapäin näyttää hieman epäilyttävältä koska sijaitsee syrjäkujalla. Rauhallinen kuja sijaitsee kuitenkin hyvällä paikaalla päätien varressa ja hotellilta vain n. 3-4 korttelin matka (5min) rantaan. Siistit huoneet, taulu-tv, jääkaappi. Ilmainen imastointi, tallelokero ja huoneissa toimiva Wifi. Maaliskuussa 2013 hotellin toisella puolella heti parvekkeiden alla rakennustyömaa eli jos sille puolelle sattuu niin voi häiritä mutta työt alko ihan inhimillisesti aamulla 8-10 aikaan ja yleensä loppu illalla 9-10 aikaan ja silikonikorvatulpilla ei kuullut mitään ja sai nukkua rauhassa. Kaikinpuolin hyvä "tukikohta" hotelli Patongilla hintaansa nähden.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sinikka M. Pariskunta Finland, 24. joulukuuta 2012
Hintalaatusuhde kohdallaan ja ilmainen toimiva wif

Sopii hyvin yksinäiselle vapautta haluavalle matkustajalle sekä pariskunnille, jotka haluavat edullista hotellia.
7
Hotelli on edullinen ja siihen kuuluu ilmainen nettiyhteys. Aulassa on mahdollisuus nauttia ilmaista kahvia tai teetä, aamupala puuttuu, mutta sen saa kävelemällä kadulle. Lähistöllä olevan rakennustyömaan äänet kuuluivat päivisin. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Hotellin sijainti on keskeinen ja Patongin uimaranta on muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä. Esimerkiksi Jungceylonin ostoskeskus on samalla kadulla lyhyen kävelymatkan päässä.
Ostosvinkki: Lähellä on suuri ostoskeskus Junceylon johon kannattaa tutustua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juha T. Pariskunta Finland, 5. joulukuuta 2012
Hyvä sijainti

Siisti, asiallinen henkilökunta, lämpimät kivilattiat, ilmainen kahvi ja tee, ilmainen netti, auki ympäri vuorokautta.
7
Tällähetkellä hotellirakennusryömaan vieressä,Kylmäkoneen suodattimet lähes tukossa (korjattiin heti), Kylmäkoneet äänekkäitä, ulkoyksikkö ei ole eristetty kumityynyillä joten ääni kantautuu voimakkaasti sisään. Parvekkeelle sijoitettu ulkoyksikkö aiheuttaa sen, ettei siellä voi kuumuuden vuoksi oleskella. Käytävään menevät ovet niin ohuita, että ääne tantautuu voimakkaasti sisään.Hiljaisuutta ei ole, huutoja läpi yön ja ovet paukkuu jatkuvasta kulkemisesta. Varsinaisista huoneista ei suuriakaan ääniä kuulu. Sateen jälkeenkään ei pääse matalilla kengillä kastelematta jalkojaan, kun sadeveden ohjausta ei ole.Ainakin meidän parvekkeen kohdalla kattolevyt olivat rikki ja sadevesi tuli suoraan parvekkeelle. Minkäänlaisia palosammuttimia en nähnyt. talletuslokero oli ilmaiseksi käytössä, mutta sitä ei ollut pultattu kiinni mihinkään. Siivoojat jättivät useasti parvekkeen oven lukitsematta. Muuten hyvin siivottu, hyvä televisio(paljon kanavia), varavalaisin huoneissa(joskin kaikkissa huoneissa ei toimineet)fööni rikki, tosilla suihkuverho toisilla ei,tupakointikielto (ei toiminut huoneissa)jääkaappi( ensimmäisessä huoneessa rikki)vain yksi siirrettävä tuoli, huoneet eri kokoisia, sama hinta Parveketuolit epäsiistit(ei voi istua).Hotellin taxin hinta kirjassa eri, kuin käytäntö. Vaikea ajaa autolla hotellin edustalle ja koko piha-alue epäsiisti (ei varmaan hotellin omistuksessa)Nämä kaikki on helposti korjattavissa ja senjälkeen arvosana on kohtalainen.
Ostosvinkki: Laske ruokakaupoissa ostosten määrä, pyydä kuitti josta tarkistat ja katso, ettei ole kerrottu ostoksen määrää. vielä parempi jos lasket ostosten hinnan etukäteen. Kahdessa ruokakaupassa näitä konsteja yritettiin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Radu A. Yksin matkustava Romania, 11. tammikuuta 2016
The hotel is good!

Area,staff,clean
8
Very good!
Ilmoita tästä arvioinnista
James T. Yksin matkustava Canada, 13. joulukuuta 2015
Hidden fake gem

Mostly clean, decent location, PRICE
5,7
The only hotel that gave me trouble for leaving the power key in the room during the day to keep the A/C on. All beds in Thailand are hard but the one here was of stone. No elevator. Hidden in an alley behind massage shops on the main road makes it hard to find without gps. But for the price it can't be beat.
Ilmoita tästä arvioinnista
Neetha E. Pariskunta Malaysia, 11. joulukuuta 2015
Very near to beach and shopping

strategic location, room quite big , room very clean
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Daniel O. Pariskunta Colombia, 10. joulukuuta 2015
real review of the hotel!

The only good thing was the location!
2,3
I don't even consider it a hotel, it's an old building run by useless people! I stayed 2 nights with my wife in which we only had water maximum 5 hours, the manager answerd me after 14 hours not being able to take a shower or go to the toilet that we should cross our fingers... And left because the hole hotel was fed up of the situation! They didn't even give us a bottle of water or any solution! The bathroom were gross, never been cleand, but of course with no water in the building how can we expect the poor cleaners to clean!! And after talking to some local neighbors they told me that the hotel always had the same issue!! On top of that you could see literally rats on the street!! I wouldn't even stay there for free! The people who might think I'm exaggerating, please book in it and review!! That hotel would never been able to run in another country!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Ben T. Yksin matkustava Australia, 30. marraskuuta 2015
shocking

wifi in room was it
3,7
Horrible holes in bed sheet plus looked dirty balcony
Ilmoita tästä arvioinnista
Rohana A. Pariskunta Malaysia, 5. elokuuta 2015
-

-
7
-
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
The Banana Leaf Hotel PhuketThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - AulaThe Banana Leaf Hotel Phuket - AulaThe Banana Leaf Hotel Phuket - VastaanottoThe Banana Leaf Hotel Phuket - AulaThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - VastaanottoThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - SisäänkäyntiThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - HotellihuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - KylpyhuoneThe Banana Leaf Hotel Phuket - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05