tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allas The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 244
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2128 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,1
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (2128)
Järjestä:
Sami R. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2014
Täydellinen sijainti

Sijainti, huone ja uima-allas
9,3
Sijainti keskellä menoa ja melskettä sekä mahtavat shoppailimahdollisuudet kävelyetäisyydellä. Hotellissa oli tosi rento ja nuorekas meininki. Palaamme tänne aivan varmasti!
Eero J. Pariskunta Finland, 17. tammikuuta 2013
Hotellin sijainti hyvä, suosittelen kaksin matkust

uudempia hotelleja niin lähellä rantaa, puhdas uima-allas.
4,7
Hinnaltaa kohtuulinen, vaikka parveke näkymä oli Deluxe plaza huoneessa surkea, näimmehän sitä tavallista arkea, paikallisien taimaalaisten perheiden elämästä.
Ruut M. Pariskunta Finland, 14. joulukuuta 2012
Sioisti hotelli hyvällä sijainilla

Hyvä sijainti
6,7
taksikuskin oli hiukan vaikea löytää hotellia. hotelli kuitenkin hyvällä sijainnilla ja siisti. kuitenkin äänieristyksessä hieman puutteita. huoneemme sijaitsi bangla roadin puolella ja huoneeseemme kuului musiikki aamuun asti. aamiaisella välillä aamiaistarvikkeet alkoivat loppua kesken (esim mehut). myös allas osasto vaikutti kuvien perusteella suuremmalta ja paremmalta. allas osasto sijaitsee keskellä hotellia joten korkeat seinämät varjostavat aika paljon aurinkotuoleja. saimme myös vain 1 avaimen hotellihuoneeseemme, joka oli aika hankalaa. myös ilmastointi toimi kunnolla vain kun avain kortti oli seinässä, eli huoneen lämpötila nousi poissa ollessa todella paljon.
Reima K. Ryhmät Finland, 5. helmikuuta 2012
Keskellä meininkiä

Hyvä palvelu, kiinnostava uima-allas, ihan ytimessä kuitenkin lähellä rantaa, makee sky-lounge
8,7
Ei valittamista. Vaikka hotelli on keskellä toimintaa, niin ainakaan meitä ei melu häirinnyt, vaan sai nukuttua hyvin silloin kun halusi. Aamiainenkin oli ok ja tarjolla oli jopa juustoa.
Liew H. Pariskunta Malaysia, 15. lokakuuta 2014
Good Location, in centre of Patong Breach

Good Location, Friendly Staffs, Comfortable room
8,7
Great, easy to access to various point in Patong Beach area, walking distant to Jungceylon Mall. Hotel next to Bangla Road.
Wilson L. Ryhmät Malaysia, 15. lokakuuta 2014
Excellent facilities, BAD hotel policy

1. Free upgrade to deluxe room
7,7
Wilson L. Ryhmät Malaysia, 15. lokakuuta 2014
EXCELLENT facilities, BAD hotel policy

Clean and cozy rooms, friendly staff and good location
7,7
I must say the whole hotel is a state of the art hotel, with a strategic location right beside the famous Bangla Street and Patong Beach. I enjoyed my stay there. But I didn't enjoy my check-in at all. The story goes like this... I read that I'm allowed to squeeze a group of people inside one room and all i need to do is pay a little extra. So i booked through Agoda for a room. Surprisingly, when I arrived I wasn't allowed to squeeze all my friends inside, and the staff told me they only allow a maximum of 3 persons (I had 5). The staff told me this was the hotel's policy all along. So I accepted it and paid for another room. BUT... right after I paid for another room, I saw two men bringing another TWO girls (total of 4) into their rooms. They only paid an extra of 1000 Baht each. So there goes the so called "hotel policy", I glared at the staff and asked him to count the number of people that just walked in. All he said was "I'm sorry, Sir. Those two girls are only their "temporary companions" and they don't stay here. So we allow." So I was like "What?? Those two are bringing those two girls into the room to STAY THE NIGHT! It's the same as us here! So what do you have to say about your policy huh??" They just kept apologising and then kept quiet. We were too exhausted to argue so we just went to our rooms. Their rooms could easily fit SIX adults by the way. So... The Kee, even though you have wonderful facilities and all... this will be my last time staying with you guys. I can't stand liars.
Nickolaos P. Ryhmät Australia, 9. lokakuuta 2014
great location

service, location,
10
Great service, location is smack bang next to bangla rd
Scott B. Pariskunta Australia, 8. lokakuuta 2014
great place

close to bangla rd
10
great, first time i have stayed there and i have been around patong many times, now the kee is my first choice as it is just down soi sea dragon to bangla rd and is perfect for me.
Chai H. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 8. lokakuuta 2014
Good design with bad operator

???
5,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - KuntosaliThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3B01