Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Belle Resort

104/31-33 Soi Prisanee, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilat The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Kylpyhuone The Belle Resort Phuket - Aula The Belle Resort Phuket - Vastaanotto The Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilat The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone
The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellihuone The Belle Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli The Belle Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli The Belle Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 59
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
2143 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (2143)
Järjestä:
Henri A. Yksin matkustava Finland, 4. kesäkuuta 2015
arviointi

sijainti hinta palvelu
9,3
Harmi kun vierailu loppui. Voisin tulla uudestaan.
Ilmoita tästä arvioinnista
Paula H. Pariskunta Finland, 18. tammikuuta 2011
Pieni ja nykyaikainen, oikeanlaisella paikalla, si

Nettisivut olivat jokseenkin se mitä lupasivatkin, tosi rauhallinen paikka vaikka sijaitseekin Phatongin keskustan tuntumassa.
7,7
Keskellä kaikkea mitä normaalisti lomakohteessa tarvitaan. Pieneksi hotelliksi asiat hoituivat nopeasti ja englanninkieli sujui henkilökunnalta kohtuullisen hyvin. Suosittelemme kohdetta sellaisille lomalaisille jotka liikkuvat jalan ja haluavat tutustua kohteeseen (Phatong Beach) mahdollisimman hyvin lähes kaikki on muutamien minuuttien kävelymatkan säteellä. Vakavasti harkittava hotelli meidän seuraavaa loma- matkaa ajatellen.
Ilmoita tästä arvioinnista
May L. Pariskunta Singapore, 26. elokuuta 2015
One night stay at the belle resort

Location, powerful aircon and price
7,7
Value for money. Hotel was located very near to patong beach. My boyfriend and I were able to find food nearby. Wifi was good and the room was considered clean. Value for money.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tan S. Pariskunta Singapore, 22. elokuuta 2015
Disappointed with the current standard

Location
5,7
This is the 2nd time we are staying at The Belle Resort, the last time we stayed was like 2 years ago which was so much better which we eventually choose this resort again during our this year trip there. But this time round was a complete opposite of our expectations. The room was badly maintained. Aircon was leaking on and off throughout our stay. There are no in room amenities such as shower form and shampoo. Also the fridge is empty and the curtains are half way hanging which it may drop any moment. Water boiler is rusty and the pillow provided are very thin which we had really bad neck pain after the stay. Swimming pool are extremely dirty with huge amount of fallen leafs and some unknown white particles floating on the surface. We are very much disappointed with the current standard of the resort and will not likely to go back there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pau M. Ryhmät Philippines, 21. elokuuta 2015
touristas 🌸

cleanliness
7
comfy to stay at although the location of the hotel was really hard to find. but overall the place was really nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Soh H. Ryhmät Singapore, 17. elokuuta 2015
nice little boutique hotel

Walking distance to beach, nice interior
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Reynaldo M. Yksin matkustava Philippines, 15. elokuuta 2015
Great Cheap Hotel

Clean, Hospitality
2
We were accomodated as early as 1100 in the morning. They upgraded our room from standard to deluxe, which is really great... they provide the basics but high quality ( I love the shampoo and Bodywash, really ), I feel like I'm in a 5* hotel. You can find anything just a meters away, food, bars, stuff market. I'll come back again with wife and kids.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chin H. Pariskunta Malaysia, 24. heinäkuuta 2015
Great price with super nice location

Location location location
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Erol K. Yksin matkustava Australia, 21. heinäkuuta 2015
Old stuff

Location
5,3
It is ok but My safe box wasn t working and very old towels
Ilmoita tästä arvioinnista
Soon H. Pariskunta Malaysia, 16. heinäkuuta 2015
Reasonable price

Good Location, Price, Clean
8
It was a good stay in the belle resort. Walking distance to Beach and bangla road nightlife. Surrounded by massage , mini market, pharmacy and restaurant. Easy access to all what you need.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Belle Resort PhuketThe Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilatThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - KylpyhuoneThe Belle Resort Phuket - AulaThe Belle Resort Phuket - VastaanottoThe Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilatThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - HotellihuoneThe Belle Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Belle Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Belle Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Belle Resort Phuket - AulaThe Belle Resort Phuket - AulaThe Belle Resort Phuket - AulaThe Belle Resort Phuket - Business CenterThe Belle Resort Phuket - Business CenterThe Belle Resort Phuket - SisäänkäyntiThe Belle Resort Phuket - Uima-allasThe Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilatThe Belle Resort Phuket - Uima-allasThe Belle Resort Phuket - PalvelutThe Belle Resort Phuket - Uima-allasThe Belle Resort Phuket - AulaThe Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilatThe Belle Resort Phuket - Hotellin sisätilatThe Belle Resort Phuket - Uima-allasThe Belle Resort Phuket - Palvelut

Asiakasarvioita - The Belle Resort, Phuket

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B06