Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Fleming

41 Fleming Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Fleming Hong Kong - Aula The Fleming Hong Kong - Aula The Fleming Hong Kong - Ruoka ja Juomat The Fleming Hong Kong - Aula The Fleming Hong Kong - Hotellin sisätilat The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Ruoka ja Juomat The Fleming Hong Kong - Aula The Fleming Hong Kong - Ruoka ja Juomat The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellihuone The Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
Alue: Wanchai Huoneiden lukumäärä: 66
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä
732 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,5
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (732)
Järjestä:
Mika E. Liikematkailija Finland, 9. tammikuuta 2015
Kohtuu hintainen hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti ja siisteys
8,7
Kaikki meni kuten oli suunniteltu. Hotellissa oli mukava pieni yksityiskohta. Alkuillasta lobbyssa oli ilmainen viinitarjoilu snacksin kera hotellin asiakkaille. Hotellin lähelle jää paljon hyviä ruoka- ja illanviettopaikkoja.
Leena M. Ryhmät Finland, 2. syyskuuta 2012
Hotelli keskeisellä paikalla

Hyvä sijainti lähellä kongressikeskusta.
8,3
Varasin tämän hotellin koska se sijaitsee kävelymatkan päässä kongressikeskuksesta. Lauttaterminaali on kongressikeskuksen vieressä ja sieltä pääsee helposti Kowloonin puolelle. Metroasema on myös seuraavassa korttelissa. Hotelli on pieni, mutta viihtyisä. Aamiashuone on aika pieni mutta aamiainen oli herkullinen. Aamiaishuoneen ilmastointi oli säädetty turhan kylmälle. Piti ottaa pitkähihainen pusero aamiaiselle. Hotellihuone oli pieni, mutta hintansa arvoinen.
Kati L. Liikematkailija Finland, 15. huhtikuuta 2012
Hyvä sijanti, hyvät huoneet, perus siisti

Sijanti suhteessa mm. messuihin
8
Ok, kaupunkihotelli. Kaikki toimii. Aamiainen oli aika pieni mutta kuitenkin riittävä.
Hyunjun C. Liikematkailija South Korea, 23. kesäkuuta 2015
good location. close to china resources center.

good location, clean, kind staff.
9
it was good except 2 things. room was a bit small and wifi sometimes slow.
Leslie C. Pariskunta Hong Kong, 13. kesäkuuta 2015
Overrated

location, staff
7
The room is too small for the price
Norbert E. Liikematkailija Germany, 9. kesäkuuta 2015
5 Day Business Trip

Location, near Exhibition Center and centre of Wanchai
6,7
I must say I was a little disappointed about the look of the room I had. Worn out and needs renovation soonest. Staff trying their best to provide you with a good service, but as I said, the room is just poor. As well, fitness room is not in the hotel, it's outsourced about a 5 min walk away to a public fitness center. Housekeeping seems not to be well organized for several reasons. Internet was OK, TV OK, air-con noisy! Best certainly is the location near to the exhibition center.
Gark H. Liikematkailija Singapore, 30. toukokuuta 2015
very satisfactory stay

Mainly for the handy mobile phone provided with free local calls. The location is also near mtr. Lastly, the room is comfortable and food is tasty.
8,3
Overall, I'm very happy with the stay as it's valued for money. Plus free local and international calls with the mobile phone provided. Will come back again.
Stephen C. Liikematkailija Australia, 24. toukokuuta 2015
home away from home

position, price , service
7,7
great
Tim Y. Liikematkailija New Zealand, 10. toukokuuta 2015
Clean, comfortable, convinient

Clean, comfortable, convinient
9
Nice hotel. Convinient location. Safe place. Breakfast could use some improvement.
Bryan M. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 26. huhtikuuta 2015
Very disappointed!

The staff, the location
5,7
The rooms smelled like cigarettes. The elevators fit only three to four people and takes 30 seconds to go up 14 floors. They have distasteful books in their library that is open to the public. The restaurant breakfast was over priced for quality of food. Looking at the prices, you can get better deals at nearby eateries. I would not stay at the Fleming again. I have stayed in nicer super 8 hotels and motel 6 in the US. This hotel is at best a 3 star in my opinion. The only thing is it is next door to the LDS church for those who are members of the LDS church and it is near the MRT and a 1/2 mile walk to Wan Chai Peer. I wish I could have supported their 8.1 rating but I would be dishonest in doing so.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Fleming Hong KongThe Fleming Hong Kong - AulaThe Fleming Hong Kong - AulaThe Fleming Hong Kong - Ruoka ja JuomatThe Fleming Hong Kong - AulaThe Fleming Hong Kong - Hotellin sisätilatThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - Ruoka ja JuomatThe Fleming Hong Kong - AulaThe Fleming Hong Kong - Ruoka ja JuomatThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - HotellihuoneThe Fleming Hong Kong - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04