Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Sviitti The Cityview Hotel Hong Kong - Kylpyhuone
The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Cityview Hotel Hong Kong - Aula The Cityview Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila The Cityview Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Cityview Hotel Hong Kong - Aula The Cityview Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti
Alue: Yau Ma Tei Huoneiden lukumäärä: 422
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
4331 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
9,0
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (4331)
Järjestä:
Mika F. Pariskunta Finland, 11. helmikuuta 2010
Vastinetta rahalle

Siisti hotelli. Loistava sijainti 50 metria lahimmalta metroasemalta.
8,3
Siisti ja hiljainen hotelli. Todella hyva sijainti, vain 50 metria lahimmalta metroasemalta (Yau Ma Tei). Myos Nathan road on vain noin 100 metrin paassa, josta loytyy paljon ruokapaikkoja ja kauppoja joka lahtoon. Kaiken kaikkiaan todella hyva hotelli tuohon rahaan. Ilmainen matkatavarasailytys, jos iltalento. Henkilokunta antaa vinkkeja kaikesta mahdollisesta. Bonuksena ilmaiset kuljetukset Kowloon-metroasemalle, josta suora yhteys lentokentalle. Tykattiin!
Ilmoita tästä arvioinnista
Vin C. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 2. elokuuta 2015
Great location for families

Location, staff attentiveness, great service
9,3
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Ilmoita tästä arvioinnista
Pasu K. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 2. elokuuta 2015
Room is very small

Location, Fitness and Staffs
5,7
I think that room is very small and bath room is uncomfortable at all.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lay P. Yksin matkustava Singapore, 31. heinäkuuta 2015
Good review

Convenient, comfort n good staff
7,7
Fantastic
Ilmoita tästä arvioinnista
Tsang Y. Pariskunta Hong Kong, 26. heinäkuuta 2015
So far so good

convenient location, reasonable price and good service
6,3
So far so good
Ilmoita tästä arvioinnista
Hock T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 25. heinäkuuta 2015
Nice rooms

Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
9
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Ilmoita tästä arvioinnista
Aliah A. Ryhmät Singapore, 23. heinäkuuta 2015
Great hotel location

Great location, near MTR station and affordable
8
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cindy L. Liikematkailija Singapore, 21. heinäkuuta 2015
Overall great

Location
7
Staffs are kind to provide complimentary upgrading with high floor as requested. One of the best location so far I have stayed in Hong Kong
Ilmoita tästä arvioinnista
Vinh T. Liikematkailija Vietnam, 20. heinäkuuta 2015
Good location

Good location. Excellent lunch buffet.
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Maria R. Pariskunta Philippines, 19. heinäkuuta 2015
The room was incredibly small

Location only
5,3
Not pleasant. The room Given to us was not cleaned. I had an allergic rhinitis attack.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - SviittiThe Cityview Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - AulaThe Cityview Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Cityview Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Cityview Hotel Hong Kong - AulaThe Cityview Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiThe Cityview Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiThe Cityview Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - NäkymäThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Cityview Hotel Hong Kong - RavintolaThe Cityview Hotel Hong Kong - RavintolaThe Cityview Hotel Hong Kong - Palvelut


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C04