Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

aiemmin : Hotel Miramar

The Mira Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Kylpyhuone The Mira Hotel Hong Kong - Sviitti The Mira Hotel Hong Kong - Sviitti The Mira Hotel Hong Kong - Sviitti The Mira Hotel Hong Kong - Kylpyhuone The Mira Hotel Hong Kong - Kylpyhuone The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Hotellihuone The Mira Hotel Hong Kong - Kylpylä The Mira Hotel Hong Kong - Kuntosali
The Mira Hotel Hong Kong - Uima-allas The Mira Hotel Hong Kong - Kylpylä The Mira Hotel Hong Kong - Kylpylä The Mira Hotel Hong Kong - Ravintola The Mira Hotel Hong Kong - Ravintola The Mira Hotel Hong Kong - Pubi/Aula The Mira Hotel Hong Kong - Ravintola The Mira Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat The Mira Hotel Hong Kong - Kokoushuone The Mira Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti
Sijainti: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 492
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä 2634 arviota

Rahanarvoinen
8,0
Sijainti
9,2
Henkilökunta
8,7
Hotellin kunto/siisteys
9,0
Huonemukavuus/Taso
8,7
Ruoka/Syöminen
8,0
Kaikki arvostelut (2634)
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 16. marraskuuta 2009
Moderni, huippuhotelli.

The Mirassa tuntee olevansa "ihminen". Jos on vähän niinkuin minä pintaliippari Mira on paras vaihtoehto. Kaikki pelaa kuin elokuvissa, kai siellä lapsiperheetkin viihtyvät.
7,7
Huang S. Liikematkailija Taiwan, 21. huhtikuuta 2014
good location

near MRT, downtown
9,7
Kai-Fang T. Pariskunta Taiwan, 20. huhtikuuta 2014
Best Hotel to celebrate Birthday.

Nice staff, Best Location, Nice design
9,3
I booked the courtyard room to celebrate my girlfriend's birthday, but duty manager upgrade my room type to suite and offer us late check out. This is the best hotel I have ever went. Most go there if I have chance!!
Yong K. Liikematkailija Malaysia, 15. huhtikuuta 2014
convenient, comfortable, centralize.

New, Elegant, Modern
9
big room, clean, and new
Loo P. Yksin matkustava Singapore, 6. huhtikuuta 2014
Mira Hotel Stay

Good location, Clean, Professional
8
Stay in Mira hotel was good as there was free wifi avaliable. In addition, the room was clean and tidy. Great choice for a hotel in hong kong.
Colin W. Pariskunta Australia, 5. huhtikuuta 2014
Dont stay anywhere else

modern rooms, great staff, great location
9,7
I think this is the best modern hotel in Hong Kong
Richard M. Pariskunta United States of America, 4. huhtikuuta 2014
Excellent

Great staff great location. Breath service
10
Wonderful. We will return next time I Hong Kong
Lim C. Liikematkailija Singapore, 3. huhtikuuta 2014
comford and good service

clean , good location and new design hotel
8
satisfactory
Leon L. Liikematkailija Singapore, 26. maaliskuuta 2014
ok

hotel has a handy phone where we are able to call to 27 countries free of charge via VOIP
8
hotel has a handy phone where we are able to call to 27 countries free of charge via VOIP
Lim S. Ryhmät Singapore, 24. maaliskuuta 2014
Great

Comfort, easy access to shopping, service
8
Great

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Mira Hotel Hong Kong - SviittiThe Mira Hotel Hong Kong - SviittiThe Mira Hotel Hong Kong - SviittiThe Mira Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Mira Hotel Hong Kong - KylpyhuoneThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - HotellihuoneThe Mira Hotel Hong Kong - KylpyläThe Mira Hotel Hong Kong - KuntosaliThe Mira Hotel Hong Kong - Uima-allasThe Mira Hotel Hong Kong - KylpyläThe Mira Hotel Hong Kong - KylpyläThe Mira Hotel Hong Kong - RavintolaThe Mira Hotel Hong Kong - RavintolaThe Mira Hotel Hong Kong - Pubi/AulaThe Mira Hotel Hong Kong - RavintolaThe Mira Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatThe Mira Hotel Hong Kong - KokoushuoneThe Mira Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti

Asiakasarvioita - The Mira Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C06