Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Nai Harn

95/12 Moo 1, Vised Road, Naiharn, Phuket, Thaimaa 83130 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

The Nai Harn Phuket - Kylpyhuone The Nai Harn Phuket - Kylpyhuone The Nai Harn Phuket - Kylpyhuone The Nai Harn Phuket - Hotellihuone The Nai Harn Phuket - Hotellihuone The Nai Harn Phuket - Hotellihuone The Nai Harn Phuket - Hotellihuone The Nai Harn Phuket - Parveke/Terassi The Nai Harn Phuket - Ranta The Nai Harn Phuket - Ranta The Nai Harn Phuket - Ranta The Nai Harn Phuket - Aula
Alue: Naiharn Huoneiden lukumäärä: 110
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä
841 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (841)
Järjestä:
Raimo M. Pariskunta Finland, 30. tammikuuta 2012
Erinomainen sijainti ,asiakasta arvostava ,ystävä

ainoa hotelii tällä rannalla, iso terassi ja huikaseva näköala merelle,talo rakennettu rinteeseen j,hotelli sopeutui hyvin luontoon puita ja kasvillisuutta jotka helpottivat ja kevensivät rinneratkaisua
9,3
Odotukset hotellista toteutuivat täysin.Hotellin mehiläiskennomainen rinneratkaisu antoi tilaa ja yksityisyyttä olemiseen .Asiakasta arvostava yksilöllinen ja huomaavainen palvelu .Ranta siisti ja hyvä pohjainen, myös snorklauspuitteet olivat riittävät.Asiakkan erityistarpeet huomioitiin ,huoneen sijainnissa että vuoteen pehmeydessä. Ranta täyttyi lähialueiden asiakkaista mutta hotellin oma rajattu alue mahdollisti viihtyisyyden.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tomi S. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2011
Rauhallisella paikalla rinteessä - hyvät näköalat

Sopii niille, jotka eivät viihdy "turistitysissä", mutta ei liian hiljaisissakaan paikoissa. Lähellä isoja keskuksia, mutta omassa rauhassa.
7,7
Vanhahko hotelli, isot huoneet ja terassiparvekkeet. Aamiaisella saimme nauttia hienoista näköaloista ja hyvästä palvelusta, vohvelit sun muut tuotiin pöytään ja valmistettiin pyynnöstä. Ei meteliä, lapsiperheitä vähän, johtunee pienestä uima-altaasta ja sijainnista rinteessä (paljon portaita). Suoraan hotellin edessä ranta jossa hotellilla oma alue. Rannalla hyvä hierontapaikka ja muutenkin mukava, pitkähkö ranta, jossa muutamia rantatuoleja. Iltaisin käytiin syömässä hotellin lähellä rantaravintoloissa, joiden ulkonäkö ensin hiukan arvelutti, mutta ruoka oli tosi hyvää ja halpaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Riitta S. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2011
Rauhallinen, arvokas hotelli

Erittäin ystävällinen ja vieraat huomioiva palvelu, aikuiselle, joka haluaa rauhaa
9,3
hotelliin saapuminen jo kertoi palvelun ystävällisyydestä. huone oli siisti ja merinäköala erinomainen, kuten kaikissa huoneissa. ravintolassa ystävällinen palvelu jatkui. huoneessa toimimaton pöytälamppu korjattiin muutamassa minuutissa. erinomainen valinta meille, aikuiselle pariskunnalle.
Ilmoita tästä arvioinnista
Simon S. Ryhmät New Zealand, 13. toukokuuta 2014
Excellent

Beach food staff
8,7
Excellent
Ilmoita tästä arvioinnista
Paul J. Pariskunta Australia, 13. toukokuuta 2014
Fantastic, friendly, beautiful beach.

Location, views ans staff
9,7
We have stayed at this hotel before, it is wonderful, location right at the beach,it is looking a bit tired and we understand it will be closed at the end of this month for a full refurbishment. We love this place, the people who work there are most polite even if their language skills are not the best. Breakfast is sumptuous, beautiful surroundings. Special mention to the young man who cleaned our room, spotless every time, the breakfast room attendants most attentive, and yes, Thailand is the land of smiles. We hope to return to this marvellous hotel once it is reopen again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sarah M. Pariskunta China, 8. toukokuuta 2014
Good hotel

Good view, near beach, large terrace
7,3
Relaxing and comfortable
Ilmoita tästä arvioinnista
Dietrich H. Pariskunta Germany, 23. huhtikuuta 2014
relaxing

upgrade to higher standard
7,3
The lift only operates up to the 6th floor so a senior to reach the 8th & 9th floor is a bit of a task .
Ilmoita tästä arvioinnista
Chik M. Pariskunta Singapore, 17. huhtikuuta 2014
Great!

Clean, fast check-in and near beach
6,3
Great!
Ilmoita tästä arvioinnista
Karey J. Yksin matkustava United States of America, 17. huhtikuuta 2014
Great beach side hotel, the staff was not helpful!

The Spa, the beach access and the room with its own balcony with view of Ocean!!
7,7
We wanted beach access and the balcony was a added bonus, but we were highly disappointed with the helpfulness of the staff. Simple questions and requests took hours to answer and staff didn't want to help book a trip which included hotel transport as they didn't want to make the hotel taxi driver mad; so we had to walk five blocks to be picked up outside the hotel. Every other hotel we stayed at had free wifi in the rooms, here we had to pay if we wanted it in the room, however, you could access it in the lobby. For the price great beach access, but not great customer service experience or full amenities for the price. We also learned the hotel was closing in 6 months to be under construction for 2 years with new management.
Ilmoita tästä arvioinnista
Arlen C. Pariskunta United States of America, 17. huhtikuuta 2014
Great view

Beach front, Nice rooms, Great Location
8,3
Outstanding...
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

The Nai Harn PhuketThe Nai Harn Phuket - KylpyhuoneThe Nai Harn Phuket - KylpyhuoneThe Nai Harn Phuket - KylpyhuoneThe Nai Harn Phuket - HotellihuoneThe Nai Harn Phuket - HotellihuoneThe Nai Harn Phuket - HotellihuoneThe Nai Harn Phuket - HotellihuoneThe Nai Harn Phuket - Parveke/TerassiThe Nai Harn Phuket - RantaThe Nai Harn Phuket - RantaThe Nai Harn Phuket - RantaThe Nai Harn Phuket - Aula


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04