Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 7080 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (7080)
Järjestä:
Petri J. Pariskunta Finland, 23. joulukuuta 2012
hyvä sijainti

huone riittävän tilava, ei ahdista
8
Hotellin sijainti lähellä keskustaa ja satamaa erittäin hyvä. Myös hotellin siisteys hyvä sekä hinta kohtuullinen. Palvelu hyvää, mutta englannin kielen ääntäminen saisi olla huomattavasti parempaa, jotta sitä olisi helpomaa ymmärtää. Suurin heikkoushotellissa On todella surkea äänieristys huoneiden ovissa, sekä se ,että hotellissa on yhdistettyjä huoneita, joissa on ovet toisiin huoneisiin ja sen vuoksi äänieristys olematon.
Vinkki: Hyvä hotelli. Mutta älä suostu menemään yhdistettyjen huoneiden toiseen puoleen
Ari K. Liikematkailija Finland, 5. lokakuuta 2012
Hyvä sijainti, lautta Kiinasta saapuu samaan raken

Lähellä hyviä ostospaikkoja ja lyhyt matka myös Hong Kongin Lauralle
7,3
Rauhallinen hotelli ja hyvät yhteydet ostoskeskuksiin ja muihin nähtävyyksiin. Ystävällinen henkilökunta, joka on valmis neuvomaan matkailijoita kaikissa asioissa. Hyvät liikenneyhteydet lentoasemalle, manner Kiinaan sekä lautta yhteys Hong Kongin puolelle lähellä
Ostosvinkki: Urheilukauppojen tarjonta ja tuotteet kohtalaisen halpoja Suomen hinnastoon verrattuna. Lisäksi Harbour cityn monipuolisten liikkeiden tarjonta riittää vaativallekin ostajalle
Hsiao M. Yksin matkustava United States of America, 23. toukokuuta 2016
Pricing
5,7
Your price is better than booking.com
Jayson J. Pariskunta Philippines, 23. toukokuuta 2016
Friendly staff, great location.
6,7
Best hotel in the TST district that's why we keep coming back every time we visit Hong Kong.
My L. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 22. toukokuuta 2016
Satisfactory
4,7
The doormen are really nice.. Helped us with our luggage from the hotel down to the ferry terminal. We hd prebooked a king bed premier plus with view of a garden/park but got 2 singles and view of buildings. Not what we expected for our anniversary but that was ok. Rooms are so small and outdated.. May need a upgrade. Location wise was great though
Lee S. Liikematkailija Hong Kong, 19. toukokuuta 2016
Nice
5,3
Location
Surapol T. Liikematkailija Thailand, 18. toukokuuta 2016
Good
6,7
Good
Richard B. Liikematkailija United Kingdom, 17. toukokuuta 2016
Short Buisness trip
5,3
The trip went well,the staff where very helpful,however the attention to detail on the cleanliness was a bit below par at times ,they also had renovation going on first thing which was extremely annoying
Fanny L. Pariskunta Philippines, 15. toukokuuta 2016
Great location
5,7
Very accessible if going to Macau
Candice C. Liikematkailija Hong Kong, 15. toukokuuta 2016
Good but old
4,7
The hotel is old. The room we stayed in has a very musty smell. End up the room service used quite a lot of air freshener. But still we can smell the unpleasant smell from time to time.
1-2/2 arvioinnista
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - AulaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - AulaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - VastaanottoThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KylpyhuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - HotellihuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Executive LoungeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KuntosaliThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KuntosaliThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RavintolaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kahvila/KahvilaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KokoushuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KokoushuoneThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - JuhlasaliThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Juhlasali


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03