tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allas The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 244
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2150 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,2
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (2150)
Järjestä:
Sami R. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2014
Täydellinen sijainti

Sijainti, huone ja uima-allas
9,3
Sijainti keskellä menoa ja melskettä sekä mahtavat shoppailimahdollisuudet kävelyetäisyydellä. Hotellissa oli tosi rento ja nuorekas meininki. Palaamme tänne aivan varmasti!
Eero J. Pariskunta Finland, 17. tammikuuta 2013
Hotellin sijainti hyvä, suosittelen kaksin matkust

uudempia hotelleja niin lähellä rantaa, puhdas uima-allas.
4,7
Hinnaltaa kohtuulinen, vaikka parveke näkymä oli Deluxe plaza huoneessa surkea, näimmehän sitä tavallista arkea, paikallisien taimaalaisten perheiden elämästä.
Ruut M. Pariskunta Finland, 14. joulukuuta 2012
Sioisti hotelli hyvällä sijainilla

Hyvä sijainti
6,7
taksikuskin oli hiukan vaikea löytää hotellia. hotelli kuitenkin hyvällä sijainnilla ja siisti. kuitenkin äänieristyksessä hieman puutteita. huoneemme sijaitsi bangla roadin puolella ja huoneeseemme kuului musiikki aamuun asti. aamiaisella välillä aamiaistarvikkeet alkoivat loppua kesken (esim mehut). myös allas osasto vaikutti kuvien perusteella suuremmalta ja paremmalta. allas osasto sijaitsee keskellä hotellia joten korkeat seinämät varjostavat aika paljon aurinkotuoleja. saimme myös vain 1 avaimen hotellihuoneeseemme, joka oli aika hankalaa. myös ilmastointi toimi kunnolla vain kun avain kortti oli seinässä, eli huoneen lämpötila nousi poissa ollessa todella paljon.
Reima K. Ryhmät Finland, 5. helmikuuta 2012
Keskellä meininkiä

Hyvä palvelu, kiinnostava uima-allas, ihan ytimessä kuitenkin lähellä rantaa, makee sky-lounge
8,7
Ei valittamista. Vaikka hotelli on keskellä toimintaa, niin ainakaan meitä ei melu häirinnyt, vaan sai nukuttua hyvin silloin kun halusi. Aamiainenkin oli ok ja tarjolla oli jopa juustoa.
Erol O. Yksin matkustava Turkey, 17. marraskuuta 2014
nice place in phuket

location, food, modern
9
it was a nice safehouse in the heart of crazy filthy phuket. clean and modern establishment with friendly staff. good internet and digital TV services. overall great value. bad taxi service as in all phuket!
Mary G. Ryhmät Philippines, 16. marraskuuta 2014
rooms smells like drainage

attentive staff, location, location
6,3
Checking in was ok. The receptionist Jim is beyond amazing. The rooms that we requested were not yet available so she gave us free cocktail vouchers first while waiting. Upon getting inside the room (1210) we noticed that it smells like drainage.. we called the frontdesk to tell them about it and they sent their housekeeping lady to spray some airfreshener. It did not help at all. I even bought our own airfreshener just to survive staying cause there's no more room avail. Breakfast is decent. Taxi counter is amazing
Wing Y. Pariskunta Hong Kong, 5. marraskuuta 2014
Fantastic stay

Location, environment, staff
9,3
Staffs are as friendly as before and always! Just always speak mandarin to us but actually we come from hongkong, and we speak Cantonese not mandarin and we hate mandarin! Location is perfect to go to everywhere like junceylon, beach, nearby is the pink angel travel agency and they do have laundry service too, very competitive price to book car or tour. The room is awesome, my room has a jaccuci just I am having period and can't enjoy but seeing it is enjoyable already. They tidy my room everyday! I will definitely stay in this hotel again though the room rate is higher than others but it's worth it
Ebrahim B. Yksin matkustava Bahrain, 1. marraskuuta 2014
Best location

Location, value of money, pool bar
8,3
It was excellent but the staff always asking for tips, although this is my second time in the kee resort but it is the first time that they keep asking for tips
Roseanne N. Yksin matkustava Australia, 31. lokakuuta 2014
Best hotel in Patong

Facilities, staff, cleanliness
10
Tegan S. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 30. lokakuuta 2014
Great location!

Location, price and pool
8,7
We traveled with our 7 month old baby and booked The Kee as a brief one night stopover in Patong. We immediately got a room upgrade and had a fantastic spa in the room. Plenty of space to set up our portable cot. Staff were always so lovely and for $85AUD a night we certainly weren't complaining. Such a great location to Bangla Road, shopping and restaurants.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - KuntosaliThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3C05