tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allas The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 244
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2174 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,2
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (2174)
Järjestä:
Sami R. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2014
Täydellinen sijainti

Sijainti, huone ja uima-allas
9,3
Sijainti keskellä menoa ja melskettä sekä mahtavat shoppailimahdollisuudet kävelyetäisyydellä. Hotellissa oli tosi rento ja nuorekas meininki. Palaamme tänne aivan varmasti!
Eero J. Pariskunta Finland, 17. tammikuuta 2013
Hotellin sijainti hyvä, suosittelen kaksin matkust

uudempia hotelleja niin lähellä rantaa, puhdas uima-allas.
4,7
Hinnaltaa kohtuulinen, vaikka parveke näkymä oli Deluxe plaza huoneessa surkea, näimmehän sitä tavallista arkea, paikallisien taimaalaisten perheiden elämästä.
Ruut M. Pariskunta Finland, 14. joulukuuta 2012
Sioisti hotelli hyvällä sijainilla

Hyvä sijainti
6,7
taksikuskin oli hiukan vaikea löytää hotellia. hotelli kuitenkin hyvällä sijainnilla ja siisti. kuitenkin äänieristyksessä hieman puutteita. huoneemme sijaitsi bangla roadin puolella ja huoneeseemme kuului musiikki aamuun asti. aamiaisella välillä aamiaistarvikkeet alkoivat loppua kesken (esim mehut). myös allas osasto vaikutti kuvien perusteella suuremmalta ja paremmalta. allas osasto sijaitsee keskellä hotellia joten korkeat seinämät varjostavat aika paljon aurinkotuoleja. saimme myös vain 1 avaimen hotellihuoneeseemme, joka oli aika hankalaa. myös ilmastointi toimi kunnolla vain kun avain kortti oli seinässä, eli huoneen lämpötila nousi poissa ollessa todella paljon.
Reima K. Ryhmät Finland, 5. helmikuuta 2012
Keskellä meininkiä

Hyvä palvelu, kiinnostava uima-allas, ihan ytimessä kuitenkin lähellä rantaa, makee sky-lounge
8,7
Ei valittamista. Vaikka hotelli on keskellä toimintaa, niin ainakaan meitä ei melu häirinnyt, vaan sai nukuttua hyvin silloin kun halusi. Aamiainenkin oli ok ja tarjolla oli jopa juustoa.
Wing Y. Yksin matkustava Hong Kong, 13. joulukuuta 2014
nicest staff and great location

staff, location and feel
9
this is the third time that I stayed in the hotel, the reason that I will come back again and again is because of the nice staffs, also the super convenience location. but one thing that I am not very satisfied is every time I wrote the special request in the booking of agoda, but the hotel seems they never read the requests, and I have to state again about my request of cuz at the last minute they can't fulfill and said that the booking is full so they can't arrange, but for sure my request is reasonable, just want to stay in the similar room type which I stayed last time, this is the only thing that i feel disappointed, otherwise everything is quite perfect, the bell boy are super helpful and always offer me the helping hands. HIGHLY appreciate!
Frank G. Pariskunta Australia, 11. joulukuuta 2014
Great Stay

Best location to party and relax
9,3
Great stay Upgraded on arrival Will stay again
Ang P. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 8. joulukuuta 2014
The hotel is good location , near the patong beach

Room , swimming pool & food is good
6,7
Chuan L. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 5. joulukuuta 2014
great stay

great location, great spa service and nice hotel
7
The stay this time round was much better than my previous one in June. great location that Iis near beach and shopping mall. The spa there went is the best so far although the price wise isn't but the massage and service is great. Definitely will go back again but I must say their buffet spread variety is not good and not very nice.
Victoria N. Yksin matkustava United Kingdom, 24. marraskuuta 2014
Location Location Location

Location, facilities, comfort
9
It's the second time I've stayed. The hotel is amazing if you are looking for luxury surrounding you will love it. The only thing I did not enjoy this time is to how many drunk Australians there were. I had a few in a room next to me who woke me up at 4am with noise. It would not put me off staying again.
Adelene C. Ryhmät Malaysia, 24. marraskuuta 2014
Strategic lcoation

Location, Crowd and Pool
10
It was excellent.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - KuntosaliThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A05