tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Kee Resort & Spa

152/1 Thaveewong Road, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/Terassi The Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allas The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone The Kee Resort & Spa Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 244
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2228 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,2
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (2228)
Järjestä:
Sami R. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2014
Täydellinen sijainti

Sijainti, huone ja uima-allas
9,3
Sijainti keskellä menoa ja melskettä sekä mahtavat shoppailimahdollisuudet kävelyetäisyydellä. Hotellissa oli tosi rento ja nuorekas meininki. Palaamme tänne aivan varmasti!
Eero J. Pariskunta Finland, 17. tammikuuta 2013
Hotellin sijainti hyvä, suosittelen kaksin matkust

uudempia hotelleja niin lähellä rantaa, puhdas uima-allas.
4,7
Hinnaltaa kohtuulinen, vaikka parveke näkymä oli Deluxe plaza huoneessa surkea, näimmehän sitä tavallista arkea, paikallisien taimaalaisten perheiden elämästä.
Ruut M. Pariskunta Finland, 14. joulukuuta 2012
Sioisti hotelli hyvällä sijainilla

Hyvä sijainti
6,7
taksikuskin oli hiukan vaikea löytää hotellia. hotelli kuitenkin hyvällä sijainnilla ja siisti. kuitenkin äänieristyksessä hieman puutteita. huoneemme sijaitsi bangla roadin puolella ja huoneeseemme kuului musiikki aamuun asti. aamiaisella välillä aamiaistarvikkeet alkoivat loppua kesken (esim mehut). myös allas osasto vaikutti kuvien perusteella suuremmalta ja paremmalta. allas osasto sijaitsee keskellä hotellia joten korkeat seinämät varjostavat aika paljon aurinkotuoleja. saimme myös vain 1 avaimen hotellihuoneeseemme, joka oli aika hankalaa. myös ilmastointi toimi kunnolla vain kun avain kortti oli seinässä, eli huoneen lämpötila nousi poissa ollessa todella paljon.
Reima K. Ryhmät Finland, 5. helmikuuta 2012
Keskellä meininkiä

Hyvä palvelu, kiinnostava uima-allas, ihan ytimessä kuitenkin lähellä rantaa, makee sky-lounge
8,7
Ei valittamista. Vaikka hotelli on keskellä toimintaa, niin ainakaan meitä ei melu häirinnyt, vaan sai nukuttua hyvin silloin kun halusi. Aamiainenkin oli ok ja tarjolla oli jopa juustoa.
Robert O. Pariskunta Australia, 30. tammikuuta 2015
Construction next to the KEE resort.

Service is great, Hotel cleanliness was great
7,7
With construction of a new hotel next door. My stay was NOT Great. The noise of machines was all you could here throughout the day. My stay was not a comfortable stay. You could not relax. Had to go out for the whole day to get away from the noise.
Gee H. Ryhmät Singapore, 24. tammikuuta 2015
lousy experience

location only
6
They weren't prepared for us. I had asked for triple sharing bcoz my mum had tagged along with us. End up they gave my mum a hard sofa bed with no blanket! There were also only 2 pairs of slippers and not a single tooth brush in the room! We have to call to have these things sent to us. My request of late check out at 1pm wasn't taken note of too. Had to call on my last day to ask for it. And was initially rejected by the lady on the phone. Not till she spoke to her manager that we were given that miserable additional hour! This hotel has no lack of guests becoz of its good location. So much so that provision of good service is no longer needed maybe. If you are looking for a hotel with good location this might be ok. But if you are looking to have a pleasant time at a service oriented hotel this is definitely not the one for you. But it wasn't a wholly bad one afterall. The bell boys have been pleasantly attentive and nice, except for those at the reception. Those ladies at the reception do not smile at all.
Ahmed A. Pariskunta Bahrain, 22. tammikuuta 2015
It was a fantastic stay at the hotel

1-location, 2- Close to shopping areas, 3- close to the beach
9
It was perfect stay and I love it
Kooi C. Yksin matkustava Malaysia, 21. tammikuuta 2015
Great hotel!

location, staff, cleanliness
8,7
Located literally 1 minute walk from party central. Would recommend for younger crowd. I was there for a bucks party n I welding have stayed anywhere else.
Tina L. Ryhmät United States of America, 18. tammikuuta 2015
Great resort and location

Accomodations, Location, Pool
9,3
We all thoroughly enjoyed our stay at Kee. We were greeted by very friendly front desk and bell staff. Although we had to wait for our rooms to be ready it was fine because we grabbed a bite to eat at a nearby restaurant, Bukit (I think). We had pool access rooms. Literally walk from your back patio into the pool. The rooms themselves were roomy, comfortable, and nicely decorated. The pool bar was reasonably priced and had delicious drinks and service. The resort is within walking distance to tons of eateries, bars, and clubs. Would definitely recommend this resort and stay here again.
Ofer D. Yksin matkustava Israel, 17. tammikuuta 2015
wonderful

wonderfulStaff Performance,
10
wonderful

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Kee Resort & Spa PhuketThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Parveke/TerassiThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - HotellihuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - Uima-allasThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - RavintolaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - KuntosaliThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - Lasten klubiThe Kee Resort & Spa Phuket - KokoushuoneThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - KylpyläThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Pubi/AulaThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Kee Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3B03