tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Aula The Kowloon Hotel Hong Kong - Aula The Kowloon Hotel Hong Kong - Aula The Kowloon Hotel Hong Kong - Vastaanotto The Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola The Kowloon Hotel Hong Kong - Buffet The Kowloon Hotel Hong Kong - Buffet The Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila The Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center The Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Juhlasali The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat
The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Kylpyhuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Kylpyhuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 736

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 3750 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
9,2
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (3750)
Järjestä:
Ville K. Liikematkailija Finland, 6. huhtikuuta 2013
Mahtava hotelli luksusalueella!

sijainti, siisteys ja ruoka
9,3
Paras käymistäni 5:stä Hong Kongin hotellista. Suosittelen ehdottomasti, varsinkin laatua ja palvelua arvostavalle.
Juha J. Pariskunta Finland, 24. maaliskuuta 2013
Loistava sijainti

sijainti sijainti ja sijainti
8
Hotelli on siisti ja mukava. Huoneet ehkä hieman pieniä mutta se oli pieni ongelma suhteessa hotellin sijaintiin. Hotelli toimi nukkumapaikkana ja satunnaisena poikkeamispaikkana ja tämän tehtävän se täytti täydellisesti.
Hannu P. Pariskunta Finland, 28. elokuuta 2011
Erittäin pienet huoneet.Aaamupala kroisantti ja ka

Sijainti Nathan roadin vieressä.Tapahtumien keskellä.Yöllä oli erittäin hiljaista
5,3
Hotellin sijainti keskellä tapahtumia ja ostoksien tekemiseen lyhyt matka kaikkiin tärkeimpiin kohteisiin .Kaikki merkkituotekaupat 500m läheisyydessä.Toisaalta häiritsevää on myös kopiokellojen ja laukkujen myyjät vähän väliä kyljenalla tarjoilemassa tuotteitaan.Nathanroadilla myymälät etenkin kameraliikkeet huijaavat asiakkaita hinnoilla erittäin törkeästi. Ja lopullinen hintataso saman tuotteen kanssa euroopan kanssa ei olekaan enään kovin suuri.
Jori N. Liikematkailija Finland, 19. lokakuuta 2009
Kowloon Hotel Hong Kong

Loistava sijainti. Hyvä palvelu.
7,3
Sakarin S. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 21. huhtikuuta 2015
Landing in Hong Kong.

Location, location, location. Bus A21 from HKG drops off practically in front of the hotel and it is on top of a MTR station.
8,7
Nice and helpful staff. We were upgraded to a room with bigger bed.
Suchitra C. Pariskunta United Kingdom, 21. huhtikuuta 2015
Excellent Hotel

Location, very modern, cost
8,7
We were staying for less than 24hrs. Got a bus from airport (was advised by the tourist info desk in airpoort - otherwise were planning on getting the shuttle - definitely recommend bus - 33HK$ and takes same time as train and drops right outside hotel and get to see the scenery). Easy check in. Gave us a room on 16th floor - no good view though. Nice room, modern, not as small as i was expecting after reading the other reviews. Didn't eat at hotel. The best thing about this place is the location and price - was on offer.
Tanni W. Liikematkailija United States of America, 15. huhtikuuta 2015
My stay in hongkong

Location great staff
6,3
Internet should be free, it is $140 for one night for two devices! Way over board with this
Tsang K. Liikematkailija Hong Kong, 15. huhtikuuta 2015
good location

location
6
Gary G. Pariskunta United Kingdom, 13. huhtikuuta 2015
ok

location
7
this hotel is ok. good location if you want to be in the tourist area of tsim sha tsui. however you will be constantly hassled 24 hours a day by touts trying to sell copy watches, bags and tailors in the streets nearby. this does not happen in other areas of hk. rooms a small but clean. check out queue at midday is long and unacceptable. you need to pay for wi fi. overall it is an ok hotel. i would probably stay on the island next time and not in tsim sha tsui.
Mohammed W. Liikematkailija United Kingdom, 12. huhtikuuta 2015
Great location, great value for money

Location, price, comfort
10
I have stayed at the Kowloon Hotel a few times when i have been in Hong Kong and Its the one of the greatest hotels, location is amazing, in the heart of shopping, food, ferry, the hotel arranged all my tickets to go over to china so I didn't have to worry about any of that, I didn't eat at the hotel as i was out all day, Great value for money compared to some other hotels I've stayed at previously, Overall I will definitely be staying at the Kowloon hotel next time I am in Hong Kong

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - AulaThe Kowloon Hotel Hong Kong - AulaThe Kowloon Hotel Hong Kong - AulaThe Kowloon Hotel Hong Kong - VastaanottoThe Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaThe Kowloon Hotel Hong Kong - BuffetThe Kowloon Hotel Hong Kong - BuffetThe Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterThe Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterThe Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatThe Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliThe Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A04