Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 7052 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (7052)
Järjestä:
Petri J. Pariskunta Finland, 23. joulukuuta 2012
hyvä sijainti

huone riittävän tilava, ei ahdista
8
Hotellin sijainti lähellä keskustaa ja satamaa erittäin hyvä. Myös hotellin siisteys hyvä sekä hinta kohtuullinen. Palvelu hyvää, mutta englannin kielen ääntäminen saisi olla huomattavasti parempaa, jotta sitä olisi helpomaa ymmärtää. Suurin heikkoushotellissa On todella surkea äänieristys huoneiden ovissa, sekä se ,että hotellissa on yhdistettyjä huoneita, joissa on ovet toisiin huoneisiin ja sen vuoksi äänieristys olematon.
Vinkki: Hyvä hotelli. Mutta älä suostu menemään yhdistettyjen huoneiden toiseen puoleen
Ilmoita tästä arvioinnista
Ari K. Liikematkailija Finland, 5. lokakuuta 2012
Hyvä sijainti, lautta Kiinasta saapuu samaan raken

Lähellä hyviä ostospaikkoja ja lyhyt matka myös Hong Kongin Lauralle
7,3
Rauhallinen hotelli ja hyvät yhteydet ostoskeskuksiin ja muihin nähtävyyksiin. Ystävällinen henkilökunta, joka on valmis neuvomaan matkailijoita kaikissa asioissa. Hyvät liikenneyhteydet lentoasemalle, manner Kiinaan sekä lautta yhteys Hong Kongin puolelle lähellä
Ostosvinkki: Urheilukauppojen tarjonta ja tuotteet kohtalaisen halpoja Suomen hinnastoon verrattuna. Lisäksi Harbour cityn monipuolisten liikkeiden tarjonta riittää vaativallekin ostajalle
Ilmoita tästä arvioinnista
Ali M. Liikematkailija Indonesia, 28. huhtikuuta 2016
Location
6,7
Location and shoping near by and mrt train very convinnent
Ilmoita tästä arvioinnista
Akihiko K. Liikematkailija Japan, 19. huhtikuuta 2016
Location for Ferry
5
Very convenience for Ferry
Ilmoita tästä arvioinnista
Noel C. Yksin matkustava Hong Kong, 17. huhtikuuta 2016
Location
4,3
Good location
Ilmoita tästä arvioinnista
Yuen Y. Pariskunta Hong Kong, 16. huhtikuuta 2016
Nicen comfort
6,7
Nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Bee C. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 16. huhtikuuta 2016
Disappointed
3,7
Did not replace the shower gel on the first day after the previous guest use it.. only provide one set each day.. so not enough for both couple to use ...
Ilmoita tästä arvioinnista
Teoh S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 15. huhtikuuta 2016
No
6,7
No
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas C. Pariskunta United States of America, 12. huhtikuuta 2016
Great Vacation
6,7
In HK for a week, had not stayed in Royal Pacific in 5 years....It is better than ever. The rooms are spotless, the location is great and the staff is beyond friendly and helpful, a real pleasure to do business with happy, professional people!
Ilmoita tästä arvioinnista
Phuong D. Ryhmät Vietnam, 11. huhtikuuta 2016
Not worth your money!
3,7
I have stayed here couple of times before and I really liked the location and the hotel itself. However, this time was such a dissapoinment! The facilities went down so bad compare to last year! Of course the lobby still looked fantastic but the room was way to different! The bathroom was old, I could see mold on the wall. The towel looked dirty! The funny thing was with a four star hotel, they only provided two pillows and one complimentary water. I paid a room for two persons but I got only 1 small bottle of water. I have asked the reception if the house keeping might forget to put it but somehow it was the hotel policy. The receptionist told me if I wanted more, I could call down and ask. Honestly, I would rather buy water from the supermarket than call down everyday for a bottle of water! I think Royal Pacific Hotel & Towers should be rated 3* max! If I knew this I would prefer to pay a lil more to stay at other hotels! I think the hotel should invest money to renovate the hotel again in order to keep loyal customers. Besides, the management should train the staff well so the staff will inform their manager if there is anything needed to fix! As a traveller, all I want is a clean and cozy room that makes me feel comfortable! Rigjt now I do not recommend any one to stay here!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - AulaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - AulaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - VastaanottoThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KylpyhuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KuntosaliThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KuntosaliThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KokoushuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KokoushuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - JuhlasaliThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Juhlasali


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07