Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Minotel

19 Sawasdirak Road, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Minotel Phuket - Kylpyhuone The Minotel Phuket - Vastaanotto The Minotel Phuket - Vastaanotto The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Kylpyhuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellin sisätilat The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellin sisätilat The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellin ulkopuoli
The Minotel Phuket - Ranta The Minotel Phuket - Sisäänkäynti The Minotel Phuket - Hotellin sisätilat The Minotel Phuket - Sisäänkäynti The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellihuone The Minotel Phuket - Hotellin sisätilat
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 19

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 70 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (70)
Järjestä:
Jarno P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 5. helmikuuta 2014
Sijainti

Sijainti Ystävällinen henkilökunta ja siistit huoneet
6,7
Mukavaa oli sijainti on loistava, lyhyt matka jokapaikkaa, Henkilökunta auttavainen ja ystävällinen oli mukava olla tässä hotellissa, meillä ilmastointi vain oli sängyn yläpuolella joten aika viileetä ilmaa puhalsi suoraan sänkyyn, ja liikenteen melut ja vieressä oleva ravintola antoivat hieman lisämelua, mutta muuten ihan mukava hotelli, suosittelen enemmän yksin matkustaville ja pariskunnille, ei niinkään lapsiperheille
Ilmoita tästä arvioinnista
Ari T. Yksin matkustava Finland, 26. joulukuuta 2013
Aurinkoa ja hauskanpitoa

Henkilökunta, sijainti ja hinta
7,3
Henkilökunta on tässä hotellissa tosi avuliasta. Sijainti tosi hyvä, n. 200m rannalta. Ja suht edullinen..
Ilmoita tästä arvioinnista
Depei L. Yksin matkustava Canada, 18. tammikuuta 2016
so so

not very close the beach, small gate and not incl. breakfast
6,3
So so
Ilmoita tästä arvioinnista
Zaw Z. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 23. marraskuuta 2015
Nice Place to Stay

Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
6,7
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. Only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Ilmoita tästä arvioinnista
James H. Pariskunta Australia, 31. lokakuuta 2014
Very helpful

location, value for money, friendly staff
8,3
Very friendly staff helped with all our wants, hired a motorbike, arranged my laundry, and transport to airport. Nothing was too hard for them and made our stay very enjoyable, thanks Taxi!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Owais K. Yksin matkustava Canada, 22. helmikuuta 2014
Great BUT noisy location, Friendly staff.

Location, free wifi internet
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Gal H. Yksin matkustava Israel, 9. helmikuuta 2014
Great location and Friendly staff

location location location
8,3
Great location 5 minutes from Bangla Road and Ptong Beach. Cheap hotel, clean and Friendly staff!
Ilmoita tästä arvioinnista
Francesco S. Yksin matkustava Italy, 2. helmikuuta 2014
ok

location location location
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Ryan H. Ryhmät Canada, 29. joulukuuta 2013
Great Staff

Location, Staff, Cost
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas C. Pariskunta Australia, 22. toukokuuta 2013
I really like the staff, nothings too much trouble

friendly staff, room always serviced, good massage and restaurant annexed to the hotel
8
I found the desk staff helpful and kind, location was handy to beach nightlife and shops. The room was always serviced well. I like the restaurant attached to Hotel being renovated at present. Clean friendly massage room attached very friendly staff. I felt very welcome and happy in this Hotel. I recommend it for adequate cheap accomodation
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Minotel PhuketThe Minotel Phuket - KylpyhuoneThe Minotel Phuket - VastaanottoThe Minotel Phuket - VastaanottoThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - KylpyhuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - Hotellin sisätilatThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - Hotellin sisätilatThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - Hotellin ulkopuoliThe Minotel Phuket - RantaThe Minotel Phuket - SisäänkäyntiThe Minotel Phuket - Hotellin sisätilatThe Minotel Phuket - SisäänkäyntiThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - HotellihuoneThe Minotel Phuket - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C08